Станции с басейни(за баба и внуче)....?
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
grnka написа:Иво написа:grnka написа:група яки мъже ще направи група яки трупове за идентифициране мани я тази рибарица ... хисаря си е най-хубаво поне за мене макар че с тази баба и това детенце бих си избягал да ги пускам сами на басейн освен ако не говорим за яка бабка на 50 години
Това ти мнение не го разбрах наистина? Трупове, идентифициране. И за да не те стряскам има детски басейни за малките, едва ли двамата ще се топнат в петте метра. Мнението ти беше абсолютно неадекватноМани я България, в чужбина има яки басейни
Човека пита за място близо до София, не за морето. За спокойно място с приличен хотел цена/качество и басейн. Всеки си казва мнението. Един извади статистика за масови природни бедствия, друг не знам си какво. Всеки си споделя мнението
тръгнах да пиша бързо и му ебах майкатапредишния колега вика заради наводненията иска група яки мъже и аз му викам че с водната стихия шега не бива демек група яки мъже ще станат група яки трупове..черен хумор де

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
D3BEP написа:Иво, ти да нямаш хотелче в Рибарица ве брат
Както полете да ги защитаваш. Според мен в това загубено село няма и чак толкова забавления, ама нейсе. Да, група с автомобили за бира и риба винаги ще си прекара готино там... Абсолютно не съм съгласен с теб, естествено че не ти вадя "статистика", ма какво да споря след като си чак такъв хардлайнер на идеята "Рибарица", пък и гарантираш, че нищо няма да се случи.![]()
![]()
![]()
Много ти е странна реакцията обаче, при съвсем други предложения и идеи толкоз си луднал по таз Рибарица... Някой отстрани ше вземе да си помисли че си кмет.![]()
![]()
![]()
Поздрави и приятно прекарване - където и да е!
И, no offence!
Просто си казах мнението и си го защитавам с факти. Подчертах, че чочвекът търси спокойно, скромно място, със сгоден хотел + басейн и т.н. А той пита и за баба + внуче. Те нито ще ловят риба, нито ще се наливат с бира, за да им трябват дискотеки. Искат басейнче да се цопкат и да си подмятат някоя топка, а вечер да си легнат спокойно

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
В троянско няма къде да се забавлява малко дете...
Бабето има къде да изригне, но малчугана не го знам каква ще я върши..
Иначе Чифлик, Шипково, Априлци, Бели-Черни Осъм ...Има има
Бабето има къде да изригне, но малчугана не го знам каква ще я върши..
Иначе Чифлик, Шипково, Априлци, Бели-Черни Осъм ...Има има

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Събота обиколих Троянския Балкан. направо щях да припадна какво развитие има в Априлци
Лелееее направо голяма красота
14 километровата отсечка от Орешака до априлци е нещо невероятно красиво
Зелени поля с цветя, стръмни планински хребети ,много и красиви вилички е*аси красотата
Да кажа няколко думи за един хотел ,който е на култово място, съпоставимо вероятно само с Гложенски манастир
Хотел "Панорама" в Априлци
Страшен парк около хотела предразполагащ за пълноценна почивка и отдих , много готин басейн на една голяма като тераса конструкция ,с водна естакада в края му ,шезлонги има навсякъде,бар а гледката към първенеца на стара планина - Ботев връх с Триглав и целия масив е много красива.Града е в краката ... аз останах много очарован
Километрите са около 200
Да кажа някоя думичка за тази част от България ,която единствено не е "започната" и която предлага може би най-големите възможности за всякакъв туризъм
ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ-ската околия
На разстояние 200 км от София се намира изключително красивата долина на река Места около Гоцето
Там вече каквото му душа сака на човек
Кеф ти Гоцето с многото страхотни магазинчета ,които предлагат адска стока на цени дето няма никъде другаде
кеф ти с.Огняново ,което предлага отлични възможности за балнеологичен туризъм - там се намира и заведението ,което според мен е в ТОП 5 в цяла България (обикалям постоянно и си угаждам)"РАЙ" ,където менюто, сервиза и обстановката лятото са култ
Аз досега никъде не видях 700 гр. нечовешка салата зеле и моркови ,която глътва 5 големи (не вдигайте рязко чинията със салатата ,че ще се издъни тутакси и ще иде зян хубавата салатка)
Всичките грамажи са толкова големи ,че и кашалота би се запъхтял с каквото и да си поръча
там ям най-невероятния бананов сплит
Последния път ми се повръщаше от преяждане но изядох един ,верно много лошо ми стана ,но не пропускам възможноста
Хотели "Рай" и "Петрелийски" http://www.hotelpetreliiski.info/bg/na4alo.htm са чудесното място за почивка
Да спомена и няколко думички за абсолютната атракция по отношение на селския туризъм в страната сега
с.Ковачевица и с.Лещен
Ма няма Арбанаси,няма Чифлик ,няма каквото и да е местенце в тази държава ,което може да се сравни с екзотиката и чара на тези две села
В Лещен задължително трябва да се види "Къщата на Флинстоун" от глина
Гледката към южните части на Пирин планина са спиращи дъха ! по тези места времето е спряло преди векове ,хората са невероятно добри и гостоприемни ... над Гоцето е Папазчаир - прохода е отремонтиран ,там има невероятни красоти ,просто не е истина Пирин си е Пирин
Ако човек рече може да отскочи до Кавала за нула време да види Бяло море . Абе с една дума този регион е номер 1 за мен в момента
пълен аутсайдер по отношение на туризъм и възможности Бургаския район
Георги Пенчев

14 километровата отсечка от Орешака до априлци е нещо невероятно красиво

Да кажа няколко думи за един хотел ,който е на култово място, съпоставимо вероятно само с Гложенски манастир

Да кажа някоя думичка за тази част от България ,която единствено не е "започната" и която предлага може би най-големите възможности за всякакъв туризъм

На разстояние 200 км от София се намира изключително красивата долина на река Места около Гоцето

Георги Пенчев
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Penchev
- Сватбаря
-
Nucl3arDru1D написа:Лещен наистина е интересно, но не става за баба и внуче
А не става ,защо да не

Георги Пенчев
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Penchev написа:Nucl3arDru1D написа:Лещен наистина е интересно, но не става за баба и внуче
А не става ,защо да неИмат голям избор от възможности по този район ,според мен де
![]()
Георги Пенчев
лещен е да приюти някое юпи с момата му или младо семейство за уикенда или млада двойка да го удари на еко и сексо туризъм и романтиче...!!!заеби там -баба и внуче...
- Penchev
- Сватбаря
-
Е добре де
Лещен е като вариант за един от дните за разходка ,но щом го игнорирате - така да бъде
Георги Пенчев

Лещен е като вариант за един от дните за разходка ,но щом го игнорирате - така да бъде

Георги Пенчев
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3