Станции с басейни(за баба и внуче)....?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 10 Юни 2008, 17:01

grnka написа:
Иво написа:
grnka написа:група яки мъже ще направи група яки трупове за идентифициране мани я тази рибарица ... хисаря си е най-хубаво поне за мене макар че с тази баба и това детенце бих си избягал да ги пускам сами на басейн освен ако не говорим за яка бабка на 50 години

Това ти мнение не го разбрах наистина? Трупове, идентифициране. И за да не те стряскам има детски басейни за малките, едва ли двамата ще се топнат в петте метра. Мнението ти беше абсолютно неадекватно :dunno: Мани я България, в чужбина има яки басейни :help: Човека пита за място близо до София, не за морето. За спокойно място с приличен хотел цена/качество и басейн. Всеки си казва мнението. Един извади статистика за масови природни бедствия, друг не знам си какво. Всеки си споделя мнението ;)

тръгнах да пиша бързо и му ебах майката :mhihi: предишния колега вика заради наводненията иска група яки мъже и аз му викам че с водната стихия шега не бива демек група яки мъже ще станат група яки трупове..черен хумор де :D

:mhihi:
Изображение
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 10 Юни 2008, 17:07

D3BEP написа:Иво, ти да нямаш хотелче в Рибарица ве брат :)
Както полете да ги защитаваш. Според мен в това загубено село няма и чак толкова забавления, ама нейсе. Да, група с автомобили за бира и риба винаги ще си прекара готино там... Абсолютно не съм съгласен с теб, естествено че не ти вадя "статистика", ма какво да споря след като си чак такъв хардлайнер на идеята "Рибарица", пък и гарантираш, че нищо няма да се случи. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Много ти е странна реакцията обаче, при съвсем други предложения и идеи толкоз си луднал по таз Рибарица... Някой отстрани ше вземе да си помисли че си кмет. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Поздрави и приятно прекарване - където и да е!
И, no offence!

Просто си казах мнението и си го защитавам с факти. Подчертах, че чочвекът търси спокойно, скромно място, със сгоден хотел + басейн и т.н. А той пита и за баба + внуче. Те нито ще ловят риба, нито ще се наливат с бира, за да им трябват дискотеки. Искат басейнче да се цопкат и да си подмятат някоя топка, а вечер да си легнат спокойно :) Написах доста мнения, защото чух и доста глупости, не съм кмет за сега, нито имам хотел там, но бих се зарадвал по-скоро на второто :) Та за последно казвам въпреки, че колегата вече си е взел решение сигурно. Просто дадох мнението си за една туристическа дестинация, която отговаря на горепосочените изисквания и я защитих, когато я нарекоха природно бедствие. Из цяла България са се случвали всякакви бедствия, дайте да си седим вкъщи ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 10 Юни 2008, 19:19

В троянско няма къде да се забавлява малко дете...
Бабето има къде да изригне, но малчугана не го знам каква ще я върши..

Иначе Чифлик, Шипково, Априлци, Бели-Черни Осъм ...Има има :mhihi:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Юни 2008, 22:52

Събота обиколих Троянския Балкан. направо щях да припадна какво развитие има в Априлци :shock: Лелееее направо голяма красота :!:
14 километровата отсечка от Орешака до априлци е нещо невероятно красиво 8) Зелени поля с цветя, стръмни планински хребети ,много и красиви вилички е*аси красотата :!:

Да кажа няколко думи за един хотел ,който е на култово място, съпоставимо вероятно само с Гложенски манастир :arrow: Хотел "Панорама" в Априлци :D Страшен парк около хотела предразполагащ за пълноценна почивка и отдих , много готин басейн на една голяма като тераса конструкция ,с водна естакада в края му ,шезлонги има навсякъде,бар а гледката към първенеца на стара планина - Ботев връх с Триглав и целия масив е много красива.Града е в краката ... аз останах много очарован 8) Километрите са около 200 :idea:

Да кажа някоя думичка за тази част от България ,която единствено не е "започната" и която предлага може би най-големите възможности за всякакъв туризъм :arrow: ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ-ската околия :angel:
На разстояние 200 км от София се намира изключително красивата долина на река Места около Гоцето :D Там вече каквото му душа сака на човек :!: Кеф ти Гоцето с многото страхотни магазинчета ,които предлагат адска стока на цени дето няма никъде другаде :!: кеф ти с.Огняново ,което предлага отлични възможности за балнеологичен туризъм - там се намира и заведението ,което според мен е в ТОП 5 в цяла България (обикалям постоянно и си угаждам)"РАЙ" ,където менюто, сервиза и обстановката лятото са култ :shock: Аз досега никъде не видях 700 гр. нечовешка салата зеле и моркови ,която глътва 5 големи (не вдигайте рязко чинията със салатата ,че ще се издъни тутакси и ще иде зян хубавата салатка) :angel: :mhihi: Всичките грамажи са толкова големи ,че и кашалота би се запъхтял с каквото и да си поръча :mhihi: там ям най-невероятния бананов сплит :twisted: :twisted: Последния път ми се повръщаше от преяждане но изядох един ,верно много лошо ми стана ,но не пропускам възможноста :mhihi: Хотели "Рай" и "Петрелийски" http://www.hotelpetreliiski.info/bg/na4alo.htm са чудесното място за почивка :!: Да спомена и няколко думички за абсолютната атракция по отношение на селския туризъм в страната сега :arrow: с.Ковачевица и с.Лещен :!: Ма няма Арбанаси,няма Чифлик ,няма каквото и да е местенце в тази държава ,което може да се сравни с екзотиката и чара на тези две села :!: :!: :!: В Лещен задължително трябва да се види "Къщата на Флинстоун" от глина :shock: Гледката към южните части на Пирин планина са спиращи дъха ! по тези места времето е спряло преди векове ,хората са невероятно добри и гостоприемни ... над Гоцето е Папазчаир - прохода е отремонтиран ,там има невероятни красоти ,просто не е истина Пирин си е Пирин :D Ако човек рече може да отскочи до Кавала за нула време да види Бяло море . Абе с една дума този регион е номер 1 за мен в момента :arrow: пълен аутсайдер по отношение на туризъм и възможности Бургаския район :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 10 Юни 2008, 23:18

Лещен наистина е интересно, но не става за баба и внуче ;)
Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 10 Юни 2008, 23:30

Nucl3arDru1D написа:Лещен наистина е интересно, но не става за баба и внуче ;)

А не става ,защо да не :roll: Имат голям избор от възможности по този район ,според мен де :|

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Юни 2008, 21:16

Penchev написа:
Nucl3arDru1D написа:Лещен наистина е интересно, но не става за баба и внуче ;)

А не става ,защо да не :roll: Имат голям избор от възможности по този район ,според мен де :|

Георги Пенчев

лещен е да приюти някое юпи с момата му или младо семейство за уикенда или млада двойка да го удари на еко и сексо туризъм и романтиче...!!!заеби там -баба и внуче...

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 11 Юни 2008, 23:53

Е добре де :mhihi:
Лещен е като вариант за един от дните за разходка ,но щом го игнорирате - така да бъде :)

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата