за ... ено време

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 10 Юни 2008, 19:31

ся ако няма мама и тате или някой чичо,си взел-дал
нито преди ми е харесвало,нито сега щото пак си е продължение на комунизма-върти се далавера за милиярди,а ние се радваме на стари кенефи и разни пластмаси,пък живеем у кенефи
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 10 Юни 2008, 19:37

ся ако няма мама и тате или някой чичо,си взел-дал
нито преди ми е харесвало,нито сега щото пак си е продължение на комунизма-върти се далавера за милиярди,а ние се радваме на стари кенефи и разни пластмаси,пък живеем у кенефи

ТОчно, точно. Много точно го каза приятел. Аз се чудя тея хора слепи ли са, не им достига нещо ли...
Искам да ти стисна ръката за тая мисъл Павка.
И даже сега ситуацията е по - зле.

Сега ситуацията в страната прилича на походна тоалетна на Екотой.
Отваряш и пода в пикня. Стените целите измазани с лайна, имаш чувството че някой с пръст ги е мазал или е вдигал кабинката и е друсал кенефа докато е бил във въздуха. В гърнето плуват всякакви по размер... живущи, стари и нови.
Вдъхваш с ужас..., и те блъска миризма на рози!
Страхотна миризма на рози, нищо друго не усещаш!

Та и колегите така... Много е хубаво днес, мирише на рози... Еми мирише. Само че сме целите в лайна. Да пикам и на свободата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 10 Юни 2008, 20:04

Ауууу... ДЗВЕРо, много гнусно бе брат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Взех че изтръпнах като си представих картинката, но си е баш такова положението за съжаление.
И от мен поздрави. Спирам по темата, че много конфликтна, пък и второто полувреме ще почва :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 10 Юни 2008, 21:44

Не съм комунист, но за сега стигаме до извода, че на комунизма проблемите са(по-точно по живково):
Ладите, то даже какъв проблем, цяла катастрофа си е. :mhihi:
Няма банани. :lol:
Точенето на нафта.

ditko1
Не че искам да те обиждам ама говориш глупости... Не можело да се краде бла бла.... :lol: :lol: ако сравним преди и сега по кражби, не говорим в суми, заради разликата в левове... но сега е 100+% повече(та то цял свят разбра, но ние още спим)! Иначе за имоти, какво ? Та тя тогавашната идеология беше друга, всички са равни - тип ванко 1 със 10 имота и 10 хотела не просто бяха дефицит, ами бяха обявени за изчезващ вид. ;) Мога изключително много плюсове да намеря за живков като почнем от съдебната система, та стигнем до онези дето ровят в кофите и циганите, но няма смисъл да обсъждаме заминали работи. Всички изтъквате личните си проблеми, но Живков успя да стабилизира държавата в много труден период! Най-великия политик, но трябваше да се роди по-късно
Иначе не мисля че сега живеем перфектно, едва ли не Живков е бил демона черен дето на е мъчил... същите глупаци сме си, караме 20 годишни бараки, по-новите коли.. от 10, 7 са взети от кредит.. та така.. който успял да пробие в малкия и средния бизнес, пробил... другите си бачкат за 300 лв заплата чудят са къде да ги изхарчат. :lol: Пенсионерите си взимат 100 лв пенсия, пей сърце, живот. :lol: Учиш 20 години за нещо, но накрая все кенефи ще миеш, във Европа с диплома от тука, си бършат задниците, а ние техните с свещи ги търсим. Най-бедната държава сме в Европа, но ни сме добре, ша са опраим, ша са опраим, ако не тас година, догодина.:lol:
Във чужбина отиваш да бачкаш те хората ти плащат, джобни пари, а ние си мислим че сме уцелили златна мина. :lol:
Отиваш в магазина за салам в избор от 20 вида, шанса да получиш менте, че и със изтекъл срок на годност, забъркан бог знае от какво е 50/50%... мога още много да продължа!
Европа си беше 20 пъти по-развита по живково, сега пък Европа е 50 пъти по развита от нас! Та това е де ... Европа се развива по-бързо от нас.. шанса да ги настигнем... малък, много малък. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 10 Юни 2008, 21:56

:idea:
Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 16:15, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 10 Юни 2008, 22:02

Ама ти какво си мислиш че аз искам ли ? :lol: :lol: :lol: :mhihi: Недей тай бе.. удари се през устата. :lol: Просто никой не знае, какво щеше да е сега, ако не бяхме се "демократизирали"... сега е много по-добре от преди 20-тина години, СПОР НЯМА !!! Но Живков умря.. и не можем да кажем, какво щеше да е сега, ако беше жив, за това пред умрялото винаги е по-сладко живото(демокрацията демек) :)

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 10 Юни 2008, 22:06

Абре момци,комунизма си отиде както и дойде! Т.е. беше ни наложен и после премахнат без някой да ни пита!Ама искам да Ви кажа,че едно време като намериш 50 стотинки можеше да си купиш една консерва и половин хляб и да не си гладен,а сега за 50 стотинки само в тоалетна може да отидеш и едно лайно с извинение да приземиш!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар

Мнение от t060 » 10 Юни 2008, 22:11

Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 16:15, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Юни 2008, 22:14

О като Ви чета и се забавлявам, винаги се дели българина на крайностите.
Е кво, едно време без чичо или рода или квото и да е можеш да "успееш"? Щото макар и тогава имаше успели...
Сега е същото... просто повече хора крадат, докато преди само партията и компания ;) Ако не ми вярвате.... замислете се на кой са най богатите БГ фирми.. комунисти...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 10 Юни 2008, 22:23

t060 написа:

:lol: :lol: Абе ти се удари пък.. останалото подробности. Другото ми е ясно де.. котвата на краката и на дъното в дунава та пращат за миди. :confused: Не коментирах като цяло комунизма, защото има минуси доста по солидни от бананите и нафтата, обсъждах самото управление на Живков. ;)

И СПОРЕД МЕН СЕГА Е ПО-ДОБРЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ТОДОР ЖИВКОВ. СССР умря отдавна, а да не забравяме и студената война, точно тази студена война довежда доста минуси на комунизма, ако пазара беше отворен от падането на Хитлер та до ден днешен, картинката с комунизма щеше да е много по-различна, ама много. НО НАЗАД НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ВЪРНЕМ, за това сега строим демокрация. :D Като я построим ще говорим пак, че още сме до куфража така като гледам.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 10 Юни 2008, 22:24

да сигурно при кумунизма щях да карам 996 2002г и м5 само на списание щях да ги гледам колите съм си ги купил от собствения ми труд и заплати :winky: да серем на държавната работа :twisted: много ми е смешно като някои ми говори за време дето я помни я не
ще ходиш в испания на море ма неи тази десетилетка .,хубаво беше взимат ти имот взимат ти всичко къща ти казват колко квадрата наи много можеш да построиш еднофамилна ,дори и да се уредиш едно време с западна кола то па сервиз за нея няма :mhihi: мани не подхващаите тъпи теми

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 10 Юни 2008, 22:28

Комунизма си отиде! Спете спокойно деца! :mhihi:

П.П. Нека тези дето са били сперматозоиди тогава или са се напикавали да не пишат като отворени многознайковци в тази тема!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар

Мнение от t060 » 10 Юни 2008, 22:51

Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 16:14, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 10 Юни 2008, 23:41

ditko1
Не че искам да те обиждам ама говориш глупости... Не можело да се краде бла бла.... Laughing Laughing ако сравним преди и сега по кражби, не говорим в суми, заради разликата в левове.

Пич айде отиди и кради във някоя фирма или при едноличните търговци..
Вече всеки собственик си прави сметка и то голяма за да не е във минус, това да не е едновремешната държава, откраднат инструментите ама държавата ще купи пак. Едно приятелче бачка в сервиз казаха "това са твойте инструменти" и не се крадът защото после се плащат. Просто разликата е че не се краде от най ниско ниво като едно време, а крадът определени хора...
Като Ванко1 винаги е имало хора и преди и сега..

Мога изключително много плюсове да намеря за живков като почнем от съдебната система, та стигнем до онези дето ровят в кофите и циганите, но няма смисъл да обсъждаме заминали работи.

Съдебната система е била страшна, нямало е кражби защото е нямало закони, както каза Бойко Борисов хващат крадец в кола и го питат какво правиш и той- вали дъжд и съм се скрил :mhihi:

Какво е правено като хората, Кремиковци ли Панелките ли?

Бригада от 20 човека, двама работят другите гледат и виетнамците ни строят панелките, важното е всеки имал работа и е работил Усилено :mhihi:
Защо след 89г. като почнаха да приватизират заводи, новите фирми разпускат половината работници ? защото седят и гледат и се плащат грешни пари. Но е трябвало по онова време просто да се казва че е имало много работа.
Това да ти вземат земите и да те правят на равен май ти допада ама забравяш, че дядо ти се е блъскал за тях.
За кремиковци нямам думи, устройството на Топлофикация- докато стигне до блока от топлото се губи към 50% ли 60%.
Забелязъл съм че при всяко сътворено нещо от комунист не се набляга на икономичност, а постигането на краен резултат, независимо дали сме на минус.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 11 Юни 2008, 0:12

Колко жалко, че има МЛАДИ хора, които предпочитат да ги гледат като овце... :roll:
Защото комунизма си е точно това - отглеждане на овце, на които им се предоставя минимума за живеене, и не им се дава избор почти за нищо. Неслучайно се казваше „комунистически СТРОЙ“.
А България в момента е на такова дередже, защото овцете си останаха с манталитет на овце, а овцевъдите - т.е. бившите комунистически лидери и тяхната върхушка, преди ограничавани донякъде от „морала“ на партията, сега крадат безобразно.
А овцете се вайкат, и си искат пак в кошарката.
Жалко е! :evil:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата