за ... ено време
Модератор: Общи модератори
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ся ако няма мама и тате или някой чичо,си взел-дал
нито преди ми е харесвало,нито сега щото пак си е продължение на комунизма-върти се далавера за милиярди,а ние се радваме на стари кенефи и разни пластмаси,пък живеем у кенефи
нито преди ми е харесвало,нито сега щото пак си е продължение на комунизма-върти се далавера за милиярди,а ние се радваме на стари кенефи и разни пластмаси,пък живеем у кенефи
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
ся ако няма мама и тате или някой чичо,си взел-дал
ТОчно, точно. Много точно го каза приятел. Аз се чудя тея хора слепи ли са, не им достига нещо ли...
Искам да ти стисна ръката за тая мисъл Павка.
И даже сега ситуацията е по - зле.
Сега ситуацията в страната прилича на походна тоалетна на Екотой.
Отваряш и пода в пикня. Стените целите измазани с лайна, имаш чувството че някой с пръст ги е мазал или е вдигал кабинката и е друсал кенефа докато е бил във въздуха. В гърнето плуват всякакви по размер... живущи, стари и нови.
Вдъхваш с ужас..., и те блъска миризма на рози!
Страхотна миризма на рози, нищо друго не усещаш!
Та и колегите така... Много е хубаво днес, мирише на рози... Еми мирише. Само че сме целите в лайна. Да пикам и на свободата.
Не съм комунист, но за сега стигаме до извода, че на комунизма проблемите са(по-точно по живково):
Ладите, то даже какъв проблем, цяла катастрофа си е.
Няма банани.
Точенето на нафта.
ditko1
Не че искам да те обиждам ама говориш глупости... Не можело да се краде бла бла....
ако сравним преди и сега по кражби, не говорим в суми, заради разликата в левове... но сега е 100+% повече(та то цял свят разбра, но ние още спим)! Иначе за имоти, какво ? Та тя тогавашната идеология беше друга, всички са равни - тип ванко 1 със 10 имота и 10 хотела не просто бяха дефицит, ами бяха обявени за изчезващ вид.
Мога изключително много плюсове да намеря за живков като почнем от съдебната система, та стигнем до онези дето ровят в кофите и циганите, но няма смисъл да обсъждаме заминали работи. Всички изтъквате личните си проблеми, но Живков успя да стабилизира държавата в много труден период! Най-великия политик, но трябваше да се роди по-късно
Иначе не мисля че сега живеем перфектно, едва ли не Живков е бил демона черен дето на е мъчил... същите глупаци сме си, караме 20 годишни бараки, по-новите коли.. от 10, 7 са взети от кредит.. та така.. който успял да пробие в малкия и средния бизнес, пробил... другите си бачкат за 300 лв заплата чудят са къде да ги изхарчат.
Пенсионерите си взимат 100 лв пенсия, пей сърце, живот.
Учиш 20 години за нещо, но накрая все кенефи ще миеш, във Европа с диплома от тука, си бършат задниците, а ние техните с свещи ги търсим. Най-бедната държава сме в Европа, но ни сме добре, ша са опраим, ша са опраим, ако не тас година, догодина.
Във чужбина отиваш да бачкаш те хората ти плащат, джобни пари, а ние си мислим че сме уцелили златна мина.
Отиваш в магазина за салам в избор от 20 вида, шанса да получиш менте, че и със изтекъл срок на годност, забъркан бог знае от какво е 50/50%... мога още много да продължа!
Европа си беше 20 пъти по-развита по живково, сега пък Европа е 50 пъти по развита от нас! Та това е де ... Европа се развива по-бързо от нас.. шанса да ги настигнем... малък, много малък.
Ладите, то даже какъв проблем, цяла катастрофа си е.

Няма банани.

Точенето на нафта.
ditko1
Не че искам да те обиждам ама говориш глупости... Не можело да се краде бла бла....

Иначе не мисля че сега живеем перфектно, едва ли не Живков е бил демона черен дето на е мъчил... същите глупаци сме си, караме 20 годишни бараки, по-новите коли.. от 10, 7 са взети от кредит.. та така.. който успял да пробие в малкия и средния бизнес, пробил... другите си бачкат за 300 лв заплата чудят са къде да ги изхарчат.

Във чужбина отиваш да бачкаш те хората ти плащат, джобни пари, а ние си мислим че сме уцелили златна мина.

Отиваш в магазина за салам в избор от 20 вида, шанса да получиш менте, че и със изтекъл срок на годност, забъркан бог знае от какво е 50/50%... мога още много да продължа!
Европа си беше 20 пъти по-развита по живково, сега пък Европа е 50 пъти по развита от нас! Та това е де ... Европа се развива по-бързо от нас.. шанса да ги настигнем... малък, много малък.

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Ама ти какво си мислиш че аз искам ли ?
Недей тай бе.. удари се през устата.
Просто никой не знае, какво щеше да е сега, ако не бяхме се "демократизирали"... сега е много по-добре от преди 20-тина години, СПОР НЯМА !!! Но Живков умря.. и не можем да кажем, какво щеше да е сега, ако беше жив, за това пред умрялото винаги е по-сладко живото(демокрацията демек) 

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Абре момци,комунизма си отиде както и дойде! Т.е. беше ни наложен и после премахнат без някой да ни пита!Ама искам да Ви кажа,че едно време като намериш 50 стотинки можеше да си купиш една консерва и половин хляб и да не си гладен,а сега за 50 стотинки само в тоалетна може да отидеш и едно лайно с извинение да приземиш!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- t060
- ентусиаст
-
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
О като Ви чета и се забавлявам, винаги се дели българина на крайностите.
Е кво, едно време без чичо или рода или квото и да е можеш да "успееш"? Щото макар и тогава имаше успели...
Сега е същото... просто повече хора крадат, докато преди само партията и компания
Ако не ми вярвате.... замислете се на кой са най богатите БГ фирми.. комунисти...
Е кво, едно време без чичо или рода или квото и да е можеш да "успееш"? Щото макар и тогава имаше успели...
Сега е същото... просто повече хора крадат, докато преди само партията и компания

t060 написа:

И СПОРЕД МЕН СЕГА Е ПО-ДОБРЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ТОДОР ЖИВКОВ. СССР умря отдавна, а да не забравяме и студената война, точно тази студена война довежда доста минуси на комунизма, ако пазара беше отворен от падането на Хитлер та до ден днешен, картинката с комунизма щеше да е много по-различна, ама много. НО НАЗАД НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ВЪРНЕМ, за това сега строим демокрация.

да сигурно при кумунизма щях да карам 996 2002г и м5 само на списание щях да ги гледам колите съм си ги купил от собствения ми труд и заплати
да серем на държавната работа
много ми е смешно като някои ми говори за време дето я помни я не
ще ходиш в испания на море ма неи тази десетилетка .,хубаво беше взимат ти имот взимат ти всичко къща ти казват колко квадрата наи много можеш да построиш еднофамилна ,дори и да се уредиш едно време с западна кола то па сервиз за нея няма
мани не подхващаите тъпи теми

ще ходиш в испания на море ма неи тази десетилетка .,хубаво беше взимат ти имот взимат ти всичко къща ти казват колко квадрата наи много можеш да построиш еднофамилна ,дори и да се уредиш едно време с западна кола то па сервиз за нея няма

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Комунизма си отиде! Спете спокойно деца!
П.П. Нека тези дето са били сперматозоиди тогава или са се напикавали да не пишат като отворени многознайковци в тази тема!

П.П. Нека тези дето са били сперматозоиди тогава или са се напикавали да не пишат като отворени многознайковци в тази тема!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- t060
- ентусиаст
-
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
ditko1
Не че искам да те обиждам ама говориш глупости... Не можело да се краде бла бла.... Laughing Laughing ако сравним преди и сега по кражби, не говорим в суми, заради разликата в левове.
Пич айде отиди и кради във някоя фирма или при едноличните търговци..
Вече всеки собственик си прави сметка и то голяма за да не е във минус, това да не е едновремешната държава, откраднат инструментите ама държавата ще купи пак. Едно приятелче бачка в сервиз казаха "това са твойте инструменти" и не се крадът защото после се плащат. Просто разликата е че не се краде от най ниско ниво като едно време, а крадът определени хора...
Като Ванко1 винаги е имало хора и преди и сега..
Мога изключително много плюсове да намеря за живков като почнем от съдебната система, та стигнем до онези дето ровят в кофите и циганите, но няма смисъл да обсъждаме заминали работи.
Съдебната система е била страшна, нямало е кражби защото е нямало закони, както каза Бойко Борисов хващат крадец в кола и го питат какво правиш и той- вали дъжд и съм се скрил

Какво е правено като хората, Кремиковци ли Панелките ли?
Бригада от 20 човека, двама работят другите гледат и виетнамците ни строят панелките, важното е всеки имал работа и е работил Усилено

Защо след 89г. като почнаха да приватизират заводи, новите фирми разпускат половината работници ? защото седят и гледат и се плащат грешни пари. Но е трябвало по онова време просто да се казва че е имало много работа.
Това да ти вземат земите и да те правят на равен май ти допада ама забравяш, че дядо ти се е блъскал за тях.
За кремиковци нямам думи, устройството на Топлофикация- докато стигне до блока от топлото се губи към 50% ли 60%.
Забелязъл съм че при всяко сътворено нещо от комунист не се набляга на икономичност, а постигането на краен резултат, независимо дали сме на минус.
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Колко жалко, че има МЛАДИ хора, които предпочитат да ги гледат като овце...
Защото комунизма си е точно това - отглеждане на овце, на които им се предоставя минимума за живеене, и не им се дава избор почти за нищо. Неслучайно се казваше „комунистически СТРОЙ“.
А България в момента е на такова дередже, защото овцете си останаха с манталитет на овце, а овцевъдите - т.е. бившите комунистически лидери и тяхната върхушка, преди ограничавани донякъде от „морала“ на партията, сега крадат безобразно.
А овцете се вайкат, и си искат пак в кошарката.
Жалко е!

Защото комунизма си е точно това - отглеждане на овце, на които им се предоставя минимума за живеене, и не им се дава избор почти за нищо. Неслучайно се казваше „комунистически СТРОЙ“.
А България в момента е на такова дередже, защото овцете си останаха с манталитет на овце, а овцевъдите - т.е. бившите комунистически лидери и тяхната върхушка, преди ограничавани донякъде от „морала“ на партията, сега крадат безобразно.
А овцете се вайкат, и си искат пак в кошарката.
Жалко е!