Глава за м50б20
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Глава за м50б20
Хора моля за помощ от варна съм и търся глава за м50 без ванос на разумна цена
може и да ми кажете къде да отида да ми заварят старата само че да не са някви цифромани
може и да ми кажете къде да отида да ми заварят старата само че да не са някви цифромани
Последна промяна drmirchev на 10 Юни 2008, 11:10, променена общо 1 път
- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
Re: Глава за м50б20
Какво и е на твойта? Във "Продава" имаше някаде М50 на части?
Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.
ми пукната била на 2 места и ми искат 400 за ремонта само на главата
(като са толкова добри тез коли за ко на един опел не му се пукне главата на две места и не му поискат 400 лв.) баси ташака да каже човек да съм си мъчил колата с разни дрифтове и други ми ти рабити пък аз си я пазя кат очите и и гледам да и е по леко .... смятай ква греда.То просто няма такава каръщина кат мойта.С парите дето съм ги дал по нея до сега 2 коли щях да си купя и то по нови.
(като са толкова добри тез коли за ко на един опел не му се пукне главата на две места и не му поискат 400 лв.) баси ташака да каже човек да съм си мъчил колата с разни дрифтове и други ми ти рабити пък аз си я пазя кат очите и и гледам да и е по леко .... смятай ква греда.То просто няма такава каръщина кат мойта.С парите дето съм ги дал по нея до сега 2 коли щях да си купя и то по нови.
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
drmirchev написа:ми пукната била на 2 места и ми искат 400 за ремонта само на главата
имам перфектна глава за м50б20 ще ти пусна цена на лс
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
drmirchev написа:ми пукната била на 2 места и ми искат 400 за ремонта само на главата
нямаш късмет просто,може някой преди теб да я е прегрявал,карам м50 само на дрифт и само в лютеницата,троших картери носачи,радиатори,карам го само с 5/50 масло и грам не пипа а е на 400000 км.този мотор е егати здравия,ако се сервизира редовно ще те зарови.проблема не е в мотора а в човешкия фактор.късмет с ремонта
п.п
познавам един човек с опел кадет,за един месец 2 пъти спука глава,след това му изтропаха лагерите и каза че опел е най големия кенеф и никога няма да си купи вече
Оправих се вече, иначе благодаря за бързите отговори колото до човешкия фактор и подръжката смятам че мойта е една от добре подържаните технически коли, сяка седмица ходя поне по един път да ми я проверяват как е понеже съм си такъв искам всичко да е перфектно(не държа на външен вид).Карам я много внимателно и колата няма и да тракне и да чукне не я форсирам като не е загряла и такива неща(технически грамотен съм и знам как трябва да се отнася човек с една машина за да не и съкращава живота) просто явно на тези мотори това им е слабо място щото на мои познати вече 2-ма имат същия проблем просто си става ко да я прайш. Колкото до опел кадет
е ти намери с какво да я сравниш то по голям пилчарник няма пускан в производство просто.
Излиза че цялата работа е на късмет
иначе евала оцелил си много яка машина по това което казваш че и причиняваш(сама по себе си една кола не е еднаква с никоя друга особено пък като са минали и няколко годинки)
Излиза че цялата работа е на късмет
иначе евала оцелил си много яка машина по това което казваш че и причиняваш(сама по себе си една кола не е еднаква с никоя друга особено пък като са минали и няколко годинки)
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
баце уж си технически грамотен, пък за смяна на водна помпа, термостат, виско, капачка и антифриз не си чувал май, както и за почистване на радиаторите. просто това е консуматив, който и да работи му е дошло времето за смяна....

Ми всички неща които изброи са ми сменени с чисто нови(освен виското) и не знам кой какви способности има ама така от разстояние на дали можеш да дадеш някаква диагноза в моя случай.Карам си я от 2 годинки колицата и съм налял толкова пари в нея че на дали и 1/4 от тях ще върна ако я продам.Просто изведнъж реши да сдаде багажа.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
баце ти си за 4исто нов опел
нея форсираш даи и гас на марасотията то тамън му стане хубаво на мотор4ето и смениш скоростите пазисия и сия караи с здраве

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
dj_ennsy_1 написа:Абе Вие откъде знаете че му става хубаво във високите? При по-ниски обороти не му ли е по-лекичко?
едно че се мъчи на ниски обороти, друго че няма охлаждаме

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Хаха, ми то като работи на по-ниски, не грее чак толкова и е нужно по-малко охлаждане
както и да е де.. схванах
трябва да хода на работа... ся да ида да поизплакна моята, че мангалите си правят драг пред нас всяка нощ и като стана колата е 1 пръст пепелак по нея 
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
dj_ennsy_1 написа:Хаха, ми то като работи на по-ниски, не грее чак толкова и е нужно по-малко охлажданекакто и да е де.. схванах
трябва да хода на работа... ся да ида да поизплакна моята, че мангалите си правят драг пред нас всяка нощ и като стана колата е 1 пръст пепелак по нея
на място (празен ход) може да й е нужно по-малко охлаждане, ама както пича само виско не бил сменял си представи че не е много читаво
или има ел перка, ама понеже не е чувал пича за промивка на радиаторите и перката си бичи, водния не се охлажда
става много весело

15 мнения
• Страница 1 от 1