Проблем с ремъка!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с ремъка!
Привет на всички!Имам един проблем с тоя адренажен ремък.Преди година го смених и сичко беше ОК обаче от скоро нещо пак почна да свири та с един приятел майстор (монтйор) се чудим да не би да са го сложили не правилно.Ако може да ви помоля за една снимка да жидя каде минава ремъка (Динамо,колянов вал,климатик,охлаждаща перка)Мерси предварително!
Последна промяна Mafiata на 09 Юни 2008, 23:32, променена общо 2 пъти
Re: Проблем с ремъка!
Mafiata написа:Привет на всички!Имам един проблем с тоя адренажен ремък.Преди година го смених и сичко беше ОК обаче от скоро нещо пак почна да свири та с един приятел майстор (монтйор) се чудим да не би да са го сложили не правилно.Ако може да ви помоля за една снимка да жидя каде минава ремъка (Динамо,колянов вал,климатик,охлаждаща перка)Мерси предварително!
при всички неправилни варианти ремака идва по дълъг така че няма как да е сложен неправилно
Бат_Колю написа:Mafiata написа:Привет на всички!Имам един проблем с тоя адренажен ремък.Преди година го смених и сичко беше ОК обаче от скоро нещо пак почна да свири та с един приятел майстор (монтйор) се чудим да не би да са го сложили не правилно.Ако може да ви помоля за една снимка да жидя каде минава ремъка (Динамо,колянов вал,климатик,охлаждаща перка)Мерси предварително!
при всички неправилни варианти ремака идва по дълъг така че няма как да е сложен неправилно
А възможно ли е да мине през (охлаждащата перка после през ролката) сега е (хидравлика,динамо) а ние мислим,че е (хидравлика,ролка,динамо) за да обхваща по-голяма част от динамото за да не свири и превърта?
Mafiata написа:Бат_Колю написа:Mafiata написа:Привет на всички!Имам един проблем с тоя адренажен ремък.Преди година го смених и сичко беше ОК обаче от скоро нещо пак почна да свири та с един приятел майстор (монтйор) се чудим да не би да са го сложили не правилно.Ако може да ви помоля за една снимка да жидя каде минава ремъка (Динамо,колянов вал,климатик,охлаждаща перка)Мерси предварително!
А възможно ли е да мине през (охлаждащата перка после през ролката) сега е (хидравлика,динамо) а ние мислим,че е (хидравлика,ролка,динамо) за да обхваща по-голяма част от динамото за да не свири и превърта?
не е възможно.ето го правилния вариянт и съм сигурен че в момента е така при тебе
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Ти и твоя приятел маистор(монтьор),да земете да идете на лекар,4е маи сте се побъркали.Ангренажния ремък ако го объркаш,ще си проли4и как запалиш,а не след 1 година.Ти маи питаш за други ремъци.Доото4няваи се за кво става въпрос,а на маистора му кажи да си хвърли дипломата. 

petio_bmw 318is написа:Ти и твоя приятел маистор(монтьор),да земете да идете на лекар,4е маи сте се побъркали.Ангренажния ремък ако го объркаш,ще си проли4и как запалиш,а не след 1 година.Ти маи питаш за други ремъци.Доото4няваи се за кво става въпрос,а на маистора му кажи да си хвърли дипломата.
зе ми думите от устата ма не исках да е толко грубо

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
момчето пита за андренажен... 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Добре че не е амбреажен,че при мен и такъв са търсили!Иначе като гледам ремъка трябва да е пистов/канален,а за сефте чувам канален да свири!Я разгледай ролките!Ако има някоя,смени я че такива неща стават(за протокола на един опел му беше обърнал чак ангренажният ремък,през един процеп и директно там,от блокирала ролка)
На мерца в момента е Dayco,и нямам проблеми,предният издържа 35к!
Bosch са гадни, а Gates/Flennor/Hutchinson не съм пробвал!
На мерца в момента е Dayco,и нямам проблеми,предният издържа 35к!
Bosch са гадни, а Gates/Flennor/Hutchinson не съм пробвал!
9 мнения
• Страница 1 от 1