Проблем с ремъка!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с ремъка!

Мнение от Mafiata » 09 Юни 2008, 23:28

Привет на всички!Имам един проблем с тоя адренажен ремък.Преди година го смених и сичко беше ОК обаче от скоро нещо пак почна да свири та с един приятел майстор (монтйор) се чудим да не би да са го сложили не правилно.Ако може да ви помоля за една снимка да жидя каде минава ремъка (Динамо,колянов вал,климатик,охлаждаща перка)Мерси предварително!
Последна промяна Mafiata на 09 Юни 2008, 23:32, променена общо 2 пъти

e30s live forever
Аватар

Re: Проблем с ремъка!

Мнение от sachs » 09 Юни 2008, 23:30

Mafiata написа:Привет на всички!Имам един проблем с тоя адренажен ремък.Преди година го смених и сичко беше ОК обаче от скоро нещо пак почна да свири та с един приятел майстор (монтйор) се чудим да не би да са го сложили не правилно.Ако може да ви помоля за една снимка да жидя каде минава ремъка (Динамо,колянов вал,климатик,охлаждаща перка)Мерси предварително!

при всички неправилни варианти ремака идва по дълъг така че няма как да е сложен неправилно

Потребител
Аватар

Мнение от Mafiata » 09 Юни 2008, 23:37

Бат_Колю написа:
Mafiata написа:Привет на всички!Имам един проблем с тоя адренажен ремък.Преди година го смених и сичко беше ОК обаче от скоро нещо пак почна да свири та с един приятел майстор (монтйор) се чудим да не би да са го сложили не правилно.Ако може да ви помоля за една снимка да жидя каде минава ремъка (Динамо,колянов вал,климатик,охлаждаща перка)Мерси предварително!

при всички неправилни варианти ремака идва по дълъг така че няма как да е сложен неправилно

А възможно ли е да мине през (охлаждащата перка после през ролката) сега е (хидравлика,динамо) а ние мислим,че е (хидравлика,ролка,динамо) за да обхваща по-голяма част от динамото за да не свири и превърта?

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 09 Юни 2008, 23:45

Mafiata написа:
Бат_Колю написа:

А възможно ли е да мине през (охлаждащата перка после през ролката) сега е (хидравлика,динамо) а ние мислим,че е (хидравлика,ролка,динамо) за да обхваща по-голяма част от динамото за да не свири и превърта?

не е възможно.ето го правилния вариянт и съм сигурен че в момента е така при тебе

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 09 Юни 2008, 23:54

Ти и твоя приятел маистор(монтьор),да земете да идете на лекар,4е маи сте се побъркали.Ангренажния ремък ако го объркаш,ще си проли4и как запалиш,а не след 1 година.Ти маи питаш за други ремъци.Доото4няваи се за кво става въпрос,а на маистора му кажи да си хвърли дипломата. :mhihi:

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 10 Юни 2008, 0:01

petio_bmw 318is написа:Ти и твоя приятел маистор(монтьор),да земете да идете на лекар,4е маи сте се побъркали.Ангренажния ремък ако го объркаш,ще си проли4и как запалиш,а не след 1 година.Ти маи питаш за други ремъци.Доото4няваи се за кво става въпрос,а на маистора му кажи да си хвърли дипломата. :mhihi:

зе ми думите от устата ма не исках да е толко грубо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 10 Юни 2008, 0:08

то не е грубо,аз по нежно неможах да го измисля :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 10 Юни 2008, 7:47

момчето пита за андренажен... :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 10 Юни 2008, 8:55

Добре че не е амбреажен,че при мен и такъв са търсили!Иначе като гледам ремъка трябва да е пистов/канален,а за сефте чувам канален да свири!Я разгледай ролките!Ако има някоя,смени я че такива неща стават(за протокола на един опел му беше обърнал чак ангренажният ремък,през един процеп и директно там,от блокирала ролка)
На мерца в момента е Dayco,и нямам проблеми,предният издържа 35к!
Bosch са гадни, а Gates/Flennor/Hutchinson не съм пробвал!

Назад към E36