Таблото частично умря- помощ
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Таблото частично умря- помощ
Здравейте,
Онзи ден, таблото умря (спря всякакви показания), но малко след това се оправи (само!).
Днес докато си карах изведнъж спря отново. След като му нанесох лек побой, започнаха да светят лампите за ръчна, накладки и за свършващо гориво (а горивото ми не свършва).
Интересното е, че таблото си е осветено, и примерно като включа халогени го отчита правилно (светва съответната лампа). Но няма индикация за скорост, обороти, температура и гориво (само дето свети лампата все едно ми е на свършване бензина) и показанията за ръчна и накладки не са правилни.
Някой има ли представа какво може да му се е случило и как да го оправя?
Благодаря!
Поздрави,
Илия
Онзи ден, таблото умря (спря всякакви показания), но малко след това се оправи (само!).
Днес докато си карах изведнъж спря отново. След като му нанесох лек побой, започнаха да светят лампите за ръчна, накладки и за свършващо гориво (а горивото ми не свършва).
Интересното е, че таблото си е осветено, и примерно като включа халогени го отчита правилно (светва съответната лампа). Но няма индикация за скорост, обороти, температура и гориво (само дето свети лампата все едно ми е на свършване бензина) и показанията за ръчна и накладки не са правилни.
Някой има ли представа какво може да му се е случило и как да го оправя?
Благодаря!
Поздрави,
Илия
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Еми колега, отваряй го. Така или иначе ще се наложи... виж го поогледай, може да има видимо повредени, изгорели или изтекли елементи. Успех!
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- lariii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5
ПППОООМММОООЩ
и ас имам са6тиа пр незнам какво да правя само дето не ми свети лампата на нафтата ина4е за ра4на накладки и аирбаг светнаха и ни6то не работи мн е гадно за6тото карам ТДС записх си 4ас в БОШ сербис ако ми го оправят шепиша

- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Re: ПППОООМММОООЩ
lariii написа:и ас имам са6тиа пр незнам какво да правя само дето не ми свети лампата на нафтата ина4е за ра4на накладки и аирбаг светнаха и ни6то не работи мн е гадно за6тото карам ТДС записх си 4ас в БОШ сербис ако ми го оправят шепиша![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Още един като дизелбой
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: ПППОООМММОООЩ
Nasic написа:lariii написа:и ас имам са6тиа пр незнам какво да правя само дето не ми свети лампата на нафтата ина4е за ра4на накладки и аирбаг светнаха и ни6то не работи мн е гадно за6тото карам ТДС записх си 4ас в БОШ сербис ако ми го оправят шепиша![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Още един като дизелбой![]()
![]()
![]()
![]()

Здравейте!
Аз имах подобен проблем с таблото преди една година някъде. Без някаква причина угасна и толко. Да светеше лампата за халогените и за ръчната, но стрелките и цифровото километражче отиде. Свалих го, карах го на един майстор дето разбира от тоци, гледахме го и...сложихме друго. Таблата Мотометър по принцип си горят от време на време, поне така той ми обясни, е сега поне имам резервни кушки тук-там
Иначе знам от познати, че от време на време таблото умира, после пак тръгва, ама при мен нямаше повторно тръгване
Аз имах подобен проблем с таблото преди една година някъде. Без някаква причина угасна и толко. Да светеше лампата за халогените и за ръчната, но стрелките и цифровото километражче отиде. Свалих го, карах го на един майстор дето разбира от тоци, гледахме го и...сложихме друго. Таблата Мотометър по принцип си горят от време на време, поне така той ми обясни, е сега поне имам резервни кушки тук-там
Иначе знам от познати, че от време на време таблото умира, после пак тръгва, ама при мен нямаше повторно тръгване
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
dj_ennsy_1 написа::confused: ами потърси помощ от някой друг... там в София поне сте многоИмаше момчета дето здраво човъркат таблата, то не бяха лентови кабели, пиксели... вижте си помогнете. Така във форума няма да успеем да го оправим.
аз си бях оставил телефона ама никой не обърна внимание.....

Здравейте,
Пробвай да смениш тези кондензатори :
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=54763
Поздрави
Пробвай да смениш тези кондензатори :
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=54763
Поздрави
- lariii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5
samo se oprawi
колега нз как стана ама сутринта като се ка4их и запалих видях 4е работи и мн се зарадвах нз какво да ти кажа просто касмет но цифрите от долу не проработиха и така пожелавам ти успех ако го оправи6 пи6и как

15 мнения
• Страница 1 от 1