полудях ве4е

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 08 Юни 2008, 13:55

vld написа:....за които колите са нещо повече от куп ламарина.

Предполагам визираш мен. За мен колата не е купчина ламарина, но сравнена с цената на живота и колко е ценен- колата не е нищо повече от ламарина, наблъскана с жици, стомана, желязо, стъкло, лъскава кожа/тапицериика и гуми. Та ако ще и Енцо Ферари да съм и да карам Модена. Ако се случи нещо с колата, а на мен ми няма нищо-няма да се вайкам, че е била тоталната, колкото и да съм я обичал, а ще се радвам, че аз съм непокътнат. Това имам предвид.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 08 Юни 2008, 14:29

и аз ще се радвам че съм непокътнат но пък отново бих си купил същата кола защото знам че мога да разчитам на такава кола в критични ситуации 8) 8)
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 08 Юни 2008, 14:34

Archangel написа:

Предполагам визираш мен. За мен колата не е купчина ламарина, но сравнена с цената на живота и колко е ценен- колата не е нищо повече от ламарина, наблъскана с жици, стомана, желязо, стъкло, лъскава кожа/тапицериика и гуми. Та ако ще и Енцо Ферари да съм и да карам Модена. Ако се случи нещо с колата, а на мен ми няма нищо-няма да се вайкам, че е била тоталната, колкото и да съм я обичал, а ще се радвам, че аз съм непокътнат. Това имам предвид.

Нямах това в предвид :idea:
Имам в предвид тия за коитото колите не значат нищо :idea:
В смисъл все им е тая дали е одрана с пукнати стопове,не им пука дали е с хубави джанти и нови гуми ,няма особенно значени кога точно да си си сменят маслото и такива работи....
Това имах в предвид.
(това е масовката от трагични кочини които се срещат по улиците,те едва ли биха си загубили времето да посещават автомобилен форум така че не знам защо си решил ,че визирам теб :roll: )
Много ясно че по важно от човешкия живот няма.
Но ако заради уличен пумяр си счупя бронята вервай ми ще ме е яд ако пумяра остане жив :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 08 Юни 2008, 14:38

vld написа:
Archangel написа:
....

Имам в предвид тия за коитото колите са не значат нищо :idea:
В смисъл все им е тая дали е одрана с пукнати стопове,не им пука зали е с хубави джанти и нови гуми ,няма особенно значени кога точно да си си сменят маслото и такива работи....
Това имах в предвид.
Но ако заради уличен пумяр си счупя бронята вервай ми ще ме е яд ако пумяра остане жив :mhihi:

тези за които колите не значат нищо откъм гледна точка на поддръжка са потенциални убиици защото от поддръжката на колата зависи и нейта сигурност и такива хора много мразя.
Според мен за такива хора по тази логика и техния и на околните живота е без значение. :evil: :evil: :evil:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 08 Юни 2008, 14:45

Не е възможно никой тогава да не е писал след дизелчето :shock:
И сега 4 години по-късно второ мнение :shock:

п.с. _65536_kb_sec_ :arrow: Стоянчо мама , "О не не не не недолази, недолази у мой сааан ,не буди ме сваке ночи ,сбог тебе съм не сречан ..." :twisted: :twisted: :twisted: :bchug: :yammy: :smoke: :have one:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 08 Юни 2008, 19:25

_65536_kb_sec_ написа:
vld написа:
Archangel написа:
....

Имам в предвид тия за коитото колите са не значат нищо :idea:
В смисъл все им е тая дали е одрана с пукнати стопове,не им пука зали е с хубави джанти и нови гуми ,няма особенно значени кога точно да си си сменят маслото и такива работи....
Това имах в предвид.

тези за които колите не значат нищо откъм гледна точка на поддръжка са потенциални убиици защото от поддръжката на колата зависи и нейта сигурност и такива хора много мразя.
Според мен за такива хора по тази логика и техния и на околните живота е без значение. :evil: :evil: :evil:

Стояне, що говориш глупости, то добре, че хората не ти знаят предишния кенеф, то от това по-опасно няма на къде, поне кат си насран си трай

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 08 Юни 2008, 19:28

и какво му беше на него опасното точно ми кажи само че на ЛС че да не пълним тука???
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 08 Юни 2008, 21:41

Интересно, защо абсолютно всички мнения ми излизат с една и съща дата, и един и същи час:
Пуснато на: 10.06.05,20:08
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Предишна

Назад към Извън Темата