полудях ве4е
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
vld написа:....за които колите са нещо повече от куп ламарина.
Предполагам визираш мен. За мен колата не е купчина ламарина, но сравнена с цената на живота и колко е ценен- колата не е нищо повече от ламарина, наблъскана с жици, стомана, желязо, стъкло, лъскава кожа/тапицериика и гуми. Та ако ще и Енцо Ферари да съм и да карам Модена. Ако се случи нещо с колата, а на мен ми няма нищо-няма да се вайкам, че е била тоталната, колкото и да съм я обичал, а ще се радвам, че аз съм непокътнат. Това имам предвид.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
и аз ще се радвам че съм непокътнат но пък отново бих си купил същата кола защото знам че мога да разчитам на такава кола в критични ситуации

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Archangel написа:vld написа:....за които колите са нещо повече от куп ламарина.
Предполагам визираш мен. За мен колата не е купчина ламарина, но сравнена с цената на живота и колко е ценен- колата не е нищо повече от ламарина, наблъскана с жици, стомана, желязо, стъкло, лъскава кожа/тапицериика и гуми. Та ако ще и Енцо Ферари да съм и да карам Модена. Ако се случи нещо с колата, а на мен ми няма нищо-няма да се вайкам, че е била тоталната, колкото и да съм я обичал, а ще се радвам, че аз съм непокътнат. Това имам предвид.
Нямах това в предвид

Имам в предвид тия за коитото колите не значат нищо

В смисъл все им е тая дали е одрана с пукнати стопове,не им пука дали е с хубави джанти и нови гуми ,няма особенно значени кога точно да си си сменят маслото и такива работи....
Това имах в предвид.
(това е масовката от трагични кочини които се срещат по улиците,те едва ли биха си загубили времето да посещават автомобилен форум така че не знам защо си решил ,че визирам теб

Много ясно че по важно от човешкия живот няма.
Но ако заради уличен пумяр си счупя бронята вервай ми ще ме е яд ако пумяра остане жив

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
vld написа:Archangel написа:....vld написа:....за които колите са нещо повече от куп ламарина.
Нямах това в предвид![]()
Имам в предвид тия за коитото колите са не значат нищо![]()
В смисъл все им е тая дали е одрана с пукнати стопове,не им пука зали е с хубави джанти и нови гуми ,няма особенно значени кога точно да си си сменят маслото и такива работи....
Това имах в предвид.
Но ако заради уличен пумяр си счупя бронята вервай ми ще ме е яд ако пумяра остане жив
тези за които колите не значат нищо откъм гледна точка на поддръжка са потенциални убиици защото от поддръжката на колата зависи и нейта сигурност и такива хора много мразя.
Според мен за такива хора по тази логика и техния и на околните живота е без значение.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Не е възможно никой тогава да не е писал след дизелчето
И сега 4 години по-късно второ мнение
п.с. _65536_kb_sec_
Стоянчо мама , "О не не не не недолази, недолази у мой сааан ,не буди ме сваке ночи ,сбог тебе съм не сречан ..."
Георги Пенчев

И сега 4 години по-късно второ мнение

п.с. _65536_kb_sec_

Георги Пенчев
_65536_kb_sec_ написа:vld написа:Archangel написа:....vld написа:....за които колите са нещо повече от куп ламарина.
Нямах това в предвид![]()
Имам в предвид тия за коитото колите са не значат нищо![]()
В смисъл все им е тая дали е одрана с пукнати стопове,не им пука зали е с хубави джанти и нови гуми ,няма особенно значени кога точно да си си сменят маслото и такива работи....
Това имах в предвид.
тези за които колите не значат нищо откъм гледна точка на поддръжка са потенциални убиици защото от поддръжката на колата зависи и нейта сигурност и такива хора много мразя.
Според мен за такива хора по тази логика и техния и на околните живота е без значение.![]()
![]()
Стояне, що говориш глупости, то добре, че хората не ти знаят предишния кенеф, то от това по-опасно няма на къде, поне кат си насран си трай
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Интересно, защо абсолютно всички мнения ми излизат с една и съща дата, и един и същи час:
Пуснато на: 10.06.05,20:08
Пуснато на: 10.06.05,20:08
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2