ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВОТО

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Искате ли да се включите в Протеста срещу цените на горивата

Анкетата свършва на 25 Май 2008, 13:14

Да ,ще се включа на всяка цена
234
76%
Да ,ще се включа само ако другите отидат
50
16%
Едва ли ,не хараесвам такива мероприатия
13
4%
Не бих отишъл ,не ми харесва идеята
11
4%

Общо гласове : 308
младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 03 Юни 2008, 17:19

снимки от протеста и от мен ;)
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 03 Юни 2008, 18:22

повече за отворената капачка, отколкото за исканията.....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 cupe

Мнение от street racing » 03 Юни 2008, 18:24

сега гледах новините, евала на Сашко (shondy) и на всички останали колеги които са присъствали на протеста :bowdown:

м/у другото Саше много си фотогеничен бре мамин, убавец :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 03 Юни 2008, 19:54

дали па не карам наи-сниманата кола а

Потребител
Аватар

Мнение от NoCar » 03 Юни 2008, 20:24

Някой ще напише ли повече какво стана на протеста....и какво са давали по новините и кой Канал ? :help:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 03 Юни 2008, 20:42

Ми събрахме се, повозихме се, разходихме се, попекохме се и те така... Видяха ни, чуха ни, дано фане дикиш цялата работа.

Най важното в случая е, че се видя за пореден път колко силни са всички пред компютъра, колко силни и организирани са за ядене и пиене и глупости но когато трябва да се съберат за нещо сериозно, :uups: :uups: :uups: - имам работа, много съм зает и т.н.

Както и голяма част от карачите днеска по улиците, гледа кво ми пише на колата, и пак ме псуват, че имало задръстване заради нас, абе мама ти деб., нали и ти плащаш гориво за тая кола дет я караш :evil:
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 03 Юни 2008, 21:21

Tano написа:Ми събрахме се, повозихме се, разходихме се, попекохме се и те така... Видяха ни, чуха ни, дано фане дикиш цялата работа.

Най важното в случая е, че се видя за пореден път колко силни са всички пред компютъра, колко силни и организирани са за ядене и пиене и глупости но когато трябва да се съберат за нещо сериозно, :uups: :uups: :uups: - имам работа, много съм зает и т.н.

Както и голяма част от карачите днеска по улиците, гледа кво ми пише на колата, и пак ме псуват, че имало задръстване заради нас, абе мама ти деб., нали и ти плащаш гориво за тая кола дет я караш :evil:

аз се изкефих имаше доста хора от другите коли които явно разбраха за какво протестираме и ни подкрепиха с клаксони.
А тия дето псуваха мога само да им кажа да умрат в лайна щото тия са баш тея дето ходят по цяла нощ крадат лаистни и огледала и не ценят парите защото незнаят как се изкарват с честен труд.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 03 Юни 2008, 21:44

Незнам за вас, но на мен ми прави впечатление, че от както почнаха протестите против цените на горивата "Лукойл" не е обявявал ново вдигане на цените. Дали само така ми се струва, или има негласно споразумение м/у правителството и петолните компании да задържат цената че току виж паднат от власт?!

кандидат ентусиаст
Аватар

Браво!

Мнение от kusho » 03 Юни 2008, 21:47

Момчета като вас правят този форум велик. Като гледах репортажите и снимките 2/3 от колите бяха БМВ въпреки, че и други форуми участваха. :bowdown:

Потребител
Аватар

Мнение от NoCar » 03 Юни 2008, 21:52

Някакъв линк за Репортажите някой може ли да снабди.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Poki » 03 Юни 2008, 22:23

http://static.btv.bg//media/broadcast_v ... rchive.flv

ето линк, ама е 99МБ, та за да не го сваляте може да си го пуснете от тук:

http://btv.bg/videos/search_videos.pcgi

и трябва да прелистваш, в момента се намира на 2рата страница.

Иначе го има и на главната страница http://btv.bg/ като Видео Новина - Новините от 19:00 - 03.06.08 , но предполагам, че утре вече няма да го има тук.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 03 Юни 2008, 23:30

дано другия път да сме пове4е и да ги съсипеме.Неква сила сме щом милицията ни 4акаше на крак на всеки светофар

п.п. благодаря на тези които се подписаха добре са ми избърсали капака :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Юни 2008, 0:09

Евалата пичове,няма значение какъв ще е резултата,важното е да се събира смелост и пример,да се изгражда най накрай гражданско общество,да заприли4ваме на държава :) :yes: :bgflag:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M52B20 96 coupe

Мнение от The Shadow » 04 Юни 2008, 0:33

Tano написа:

Аз да питам всичките форумни устатници - къде бяхте днес бре??? :evil:
Или вие сте на принципа "Никой не може да ти даде толкова, колкото мога да ти обещая аз".
Не ме е яд, че отидох на протест, които поради бройката на протестиращите приличаше по скоро на сватбено шествие... Яд ме е на такива устатници като вас - никога нищо не правите за да се промени нещо - недоволствате обаче...
Нищо - аз и следващият път ще отида, и следващият,......
Вие обещаващите си помислете обаче, а и останалите...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fen E34 » 04 Юни 2008, 7:05

The Shadow написа:
Tano написа:

Аз да питам всичките форумни устатници - къде бяхте днес бре??? :evil:
Или вие сте на принципа "Никой не може да ти даде толкова, колкото мога да ти обещая аз".
Не ме е яд, че отидох на протест, които поради бройката на протестиращите приличаше по скоро на сватбено шествие... Яд ме е на такива устатници като вас - никога нищо не правите за да се промени нещо - недоволствате обаче...
Нищо - аз и следващият път ще отида, и следващият,......
Вие обещаващите си помислете обаче, а и останалите...

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
BMW - ХОРАТА сБИРА !!! :)

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум