ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВОТО
Модератор: Общи модератори
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
снимки от протеста и от мен 

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- street racing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 cupe
сега гледах новините, евала на Сашко (shondy) и на всички останали колеги които са присъствали на протеста
м/у другото Саше много си фотогеничен бре мамин, убавец

м/у другото Саше много си фотогеничен бре мамин, убавец

- pandev22
- младши ентусиаст
-
Ми събрахме се, повозихме се, разходихме се, попекохме се и те така... Видяха ни, чуха ни, дано фане дикиш цялата работа.
Най важното в случая е, че се видя за пореден път колко силни са всички пред компютъра, колко силни и организирани са за ядене и пиене и глупости но когато трябва да се съберат за нещо сериозно,
- имам работа, много съм зает и т.н.
Както и голяма част от карачите днеска по улиците, гледа кво ми пише на колата, и пак ме псуват, че имало задръстване заради нас, абе мама ти деб., нали и ти плащаш гориво за тая кола дет я караш
Най важното в случая е, че се видя за пореден път колко силни са всички пред компютъра, колко силни и организирани са за ядене и пиене и глупости но когато трябва да се съберат за нещо сериозно,

Както и голяма част от карачите днеска по улиците, гледа кво ми пише на колата, и пак ме псуват, че имало задръстване заради нас, абе мама ти деб., нали и ти плащаш гориво за тая кола дет я караш

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Tano написа:Ми събрахме се, повозихме се, разходихме се, попекохме се и те така... Видяха ни, чуха ни, дано фане дикиш цялата работа.
Най важното в случая е, че се видя за пореден път колко силни са всички пред компютъра, колко силни и организирани са за ядене и пиене и глупости но когато трябва да се съберат за нещо сериозно,![]()
![]()
аз се изкефих имаше доста хора от другите коли които явно разбраха за какво протестираме и ни подкрепиха с клаксони.
А тия дето псуваха мога само да им кажа да умрат в лайна щото тия са баш тея дето ходят по цяла нощ крадат лаистни и огледала и не ценят парите защото незнаят как се изкарват с честен труд.
Браво!
Момчета като вас правят този форум велик. Като гледах репортажите и снимките 2/3 от колите бяха БМВ въпреки, че и други форуми участваха. 

http://static.btv.bg//media/broadcast_v ... rchive.flv
ето линк, ама е 99МБ, та за да не го сваляте може да си го пуснете от тук:
http://btv.bg/videos/search_videos.pcgi
и трябва да прелистваш, в момента се намира на 2рата страница.
Иначе го има и на главната страница http://btv.bg/ като Видео Новина - Новините от 19:00 - 03.06.08 , но предполагам, че утре вече няма да го има тук.
ето линк, ама е 99МБ, та за да не го сваляте може да си го пуснете от тук:
http://btv.bg/videos/search_videos.pcgi
и трябва да прелистваш, в момента се намира на 2рата страница.
Иначе го има и на главната страница http://btv.bg/ като Видео Новина - Новините от 19:00 - 03.06.08 , но предполагам, че утре вече няма да го има тук.
- pandev22
- младши ентусиаст
-
дано другия път да сме пове4е и да ги съсипеме.Неква сила сме щом милицията ни 4акаше на крак на всеки светофар
п.п. благодаря на тези които се подписаха добре са ми избърсали капака

п.п. благодаря на тези които се подписаха добре са ми избърсали капака

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Евалата пичове,няма значение какъв ще е резултата,важното е да се събира смелост и пример,да се изгражда най накрай гражданско общество,да заприли4ваме на държава

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
Tano написа:
Най важното в случая е, че се видя за пореден път колко силни са всички пред компютъра, колко силни и организирани са за ядене и пиене и глупости но когато трябва да се съберат за нещо сериозно,![]()
![]()
Аз да питам всичките форумни устатници - къде бяхте днес бре???

Или вие сте на принципа "Никой не може да ти даде толкова, колкото мога да ти обещая аз".
Не ме е яд, че отидох на протест, които поради бройката на протестиращите приличаше по скоро на сватбено шествие... Яд ме е на такива устатници като вас - никога нищо не правите за да се промени нещо - недоволствате обаче...
Нищо - аз и следващият път ще отида, и следващият,......
Вие обещаващите си помислете обаче, а и останалите...
The Shadow написа:Tano написа:
![]()
Аз да питам всичките форумни устатници - къде бяхте днес бре???![]()
Или вие сте на принципа "Никой не може да ти даде толкова, колкото мога да ти обещая аз".
Не ме е яд, че отидох на протест, които поради бройката на протестиращите приличаше по скоро на сватбено шествие... Яд ме е на такива устатници като вас - никога нищо не правите за да се промени нещо - недоволствате обаче...
Нищо - аз и следващият път ще отида, и следващият,......
Вие обещаващите си помислете обаче, а и останалите...

BMW - ХОРАТА сБИРА !!!