как да изключа климатроника?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Да, както пише Слави на моделите фейслифт вентилатора може да се изключва, ако колегите с коли преди фейс-а искат вентилаторите да им се изключват могат да го постигнат като сменят конзолата на климатроника с по-новата конзола от някоя файслифната. Двете са напълно съвместими , дори бях чел в един форум статия по този въпрос как се прави и че резултата е позитивен, в смисъл след смяната вентилатора може да се излючва. Ако някой е твърдо решен да извърши тази интервенция мога да потърся статията.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
А конзолата,дори втора ръка хич не е евтина, за жалост. Аз дадох 200лв. за чисто нов панел само, цялата конзола е към 400, което прави горе-долу 200лв. за втора ръка...и това само за да може да не ви се пуска климатроника като палите колата...
...е аз си мислех,че съм перфекционист
...е аз си мислех,че съм перфекционист

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
според някои колеги- това е екстра, а според повечето от нас е бъг, а като се има в предвид, че след фейслифта вече не е така, явно е бъг, въпреки че там може да се програмира тази функция, та пак не е съвсем ясно 

let the BMW be with you
val написа:според някои колеги- това е екстра, а според повечето от нас е бъг, а като се има в предвид, че след фейслифта вече не е така, явно е бъг, въпреки че там може да се програмира тази функция, та пак не е съвсем ясно
Оффф боже ... какво значение има, че написахте 2 стр. тема ... ами като ти пречи натискаш няколко пъти копчето за вентилатора и го изключваш - какво му е сложното? колата да не би да помни да нулира разхода след всяко зареждане ай стига сте се вайкали ... това не е бъг - това е нещо за което бмв не са пуснали запитване до масата хора "а как предпочитате: да се включва или да не се включва климатичната инсталация при запалване на двигателя" ... оплюхте хубавата кола - кусуротърсачи

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
tankishev написа: ... оплюхте хубавата кола - кусуротърсачи
Без да искам го прочетох без "су"-то

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Съкън! Колата не сме я оплюли! Няма и да си помисля нещо такова!
Но просто ми беше интересно да разбера защо е така... Е разбрах де - не е само в мойта кола. Но добре че беше форума, щото тия около мен дето са с баварки седяха и гледаха умно и не знаеха що е така...
п.п. Мисля, че тази тема вече я приключихме!

п.п. Мисля, че тази тема вече я приключихме!

- mili4uk
- младши ентусиаст
-
- Кара: жена си да дрифти
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: харчи малко - върви на страх
Аз пък ще ти предложа да си нагласиш климатроника както на теб ти е удобно , да натиснеш Ауто-то и копчето за пускане и спиране на климатика... и да видим дали ще ти ги е запомнило настройките и какво ще почерпиш

Beat the Devil
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
- val
- младши ентусиаст
-
нещо май не те рзбрах- ако искам да не ми се включва при запалване, какво трябва да направя- изключвам, натискам ауто и после звездичката? Не ми се вярва, ама щом си рекъл ще пробвам 

let the BMW be with you
- mili4uk
- младши ентусиаст
-
val написа:нещо май не те рзбрах- ако искам да не ми се включва при запалване, какво трябва да направя- изключвам, натискам ауто и после звездичката? Не ми се вярва, ама щом си рекъл ще пробвам
ми на изключено положение не съм го пробвал, но в момента моя седи на 20 градуса -не на ауто а на мин да върти въздуха... и така го запаметих с тази комбинация . Преди това ми беше на 22 градуса ауто
Beat the Devil
- val
- младши ентусиаст
-
ми ти всъщност нищо не си програмирал... то така си действа по принцип- като го оставиш в някакво състояние (без да е нужно да си играеш повече с копчетата) той просто си го помни- проблема е, че когато го оставиш изключен, не си го помни и след запалване се самовключва на минимална степен, което е малко дразнещо... да не ме разбира грешно колегата от по- горе- това не ме кара да харесвам колата си по- малко, просто не започва да ми харесва и повече
Всъщност това за мен е най- красивата и съответно любима кола изобщо (включително и спрямо новите модели)

Всъщност това за мен е най- красивата и съответно любима кола изобщо (включително и спрямо новите модели)
let the BMW be with you
- mili4uk
- младши ентусиаст
-
val написа:ми ти всъщност нищо не си програмирал... то така си действа по принцип- като го оставиш в някакво състояние (без да е нужно да си играеш повече с копчетата) той просто си го помни- проблема е, че когато го оставиш изключен, не си го помни и след запалване се самовключва на минимална степен, което е малко дразнещо... да не ме разбира грешно колегата от по- горе- това не ме кара да харесвам колата си по- малко, просто не започва да ми харесва и повече
Незнам.. при мен в момента ако го пусна на макс.... и загася колата... след това я запаля.... остава в положението което съм я запомнил а не на макс..
сега отивам да пробвам пак.. и довечера ще ти пиша
Beat the Devil