Куриерски тъпотии на суперизвестна фирма...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Куриерски тъпотии на суперизвестна фирма...

Мнение от Bogat-Beden » 30 Май 2008, 19:14

Значи пичове накратко идеята е следната .Преди 2 седмици си получавам плик с документи(вкл.межд.ми паспорт)по пратка документи с фирмата DH. Сичко ток и жица,на време,пратката в идеално състояние,оба4е...Такова нещо не се остава в пощенската кутия(както стана в слу4ая),а трябва да се подпише от полу4ател-в случая аз.И понеже пратката е международна-София -Дания,пиша на датския отдел.Ок,завежда се номер на жалба, след тфа ми писаха предпредаваме на отдела ,който се занимава и...нищо.пиша у Сф отдела,оная веднага ми звънка,супер любезна,обяснихме си ситуацията.Тя се развихри,от датския офис оба4е минимално съдействие :roll: .типи4но...И в4ера тя ми излиза с стихотворението-еми шофера не бил на тяхната фирма,бил друг :shock: ,ала бала,извинявай...Звъня пак в ДК офиса,викам,ей само с извинявай ли ше караме,100 кинта е пратката ,(един самолетен билет сега лятото е 130лв Бургас-Копенхаген),тя вика това е,викам ок,продължавам по друга линия,оплаквания 4удесиии.. :evil: не знам кфо си мислите,ама аз съм решил да ги сгър4а тея ла..на
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от markoff_sl » 30 Май 2008, 19:26

Не си хаби нервите колега, просто следващият път ползвай услугите на друга фирма... :yes:
Bързо Mощно Wечно

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 30 Май 2008, 19:31

Сгърчи ги брато, трябва безхаберието да свърши все някога. Ако сички си искаме това за което плащаме щеше да е по-различна ситуацията.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 30 Май 2008, 19:38

:yes:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 30 Май 2008, 19:49

само така като стана протеста за нафтата виде ли кво стана сега сипваме на 1.10лв само дето цяла сутрин софия беше блокирана та и ти само се косиш оти се косиш като че ти мине на тех им е през..... ползваи фед и това е , ти си дребна цаца 100лв пратка го имат все едно те ти правят услуга как мислиш някои да извади пари под какъв предлог да освободят парите нетреаше да им казваш че си си намерил пратката ако си направил застраховка и не са ти я донесли тогава да ма ти си им казал и сега даите ми кинти :mhihi: успех
Последна промяна Мишу на 30 Май 2008, 19:59, променена общо 1 път

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 30 Май 2008, 19:53

markoff_sl написа:Не си хаби нервите колега, просто следващият път ползвай услугите на друга фирма... :yes:

Сори бате, ма хем си прав хем не си. Прав си за това колегата вече да използва услугите на други фирми, но не си прав за нервите. А, ако бяха изчезнали документите пак с едно "извинявай" ли щеше да мине??? Като американците дето пратиха снаряда в Драгоман - ми, сори. Ай сиктир от наведени глави. Тормоз до дупка и те така.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 30 Май 2008, 20:10

Мишу написа:ст парите нетреаше да им казваш че си си намерил пратката ако си направил застраховка и не са ти я донесли тогава да ма ти си им казал и сега даите ми кинти :mhihi: успех
ааа,знаех че някой това ще си помисли...Не,не си ме разбрал.Кинти не искам.Ако искам кинти,щях да хвана пратката и да я изгора :mhihi: и после яжте ми к.а оня в ла.ната шото се е подписал вместо мене и по канален ред и пари и сигурен гър4 и извинения и т.н.... Но аз съм коректен заради самия себе си,и ме дразни помиярското датско отношение,имал съм подобен проблем и преди,реших го с огромен скандал,само съд нямаше(безмалко) и тогава можеше да се размине с мнооого малко и с разбиране и нормално отношение...няма да ти казвам от какво по4на и до какво се стигна...Още пове4е че от бг страна(които пък в случая нямат вина) реагираха светкави4но и се ангажираха,ама местните измети,дето зимат идиотски кинти а са супер некадърни...Та ,мерси на колегите за подкрепата,още веднъж,не искам пари,ще ползвам друга фирма,това е ясно,но искам да им е гадно на тия,тука вестниците и бес тфа няма за кфо да пишат :twisted: ,само 4акалят...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 30 Май 2008, 20:13

rado_rf написа:
markoff_sl написа:Не си хаби нервите колега, просто следващият път ползвай услугите на друга фирма... :yes:

. А, ако бяха изчезнали документите пак с едно "извинявай" ли щеше да мине???
100 буквално това и казах на датската овца днеска,и тя вика ааа,тогава щеше да бъде проблем,не викам аз,и сега имате проблем....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 02 Юни 2008, 10:33

Мишу написа:само така като стана протеста за нафтата виде ли кво стана сега сипваме на 1.10лв само дето цяла сутрин софия беше блокирана

Къде зареждате по 1.10лв бе :shock:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: Peugeot 308 THP

Мнение от tzavti » 02 Юни 2008, 11:20

///M3-E36 написа:
Мишу написа:само така като стана протеста за нафтата виде ли кво стана сега сипваме на 1.10лв само дето цяла сутрин софия беше блокирана

Къде зареждате по 1.10лв бе :shock:

Сърказъм
ИзображениеИзображениеИзображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 05 Юни 2008, 19:10

Що, бе със Speedy е още по-готино. Чакам пратка на която изпращачът ми е казал номерът на товарителницата. Пратката е заявена "спешна съботна доставка", за което естествено е платено доста над нормалната тарифа. Започвам да чакам аз в събота и си следя от сайта движението на пратката. Стигаме момента, в който в сайта излиза, че пратката е предадена на куриер за разнасяне и започвам да се глася да си получа спешния документ. Чакам, чакам...и в един момент при поредната проверка по номер на товарителницата излиза "неуспешна доставка". Озяпах се, та даже ходих да проверявам дали звънецът на вратата нещо не се е прецакал, ама не - работи си. Тогава се сещам, че изпращачът им е дал и мобилния ми телефон, само дето никой не ми е звънял. Почвам да звъня на всички възможни телефони публикувани на сайта им, насреща, в продължение на два часа - автоматично съобщение, че операторите им били заети. В неделя същото упражнение. Цял ден всичките им оператори бяха заети. В понеделник най-после се свързвам с офиса им и те накратко и нагло ми обясняват, че за да ми донесат пратката на адреса в работата трябва да си доплатя. Наглост и безотговорност...друго не мога да кажа за тях.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 05 Юни 2008, 19:39

Bogat-Beden написа:
rado_rf написа:

. А, ако бяха изчезнали документите пак с едно "извинявай" ли щеше да мине???
100 буквално това и казах на датската овца днеска,и тя вика ааа,тогава щеше да бъде проблем,не викам аз,и сега имате проблем....

Абе баце,що се занимаваш с глупости.Преди година така го мотаха един колега три дена с едни документи.След вдигане на рамене от всички измисли план за действие. :mhihi: Всички колеги изпратихме по един пакет наложен платеж до различни градове в бг. до поискване.11 тухли четворки ,а едно говедо изпрати цяло европале и то счупено. :mhihi: И разбирасе после при непоискване си ги върнаха ама и ние не искахме да си ги вземем. :mhihi: много ми е интересно какви физиономии са правили като са ги отваряли. :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 05 Юни 2008, 20:02

GVT написа:Абе баце,що се занимаваш с глупости.Преди година така го мотаха един колега три дена с едни документи.След вдигане на рамене от всички измисли план за действие. :mhihi: Всички колеги изпратихме по един пакет наложен платеж до различни градове в бг. до поискване.11 тухли четворки ,а едно говедо изпрати цяло европале и то счупено. :mhihi: И разбирасе после при непоискване си ги върнаха ама и ние не искахме да си ги вземем. :mhihi: много ми е интересно какви физиономии са правили като са ги отваряли. :mhihi:
:lol: :lol: :mhihi: Нелоша идея,нелоша :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 05 Юни 2008, 20:19

:lalala: :twisted: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

Назад към Страхотни истории