Куриерски тъпотии на суперизвестна фирма...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Куриерски тъпотии на суперизвестна фирма...
Значи пичове накратко идеята е следната .Преди 2 седмици си получавам плик с документи(вкл.межд.ми паспорт)по пратка документи с фирмата DH. Сичко ток и жица,на време,пратката в идеално състояние,оба4е...Такова нещо не се остава в пощенската кутия(както стана в слу4ая),а трябва да се подпише от полу4ател-в случая аз.И понеже пратката е международна-София -Дания,пиша на датския отдел.Ок,завежда се номер на жалба, след тфа ми писаха предпредаваме на отдела ,който се занимава и...нищо.пиша у Сф отдела,оная веднага ми звънка,супер любезна,обяснихме си ситуацията.Тя се развихри,от датския офис оба4е минимално съдействие
.типи4но...И в4ера тя ми излиза с стихотворението-еми шофера не бил на тяхната фирма,бил друг
,ала бала,извинявай...Звъня пак в ДК офиса,викам,ей само с извинявай ли ше караме,100 кинта е пратката ,(един самолетен билет сега лятото е 130лв Бургас-Копенхаген),тя вика това е,викам ок,продължавам по друга линия,оплаквания 4удесиии..
не знам кфо си мислите,ама аз съм решил да ги сгър4а тея ла..на

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- markoff_sl
- кандидат ентусиаст
-
Не си хаби нервите колега, просто следващият път ползвай услугите на друга фирма... 

Bързо Mощно Wечно
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Сгърчи ги брато, трябва безхаберието да свърши все някога. Ако сички си искаме това за което плащаме щеше да е по-различна ситуацията.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
само така като стана протеста за нафтата виде ли кво стана сега сипваме на 1.10лв само дето цяла сутрин софия беше блокирана та и ти само се косиш оти се косиш като че ти мине на тех им е през..... ползваи фед и това е , ти си дребна цаца 100лв пратка го имат все едно те ти правят услуга как мислиш някои да извади пари под какъв предлог да освободят парите нетреаше да им казваш че си си намерил пратката ако си направил застраховка и не са ти я донесли тогава да ма ти си им казал и сега даите ми кинти
успех

Последна промяна Мишу на 30 Май 2008, 19:59, променена общо 1 път
markoff_sl написа:Не си хаби нервите колега, просто следващият път ползвай услугите на друга фирма...
Сори бате, ма хем си прав хем не си. Прав си за това колегата вече да използва услугите на други фирми, но не си прав за нервите. А, ако бяха изчезнали документите пак с едно "извинявай" ли щеше да мине??? Като американците дето пратиха снаряда в Драгоман - ми, сори. Ай сиктир от наведени глави. Тормоз до дупка и те така.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Bogat-Beden
-
-
ааа,знаех че някой това ще си помисли...Не,не си ме разбрал.Кинти не искам.Ако искам кинти,щях да хвана пратката и да я изгораМишу написа:ст парите нетреаше да им казваш че си си намерил пратката ако си направил застраховка и не са ти я донесли тогава да ма ти си им казал и сега даите ми кинтиуспех

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
100 буквално това и казах на датската овца днеска,и тя вика ааа,тогава щеше да бъде проблем,не викам аз,и сега имате проблем....rado_rf написа:markoff_sl написа:Не си хаби нервите колега, просто следващият път ползвай услугите на друга фирма...
. А, ако бяха изчезнали документите пак с едно "извинявай" ли щеше да мине???
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Мишу написа:само така като стана протеста за нафтата виде ли кво стана сега сипваме на 1.10лв само дето цяла сутрин софия беше блокирана
Къде зареждате по 1.10лв бе

- tzavti
- Потребител
-
- Кара: Peugeot 308 THP
///M3-E36 написа:Мишу написа:само така като стана протеста за нафтата виде ли кво стана сега сипваме на 1.10лв само дето цяла сутрин софия беше блокирана
Къде зареждате по 1.10лв бе
Сърказъм

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Що, бе със Speedy е още по-готино. Чакам пратка на която изпращачът ми е казал номерът на товарителницата. Пратката е заявена "спешна съботна доставка", за което естествено е платено доста над нормалната тарифа. Започвам да чакам аз в събота и си следя от сайта движението на пратката. Стигаме момента, в който в сайта излиза, че пратката е предадена на куриер за разнасяне и започвам да се глася да си получа спешния документ. Чакам, чакам...и в един момент при поредната проверка по номер на товарителницата излиза "неуспешна доставка". Озяпах се, та даже ходих да проверявам дали звънецът на вратата нещо не се е прецакал, ама не - работи си. Тогава се сещам, че изпращачът им е дал и мобилния ми телефон, само дето никой не ми е звънял. Почвам да звъня на всички възможни телефони публикувани на сайта им, насреща, в продължение на два часа - автоматично съобщение, че операторите им били заети. В неделя същото упражнение. Цял ден всичките им оператори бяха заети. В понеделник най-после се свързвам с офиса им и те накратко и нагло ми обясняват, че за да ми донесат пратката на адреса в работата трябва да си доплатя. Наглост и безотговорност...друго не мога да кажа за тях.
Bogat-Beden написа:100 буквално това и казах на датската овца днеска,и тя вика ааа,тогава щеше да бъде проблем,не викам аз,и сега имате проблем....rado_rf написа:markoff_sl написа:Не си хаби нервите колега, просто следващият път ползвай услугите на друга фирма...
. А, ако бяха изчезнали документите пак с едно "извинявай" ли щеше да мине???
Абе баце,що се занимаваш с глупости.Преди година така го мотаха един колега три дена с едни документи.След вдигане на рамене от всички измисли план за действие.

- Bogat-Beden
-
-
GVT написа:Абе баце,що се занимаваш с глупости.Преди година така го мотаха един колега три дена с едни документи.След вдигане на рамене от всички измисли план за действие.Всички колеги изпратихме по един пакет наложен платеж до различни градове в бг. до поискване.11 тухли четворки ,а едно говедо изпрати цяло европале и то счупено.
И разбирасе после при непоискване си ги върнаха ама и ние не искахме да си ги вземем.
много ми е интересно какви физиономии са правили като са ги отваряли.

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
14 мнения
• Страница 1 от 1