ужас-6те трябва да слагам газ-инжекцион или обикновенна?Ис?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ditko1 написа:Лошо всеки си купува бмв и после много харчи![]()
И аз вече доста хора забелязвам да карат бмв на гас. Всеки иска да бъде "Играч Иванов"
Колега аз мисля че разхода на БМВ не е толкова голям-А проблема е че Цената на бензина която стана и става все по-Висока и без тенденция да спада-и от там идва работата с газта и ориентирането към нея!!!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Яката сте надхитрили животът
кажете някакъв евтин заместител на бирата или някаква друга потребност, може да се надпиваме за без пари
но не искам да ставаме като руснаците

кажете някакъв евтин заместител на бирата или някаква друга потребност, може да се надпиваме за без пари

- blackrider
- младши ентусиаст
-
mmiirroo написа:По добре друга кола ,отколкото да я спъваш с газ
Пич, колата хич не е спъната както си мислиш! И аз мислех като теб,но се оказа че съвсем не е така.Колата и на бензин и на газ си е една и съща със съвсем малка разлика при рязкото потегляне......написал съм го по-горе,но явно не ти се чете

Няма смисъл и от смяна с по нисък клас автомобил /явно пак не си чел/ който ще харчи пак толкова колкото баварката! когато почнеш да даваш над 700лв месечно за бензин ,ела пак да си говорим! Но докато въртиш по 10-20км/дневно си карай ако искаш с керосин за да ти е по - бърза резачката и не се обаждай

пп. Аз също бях върл противник на газифицирането ,но ми писна да давам излишни кинти . Имам и едно пунто което харчи 9/100 а БМВто/имам 2 броя и следващата ми пак ще е такава/- 10,2 /100 както виждаш разлика почти няма!!!! ЦЕНАТА Е ОПРЕДЕЛЯЩА ТУК !
УСПЕХ!

- ditko1
- старши ентусиаст
-
до 1-2 години най-бедната страна българия ще Рулира само с БМВ и Мерцедес на гас
На никой не му се качва на друга марка, разбираемо
Ще стнеме страната с най-много играчори
Май по добре да гледам БМВ на гас, а не да ми се мотат гси и гти на гас поне ще стават дръпки, че много ни късат другите..
Ако слагам след време нещо ще е метан та ако стане заря да е по голяма

Май по добре да гледам БМВ на гас, а не да ми се мотат гси и гти на гас поне ще стават дръпки, че много ни късат другите..

Ако слагам след време нещо ще е метан та ако стане заря да е по голяма

- CarrollShelby
- младши ентусиаст
-
ditko1 написа:Яката сте надхитрили животът![]()
кажете някакъв евтин заместител на бирата или някаква друга потребност, може да се надпиваме за без пари![]()
![]()
Руснаците праят водка от лайната си...Ако това те устройва като евтин и екологично чист заместител...

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
айде бе
не мога да разбера какво толкова ти бърка в сърцето какво гориво ползват за колите си хората

не мога да разбера какво толкова ти бърка в сърцето какво гориво ползват за колите си хората

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
blackrider написа:mmiirroo написа:По добре друга кола ,отколкото да я спъваш с газ
Пич, колата хич не е спъната както си мислиш! И аз мислех като теб,но се оказа че съвсем не е така.Колата и на бензин и на газ си е една и съща със съвсем малка разлика при рязкото потегляне......написал съм го по-горе,но явно не ти се чете
Няма смисъл и от смяна с по нисък клас автомобил /явно пак не си чел/ който ще харчи пак толкова колкото баварката! когато почнеш да даваш над 700лв месечно за бензин ,ела пак да си говорим! Но докато въртиш по 10-20км/дневно си карай ако искаш с керосин за да ти е по - бърза резачката и не се обаждайНищо лично,но тук мнението ти е излишно.
пп. Аз също бях върл противник на газифицирането ,но ми писна да давам излишни кинти . Имам и едно пунто което харчи 9/100 а БМВто/имам 2 броя и следващата ми пак ще е такава/- 10,2 /100 както виждаш разлика почти няма!!!! ЦЕНАТА Е ОПРЕДЕЛЯЩА ТУК !
УСПЕХ!
колега аз давам над 400лв. за бензин всеки месец, и не смятам да слагам газ.... май не само цената на бензина е висока, а заплатите са малки или греша...?
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Заплатите са малки.Аз съм в Гарция,карам два буса един на дизел и друг на бензин,нямам пътна книжка,нямам засечен разход,просто не ги бърка,колко гори.
Караш БМВ а ти е скъпо?
Караш БМВ а ти е скъпо?
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- NOZES
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328ti
аз също съм против Газ-та, но ония ден се видях с 1 приятел ,който си взел Е46 (италянка) с газов инжекцион. Човека сподели ,че във вървежа няма разлика даже на газ му било по-добре. Обосновението му беше в това,че газта е 105 октана и при газовия инжекцион нямало загуби и системата използвала целия капацитет на горивото ...?!?!?
Това според вас така ли е или просто съм се подвел повечко ??

Това според вас така ли е или просто съм се подвел повечко ??
еми колега какво да ти кажа...и на мен ми ги говореха тия че на газ стават много ебавки,ама аз понеже съм магаре твърдоглаво и не слушах...сложих газовата и ми се прееба дебитомера на 2-та седмица,на 3-тата стъпковото моторче и после от биене в стената и главата(човешката :Р ) ми се прееба...за това от личен опит:
1.или инжекция
2.или бензин
1.или инжекция
2.или бензин
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
Едно ми е много интересно.Кое прави колата?Според повечето това да може да спукаш некое голФче първи номер....а за мен удоволствието да си в BMW е удобството,комфорта,едва ли не магията...не случайно хората са казали "качиш ли се на BMW с него си оставаш и други коли нещеш да гледаш"...Та въпроса ми е,като ми се налага да въртя по 100-200 километра дневно в София защо да давам 20-40 лева като мога да давам наполовина по-малко?Като сложа газ и кво?Света да не би да е свършил...Ако ми е зор да се дръпна ще си превключа на бензин и толкоз...Като съм си взел BMW нито съм казал,че съм гъзар нито нищо,друго си е да сипеш за 20 лева газ и да знаеш,че ще ти останат и пари за цигари...Някой беше казал,че колата трябва да ни робува а не ние на нея,колегата беше прав!Вие изкарахте,че трябва да се срамуваш ако си на газ....
Странен спор защото всеки е видял табелите на бензиностанцийте. А там за последно видях ГАЗ - 1.08 лв. и А95 - 2.35 лв. Мисля, че разликата решава спора моментално. Относно това дали да се сложи ГАЗ и съпътстващите тази операция проблеми ще кажа следното. Купих 318i преди месец и съм изключително доволен от разхода на бензин, който ми даде в извънградско (400 км = 28 литра А95). Сложих си ГАЗ-инжекцион и в момента разхода, който ми даде в извънградско е (400 км = 28 литра ГАЗ).
Няма никаква разлика във вървенето, ама абсолютно никаква. Просто разхода ми за гориво стана повече от 2 пъти по-малък. Аз съм много доволен и от автомобила и от разхода за гориво. Само един проблем имам..... някакви копеленца ми откраднаха бъбреците.

Няма никаква разлика във вървенето, ама абсолютно никаква. Просто разхода ми за гориво стана повече от 2 пъти по-малък. Аз съм много доволен и от автомобила и от разхода за гориво. Само един проблем имам..... някакви копеленца ми откраднаха бъбреците.

68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5