ужас-6те трябва да слагам газ-инжекцион или обикновенна?Ис?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isaev3 » 31 Май 2008, 22:25

ditko1 написа:Лошо всеки си купува бмв и после много харчи :mhihi:
И аз вече доста хора забелязвам да карат бмв на гас. Всеки иска да бъде "Играч Иванов" :mhihi:

Колега аз мисля че разхода на БМВ не е толкова голям-А проблема е че Цената на бензина която стана и става все по-Висока и без тенденция да спада-и от там идва работата с газта и ориентирането към нея!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 31 Май 2008, 22:31

Яката сте надхитрили животът :bowdown:
кажете някакъв евтин заместител на бирата или някаква друга потребност, може да се надпиваме за без пари :mhihi: :bchug:
но не искам да ставаме като руснаците :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от mmiirroo » 01 Юни 2008, 2:48

По добре друга кола ,отколкото да я спъваш с газ
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 01 Юни 2008, 8:24

mmiirroo написа:По добре друга кола ,отколкото да я спъваш с газ

Пич, колата хич не е спъната както си мислиш! И аз мислех като теб,но се оказа че съвсем не е така.Колата и на бензин и на газ си е една и съща със съвсем малка разлика при рязкото потегляне......написал съм го по-горе,но явно не ти се чете :mhihi:
Няма смисъл и от смяна с по нисък клас автомобил /явно пак не си чел/ който ще харчи пак толкова колкото баварката! когато почнеш да даваш над 700лв месечно за бензин ,ела пак да си говорим! Но докато въртиш по 10-20км/дневно си карай ако искаш с керосин за да ти е по - бърза резачката и не се обаждай :) Нищо лично,но тук мнението ти е излишно.
пп. Аз също бях върл противник на газифицирането ,но ми писна да давам излишни кинти . Имам и едно пунто което харчи 9/100 а БМВто/имам 2 броя и следващата ми пак ще е такава/- 10,2 /100 както виждаш разлика почти няма!!!! ЦЕНАТА Е ОПРЕДЕЛЯЩА ТУК !
УСПЕХ! :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 01 Юни 2008, 19:59

до 1-2 години най-бедната страна българия ще Рулира само с БМВ и Мерцедес на гас :mhihi: На никой не му се качва на друга марка, разбираемо :mhihi: Ще стнеме страната с най-много играчори :mhihi:
Май по добре да гледам БМВ на гас, а не да ми се мотат гси и гти на гас поне ще стават дръпки, че много ни късат другите.. :mhihi:

Ако слагам след време нещо ще е метан та ако стане заря да е по голяма :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CarrollShelby » 01 Юни 2008, 20:01

ditko1 написа:Яката сте надхитрили животът :bowdown:
кажете някакъв евтин заместител на бирата или някаква друга потребност, може да се надпиваме за без пари :mhihi: :bchug:
но не искам да ставаме като руснаците :mhihi:

Руснаците праят водка от лайната си...Ако това те устройва като евтин и екологично чист заместител... :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 01 Юни 2008, 20:17

щом давате толкова пари за евтино май по добрият избор е метана.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 01 Юни 2008, 23:05

айде бе :mhihi:

не мога да разбера какво толкова ти бърка в сърцето какво гориво ползват за колите си хората :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 02 Юни 2008, 0:40

blackrider написа:
mmiirroo написа:По добре друга кола ,отколкото да я спъваш с газ

Пич, колата хич не е спъната както си мислиш! И аз мислех като теб,но се оказа че съвсем не е така.Колата и на бензин и на газ си е една и съща със съвсем малка разлика при рязкото потегляне......написал съм го по-горе,но явно не ти се чете :mhihi:
Няма смисъл и от смяна с по нисък клас автомобил /явно пак не си чел/ който ще харчи пак толкова колкото баварката! когато почнеш да даваш над 700лв месечно за бензин ,ела пак да си говорим! Но докато въртиш по 10-20км/дневно си карай ако искаш с керосин за да ти е по - бърза резачката и не се обаждай :) Нищо лично,но тук мнението ти е излишно.
пп. Аз също бях върл противник на газифицирането ,но ми писна да давам излишни кинти . Имам и едно пунто което харчи 9/100 а БМВто/имам 2 броя и следващата ми пак ще е такава/- 10,2 /100 както виждаш разлика почти няма!!!! ЦЕНАТА Е ОПРЕДЕЛЯЩА ТУК !
УСПЕХ! :D

колега аз давам над 400лв. за бензин всеки месец, и не смятам да слагам газ.... май не само цената на бензина е висока, а заплатите са малки или греша...?
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 02 Юни 2008, 1:02

Заплатите са малки.Аз съм в Гарция,карам два буса един на дизел и друг на бензин,нямам пътна книжка,нямам засечен разход,просто не ги бърка,колко гори.

Караш БМВ а ти е скъпо?
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 02 Юни 2008, 2:32

Караш бмв, ама го караш малко ? :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328ti

Мнение от NOZES » 02 Юни 2008, 10:34

аз също съм против Газ-та, но ония ден се видях с 1 приятел ,който си взел Е46 (италянка) с газов инжекцион. Човека сподели ,че във вървежа няма разлика даже на газ му било по-добре. Обосновението му беше в това,че газта е 105 октана и при газовия инжекцион нямало загуби и системата използвала целия капацитет на горивото ...?!?!? :?: :?: :!: :!:

Това според вас така ли е или просто съм се подвел повечко ??

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от margit0 » 02 Юни 2008, 11:55

еми колега какво да ти кажа...и на мен ми ги говореха тия че на газ стават много ебавки,ама аз понеже съм магаре твърдоглаво и не слушах...сложих газовата и ми се прееба дебитомера на 2-та седмица,на 3-тата стъпковото моторче и после от биене в стената и главата(човешката :Р ) ми се прееба...за това от личен опит:
1.или инжекция
2.или бензин

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 03 Юни 2008, 0:30

Едно ми е много интересно.Кое прави колата?Според повечето това да може да спукаш некое голФче първи номер....а за мен удоволствието да си в BMW е удобството,комфорта,едва ли не магията...не случайно хората са казали "качиш ли се на BMW с него си оставаш и други коли нещеш да гледаш"...Та въпроса ми е,като ми се налага да въртя по 100-200 километра дневно в София защо да давам 20-40 лева като мога да давам наполовина по-малко?Като сложа газ и кво?Света да не би да е свършил...Ако ми е зор да се дръпна ще си превключа на бензин и толкоз...Като съм си взел BMW нито съм казал,че съм гъзар нито нищо,друго си е да сипеш за 20 лева газ и да знаеш,че ще ти останат и пари за цигари...Някой беше казал,че колата трябва да ни робува а не ние на нея,колегата беше прав!Вие изкарахте,че трябва да се срамуваш ако си на газ....

Потребител
Аватар

Мнение от foxy_vd » 07 Юни 2008, 22:40

Странен спор защото всеки е видял табелите на бензиностанцийте. А там за последно видях ГАЗ - 1.08 лв. и А95 - 2.35 лв. Мисля, че разликата решава спора моментално. Относно това дали да се сложи ГАЗ и съпътстващите тази операция проблеми ще кажа следното. Купих 318i преди месец и съм изключително доволен от разхода на бензин, който ми даде в извънградско (400 км = 28 литра А95). Сложих си ГАЗ-инжекцион и в момента разхода, който ми даде в извънградско е (400 км = 28 литра ГАЗ). :D

Няма никаква разлика във вървенето, ама абсолютно никаква. Просто разхода ми за гориво стана повече от 2 пъти по-малък. Аз съм много доволен и от автомобила и от разхода за гориво. Само един проблем имам..... някакви копеленца ми откраднаха бъбреците. :D

ПредишнаСледваща

Назад към E36