Дано да е за последно!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Bogat-Beden написа:редовно го прааhemicharger написа:Как така се прибираш пеша от центъра до дружбакраката са ти станали сигурно като на морски пехотинец
ама геройствойто е като колегата-пиян да си,времето се удвоява
![]()
Кажи кога ще ходиме до биад пък...........после ще се изпращаме

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
хахаха,съгласен съм,и мезе ше земем за из пътhemicharger написа:Bogat-Beden написа:редовно го прааhemicharger написа:Как така се прибираш пеша от центъра до дружбакраката са ти станали сигурно като на морски пехотинец
ама геройствойто е като колегата-пиян да си,времето се удвоява
![]()
Кажи кога ще ходиме до биад пък...........после ще се изпращаме

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Случват се такива работи (наркомани, ромски братя и тн), но хората, живеещи в Люлин примерно сме малко или много свикнали, или поне не ни прави особено впечатление. Или си изкарай разрешително и си вземи пистолет, ако не ти е приятно усещането да ти виси ютия на кръста, има едни много симпатични беретки 6х35. Другия вариант, който и аз като непълнолетен използвам, е едно спрейче. Предимствата му са много: не е голямо, не могат да те осъдят за него, ако напръскаш някой с него, той поне половин минута се гърчи, пищи и киха. През това време ти или можеш да се отдалечиш достатъчно, или буквално да го смелиш от бой.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- t060
- ентусиаст
-
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
....и един Мармот се събудил с мокри гащетааа.... 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- t060
- ентусиаст
-
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е с 46-та няма как да има такива сторита,щот налииии...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- t060
- ентусиаст
-
- t060
- ентусиаст
-
t060 написа:Poki написа:Браво колега, добре си ги подредил мръсните копеленца.Добре, че не си пострадал повече.Шапка ти свалям и за това, че си помогнал на момичето, а не си търсил просто и само отмъщение.Трябва да има повече съвестни хора като теб.
Бе да ти кажа, тя ако не го беше изритала оня сигурно щеше да ме разпори копелето. Ама така е като имам да си връщам за нещо, първо действам, после мисля и често си патя.
Да ама ако не беше ти, можеше и нея да разпорат.Браво и на мацката, че не се е спекла.Всичко е добре, когато свършва добре!

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Има всякакви откачалки ... ще разкажа една случка на баща ми.
Има работа човека и пътува към Ловеч (Ловеч мисля че беше ...) обаче е гладен. По пътя има така към 50 метра дълго пазарче от двете страни на платното. Слиза да си купи нещо за ядене а през това време там циганетата тръгват към бавареца. Баща ми отива в колата и тъкмо ще пали и онея черните почват да му мият стъклото. След като са готови вече му викат "Дай 30 лв. сега !"
Погледнал ги ококорено и им казал "вие ненормални ли сте ?" а след тази реплика другия мангал извадил бухалка. Досетил се веднага какво ще направят без да им платиш и се направил сметката набързо че колкото и да немогат да се въртят автоматиците на чакъла форсират. А докато зацепи ще форсира 2 секунди поне а за 2 секунди 2 джама могат да отидат на кино... дал им 30 лв. и потеглил.
...
Има работа човека и пътува към Ловеч (Ловеч мисля че беше ...) обаче е гладен. По пътя има така към 50 метра дълго пазарче от двете страни на платното. Слиза да си купи нещо за ядене а през това време там циганетата тръгват към бавареца. Баща ми отива в колата и тъкмо ще пали и онея черните почват да му мият стъклото. След като са готови вече му викат "Дай 30 лв. сега !"

...

M - The most powerful letter in the world
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
един път им стига на тия мангасари да попаднат на грешния човек...а то ше стане рано или късно,халал да са им 30те кинта...h4ckED написа:Има всякакви откачалки ... ще разкажа една случка на баща ми.
Има работа човека и пътува към Лов...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Само мога да поздравя колегата дето е раздал правосъдие сигурно е яко да почувстваш че си наказал някой който заслужава....Пък и мадама печелиш
З а съжаление не съм от едро габаритните и държащите на бой но пък съм от дългокраките и бързо тичащите.
Мисля тук да разкажа историята защо реших да си зема БМВ че да вкарам малко връзка с БМВ-тата в темата:D ...
Значи преди около 2 години си патувам по магистралата към бургас(тая след аспаруховия мост дето е 10км.) бях с приятелката си, автомобила ми тогава беше опел корса 1,4 спорт.Така де имаше някакъв проблем мисля че на лукойл бях проверил маслото и го нямаше но и лев нямах да зема да долея
(какви времена боже бяха) и си викам така ще карам но полека то е опел ще искара
....И карам аз с 60км/ч в колата се базикаме музичка ала бала и почти на края на баира на магистралата както се тътря с 60 до мене забелязвам нещо синъо и очаквам да ме изпревари даже не поглеждам,..... оня не ме изпреварва, а аз карам като охлюв, обръщам се и си викам бах маа му колко бавни коли има
и кво да видя няква баничарка рено рапид и вътре някъв луд ме гледа накръв и ми вика нещо доста ядосан,
в селдащия момент му виждам ръцете как завърта почти пълен към мене и в същия момент скачам на спирчката (добре че на тая корса спирачките бяха вентили със спортни машинки и накладки) и докат чукнах оня на 5 санта минава от предницата ми и в желанието да ме цапне едва успява да си овладее смешната баничарка,
викам си тоя го изпреварвам и си ртъгвам ,да ама не , оня, там от дето реша да мина, ми пречи и намалява , за да ме спре най вероятно
и аз (тогава запелен геймър)
викам ся трябва да го излъжа и пускам аварийните и тръгвам да спирам в ляво
приятелката ми вика кво прай за ко спираш викам и споко гледай...... спира и оня пред мене и отваря вратата (тъпака си е мислел че и аз ще изляза )
....И тогава първата ......гас ........колкото може корсето ,оня:.... гас и той след мене
Голям екшън, сега ми е адски смешно като си го припомня , така я набримчих че от тогава сигурно тая корса не е същата
и за няма и 2 мин оня изчезна.
Та от тогаава на сетне си казах че искам голяма, мощна и здрава машина от която да се пазя не аз ами другите и най вече такива камикадзета като този пич с баничарката.Ако случайно сега той прочете това мнение нека се свърже с мен искам да си поговоря с него много ми е интересно какво си е мислел... Пък ако се случи пак подобно нещо имам 2 варианта или да премажа лайното в мантинелата и да се обадя на бърза помощ да го изкарат от купчината му ламарина или да дам гас и културно да се оттегля от мястото на проблема
:bowdown: (BMW) .(второто по добре). Мисля че трябваше май като тема да го бях пуснал това че много дълго, може и да го пусна
Пишете коментари!

Мисля тук да разкажа историята защо реших да си зема БМВ че да вкарам малко връзка с БМВ-тата в темата:D ...
Значи преди около 2 години си патувам по магистралата към бургас(тая след аспаруховия мост дето е 10км.) бях с приятелката си, автомобила ми тогава беше опел корса 1,4 спорт.Така де имаше някакъв проблем мисля че на лукойл бях проверил маслото и го нямаше но и лев нямах да зема да долея

Та от тогаава на сетне си казах че искам голяма, мощна и здрава машина от която да се пазя не аз ами другите и най вече такива камикадзета като този пич с баничарката.Ако случайно сега той прочете това мнение нека се свърже с мен искам да си поговоря с него много ми е интересно какво си е мислел... Пък ако се случи пак подобно нещо имам 2 варианта или да премажа лайното в мантинелата и да се обадя на бърза помощ да го изкарат от купчината му ламарина или да дам гас и културно да се оттегля от мястото на проблема

51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4