Дано да е за последно!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 30 Май 2008, 21:06

Bogat-Beden написа:
hemicharger написа:Как така се прибираш пеша от центъра до дружба :shock: краката са ти станали сигурно като на морски пехотинец
редовно го праа :uups: ама геройствойто е като колегата-пиян да си,времето се удвоява :lol: :mhihi:

Кажи кога ще ходиме до биад пък...........после ще се изпращаме :have one:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Май 2008, 21:21

hemicharger написа:
Bogat-Beden написа:
hemicharger написа:Как така се прибираш пеша от центъра до дружба :shock: краката са ти станали сигурно като на морски пехотинец
редовно го праа :uups: ама геройствойто е като колегата-пиян да си,времето се удвоява :lol: :mhihi:

Кажи кога ще ходиме до биад пък...........после ще се изпращаме :have one:
хахаха,съгласен съм,и мезе ше земем за из път :bchug: :drinking: и ще трябва да кажеш дали ме уважааш ти мен :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 30 Май 2008, 21:54

:idea:
Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 15:24, променена общо 1 път

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 31 Май 2008, 18:44

Случват се такива работи (наркомани, ромски братя и тн), но хората, живеещи в Люлин примерно сме малко или много свикнали, или поне не ни прави особено впечатление. Или си изкарай разрешително и си вземи пистолет, ако не ти е приятно усещането да ти виси ютия на кръста, има едни много симпатични беретки 6х35. Другия вариант, който и аз като непълнолетен използвам, е едно спрейче. Предимствата му са много: не е голямо, не могат да те осъдят за него, ако напръскаш някой с него, той поне половин минута се гърчи, пищи и киха. През това време ти или можеш да се отдалечиш достатъчно, или буквално да го смелиш от бой.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар

Мнение от t060 » 31 Май 2008, 21:10

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 31 Май 2008, 21:31

....и един Мармот се събудил с мокри гащетааа.... :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от t060 » 31 Май 2008, 22:15

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 31 Май 2008, 22:18

е с 46-та няма как да има такива сторита,щот налииии...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Poki » 31 Май 2008, 22:29

Браво колега, добре си ги подредил мръсните копеленца.Добре, че не си пострадал повече.Шапка ти свалям и за това, че си помогнал на момичето, а не си търсил просто и само отмъщение.Трябва да има повече съвестни хора като теб. :bowdown:

ентусиаст
Аватар

Мнение от t060 » 31 Май 2008, 22:35

ентусиаст
Аватар

Мнение от t060 » 31 Май 2008, 22:38

Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 15:23, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Poki » 31 Май 2008, 22:50

t060 написа:
Poki написа:Браво колега, добре си ги подредил мръсните копеленца.Добре, че не си пострадал повече.Шапка ти свалям и за това, че си помогнал на момичето, а не си търсил просто и само отмъщение.Трябва да има повече съвестни хора като теб. :bowdown:

Бе да ти кажа, тя ако не го беше изритала оня сигурно щеше да ме разпори копелето. Ама така е като имам да си връщам за нещо, първо действам, после мисля и често си патя.

Да ама ако не беше ти, можеше и нея да разпорат.Браво и на мацката, че не се е спекла.Всичко е добре, когато свършва добре! :) Аз лично не съм изпадал в подобни ситуации и незнам как бих реагирал, но се надявам и да не ми се случват подобни работи.

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 01 Юни 2008, 12:43

Има всякакви откачалки ... ще разкажа една случка на баща ми.

Има работа човека и пътува към Ловеч (Ловеч мисля че беше ...) обаче е гладен. По пътя има така към 50 метра дълго пазарче от двете страни на платното. Слиза да си купи нещо за ядене а през това време там циганетата тръгват към бавареца. Баща ми отива в колата и тъкмо ще пали и онея черните почват да му мият стъклото. След като са готови вече му викат "Дай 30 лв. сега !" :shock: Погледнал ги ококорено и им казал "вие ненормални ли сте ?" а след тази реплика другия мангал извадил бухалка. Досетил се веднага какво ще направят без да им платиш и се направил сметката набързо че колкото и да немогат да се въртят автоматиците на чакъла форсират. А докато зацепи ще форсира 2 секунди поне а за 2 секунди 2 джама могат да отидат на кино... дал им 30 лв. и потеглил.

...
Изображение
M - The most powerful letter in the world

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Юни 2008, 14:52

h4ckED написа:Има всякакви откачалки ... ще разкажа една случка на баща ми.

Има работа човека и пътува към Лов...
един път им стига на тия мангасари да попаднат на грешния човек...а то ше стане рано или късно,халал да са им 30те кинта... ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 03 Юни 2008, 9:09

Само мога да поздравя колегата дето е раздал правосъдие сигурно е яко да почувстваш че си наказал някой който заслужава....Пък и мадама печелиш ;) З а съжаление не съм от едро габаритните и държащите на бой но пък съм от дългокраките и бързо тичащите. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Мисля тук да разкажа историята защо реших да си зема БМВ че да вкарам малко връзка с БМВ-тата в темата:D ...
Значи преди около 2 години си патувам по магистралата към бургас(тая след аспаруховия мост дето е 10км.) бях с приятелката си, автомобила ми тогава беше опел корса 1,4 спорт.Така де имаше някакъв проблем мисля че на лукойл бях проверил маслото и го нямаше но и лев нямах да зема да долея :dummy: (какви времена боже бяха) и си викам така ще карам но полека то е опел ще искара :mhihi: ....И карам аз с 60км/ч в колата се базикаме музичка ала бала и почти на края на баира на магистралата както се тътря с 60 до мене забелязвам нещо синъо и очаквам да ме изпревари даже не поглеждам,..... оня не ме изпреварва, а аз карам като охлюв, обръщам се и си викам бах маа му колко бавни коли има :( и кво да видя няква баничарка рено рапид и вътре някъв луд ме гледа накръв и ми вика нещо доста ядосан, :confused: в селдащия момент му виждам ръцете как завърта почти пълен към мене и в същия момент скачам на спирчката (добре че на тая корса спирачките бяха вентили със спортни машинки и накладки) и докат чукнах оня на 5 санта минава от предницата ми и в желанието да ме цапне едва успява да си овладее смешната баничарка, :shock: викам си тоя го изпреварвам и си ртъгвам ,да ама не , оня, там от дето реша да мина, ми пречи и намалява , за да ме спре най вероятно :dunno: и аз (тогава запелен геймър) :D :mhihi: :lol: викам ся трябва да го излъжа и пускам аварийните и тръгвам да спирам в ляво ;) приятелката ми вика кво прай за ко спираш викам и споко гледай...... спира и оня пред мене и отваря вратата (тъпака си е мислел че и аз ще изляза ) :D :) :D :) ....И тогава първата ......гас ........колкото може корсето ,оня:.... гас и той след мене :mhihi: Голям екшън, сега ми е адски смешно като си го припомня , така я набримчих че от тогава сигурно тая корса не е същата :lol: :twisted: и за няма и 2 мин оня изчезна.

Та от тогаава на сетне си казах че искам голяма, мощна и здрава машина от която да се пазя не аз ами другите и най вече такива камикадзета като този пич с баничарката.Ако случайно сега той прочете това мнение нека се свърже с мен искам да си поговоря с него много ми е интересно какво си е мислел... Пък ако се случи пак подобно нещо имам 2 варианта или да премажа лайното в мантинелата и да се обадя на бърза помощ да го изкарат от купчината му ламарина или да дам гас и културно да се оттегля от мястото на проблема ;):bowdown: (BMW) .(второто по добре). Мисля че трябваше май като тема да го бях пуснал това че много дълго, може и да го пусна ;) Пишете коментари!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории