маи потроших мотора ....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
72 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Лично съм пробвал и единствено при 3-та и 4-та не сработва синхронизатора, когато си над 5000об. на по-висока предавка. За всичко останали случаи ще трябва бая сила и междинна газ до ламарините.
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Spectral написа:Аз направих същото с моята 320-ка, само че изключих от скорост почти на момента.Само ми присвириха гумите за секунда и я извадих, после успях да оцеля 4-та и продължих изпреварването.Бях с към 6300 оборота когато стана това.Това ми се случи и веднъж в центъра на града ама бях с малки обороти и сменях с 2 пръста скорост, леко и плавно чак се очудих после как може да стане.Закачах я на комп и я гледаха, след което казаха, че всяка една система работи перфектно. Сега като реша да правя груби изпреварвания сменям много внимателно към 4-та
М50 е кораво желязо търпи такива извращения че и по големи ама М52 е по крехък ,фин двигател ,по приятен за каране ,но не търпи много извращения ...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Ти и преди каза че редовно не уцелваш скоростите, е замисли се малко едва ли си толкова некадърен... А иначе аз май съм шампион понеже съм вкарвал от 5-та на 2-ра вместо 4-та ама това беше съвсем в началото и на 5-та бях с към 1500 оборота 

колега в еуфорията от цеденето на 2ра и 3та предавака до 6к оборота могат да се направят всякъкви грешкистан написа:Ти и преди каза че редовно не уцелваш скоростите, е замисли се малко едва ли си толкова некадърен...

jba jbu jbadu jmuc bajuu
колеги неска разглобихме колата свалихме главата и видимия дефект е един изпускателен клапан на 3ти цилиндър е останал в отворена фаза и буталото го е одарило има и лек отпечатък върху буталото ,
но по странното в случая е , че няма разместване на центровката сичко си е ок и какво е предизвикало удара на клапана в буталото е загадка на този етап
но по странното в случая е , че няма разместване на центровката сичко си е ок и какво е предизвикало удара на клапана в буталото е загадка на този етап

jba jbu jbadu jmuc bajuu
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
никаква загадка не е по горе съм ти написал що е ударила .. ако майстора ти не знае какво е да увисне клапан от много високи обороти го сменяй преди да почне да я ремонтира
колега обиждаш ме като казваш маистора не може ли да ти го обясниAlexi написа:никаква загадка не е по горе съм ти написал що е ударила .. ако майстора ти не знае какво е да увисне клапан от много високи обороти го сменяй преди да почне да я ремонтира

jba jbu jbadu jmuc bajuu
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
забележи колко са му мекички(нежни) пружинките...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
72 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5