Глоба по чл.20(1) от Закоза за движение по пътищата
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
виждали сме доста контролиращи със строшени задни носачи в бордюри...!!! нека си "контролират" на писти или на пусти паркинги! щото там си плащат сами за грешките,а по улиците плащат и други.
мислех да не пиша в една тема с колегата дзвер,за да не дразниме модовете ,ма не се сдържах!
ние продължаваме да праим усилия да ни разбереш ,приятелю!!!

мислех да не пиша в една тема с колегата дзвер,за да не дразниме модовете ,ма не се сдържах!

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i

- D3BEP
- старши ентусиаст
-

Е, недай си боже да стана умен колкот вас, че трудно ще мога да се понасям. Нещо по - скромничко ми трябва на мене.
Maverick_VS, аз на тебе още не съм се издължил за простотията, която изсипа в темата за "Дявола". Мисля, че там доказа забележителния си ум и то точно на място, нали?
Знаеш ли, понякога и за интригант се иска поне малко акъл... Не мислиш ли?
Зная отговора де, въпросът е риторичен.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i

Така или иначе, не можа да се сдържиш да не о*ереш и тая тема, нали, и да започнеш поредния безсмислен спам, след като дори се съгласих с твоето мнение....! Това е последното ми мнение свързано с твойта особа - можеш да си драскаш на спокойствие! Интересно ми е до кога ли ще те търпят модовете и кога ли ще те сполети съдбата на твоя "духовен" брат по спама bam-bam - не си му виждал мненията скоро, а...!
- someone
-
Абе, Maverick_VS, не се дразни толкова...във всеки форум има по един такъв...да сме благодарни, че все още не ни е налетял самият Апостол Апостолов... Но и наш D3BEP му е достойна конкуренция - ето едно негово звездно изказване
И какво прави нашето момче малко (около два месеца) след това изказване...купува си е36 318 и се регистрира в нашия форум...така да се каже, мотивирано (както всяко негово мнение) си го купува
Ето линк към темата: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/24558/
Ето и скрийншот:
Това мисля е едно от най-аргументираните и твърди мнения на D3BEP...
Може би се конкурира по съдържателност само с това...
Само се чудя при наличието на такъв научен и интелектуален потенциал как е допуснато това явление:
Усещам, че и тази тема ще я сполети катинар, ама просто не можах да се сдържа...

D3BEP написа:От форума на www.bb-team.org
06.04.2007, 17:45
нагоре
ЦъЛъ-то бих го употребил и без да е Брабус smile С Брабус тва идва кола за полвин милион лева(и повече)… Само мога да я гледкам на картинка и да се надявам някой някога да ме повози, но тук няма и много собственици на такива. Като цяло и аз много се кефя на мерцедесите. Не обичам БМВ-тата. Харесвам също Волво и Сааб. Субару. От американските марки - може би кадилак. Ама само някои модификации - например грозният ескалейд.
А кола - нямам.... Надявам се скоро да имам.
Ама няма да е първата от горепосочените марки. Не ми се купува талига, а за повече нямам пари…
В тая връзка - Франко, бях хвърлил око на Алфи като твоята и даже 166. Как е Алфата? Имам предвид като поддръжка и разходи. Всички приказват колко били крехки и чупливи. От коя година е твоята?
И какво прави нашето момче малко (около два месеца) след това изказване...купува си е36 318 и се регистрира в нашия форум...така да се каже, мотивирано (както всяко негово мнение) си го купува

Ето и скрийншот:

Само се чудя при наличието на такъв научен и интелектуален потенциал как е допуснато това явление:

Усещам, че и тази тема ще я сполети катинар, ама просто не можах да се сдържа...
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
ineedmoney написа:D3BEP написа:Поздравления! Малко по малко поумнявате значи!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не, не е вярно, сбъркал съм

Може ли да има спор, че сте елементарни интриганти? Аз не съм осирал темата, вие двамцата, мили хлапета, я осрахте. Но мисля, че вместо да се заключва е по - правилно да се стикне да ви види повече народ колко сте елементарни.
someone , в дълбока заблуда си... В bb-team доста са потребителите, които ме уважават и се допитват до мен, даже и днес, когато пиша само от време на време. Виж, такива като теб имат не повече акъл от това, което правиш в момента. То говори за теб, не за мен.
Ако някой я види тая ти простотия тука, мисля, че ше бъдеш лошо нахапан приятел. Сигурен съм, че доста хора ше нахлуят да ти кажат колко съм прост и ти колко си умен.
Що не пробваш да влезеш там и да ги кажеш тея работи? Ем да предупредиш хората да се пазят от мен... Тук е топло и сигурно, нали?
Поздрави!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
someone написа:Абе, Maverick_VS, не се дразни толкова...във всеки форум има по един такъв...да сме благодарни, че все още не ни е налетял самият Апостол Апостолов... Но и наш D3BEP му е достойна конкуренция - ето едно негово звездно изказване
D3BEP написа:От форума на www.bb-team.org
06.04.2007, 17:45
нагоре
ЦъЛъ-то бих го употребил и без да е Брабус smile С Брабус тва идва кола за полвин милион лева(и повече)… Само мога да я гледкам на картинка и да се надявам някой някога да ме повози, но тук няма и много собственици на такива. Като цяло и аз много се кефя на мерцедесите. Не обичам БМВ-тата. Харесвам също Волво и Сааб. Субару. От американските марки - може би кадилак. Ама само някои модификации - например грозният ескалейд.
А кола - нямам.... Надявам се скоро да имам.
Ама няма да е първата от горепосочените марки. Не ми се купува талига, а за повече нямам пари…
В тая връзка - Франко, бях хвърлил око на Алфи като твоята и даже 166. Как е Алфата? Имам предвид като поддръжка и разходи. Всички приказват колко били крехки и чупливи. От коя година е твоята?
Ето и скрийншот:
aaaa dоста забавно

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Еййййййй, ДС-то работи с пълна пара да го ева
Извинете, от какво е Абревиатурата? "Дивна Селяния"?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Не, ДС е лек намек към колегата Христо Панев, вероятно действащ старши сержант или може би офицер от полицията, показвайки така разузнавателният си нюх, е меко казано не негова работа, кой какво е мислил преди време, а и всичко на този свят се променя.
Не мисля че е негова работа да следи който и да е било тук, нека оставим работата на страна
Не мисля че е негова работа да следи който и да е било тук, нека оставим работата на страна

- someone
-
///peter написа:Не, ДС е лек намек към колегата Христо Панев, вероятно действащ старши сержант или може би офицер от полицията, показвайки така разузнавателният си нюх, е меко казано не негова работа, кой какво е мислил преди време, а и всичко на този свят се променя.
Или пък пожарникар...или може би танкист...

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ааааа. Не се сетих в кой бранш се среща чак толкова ниско ниво на интелигентност. Подсказваш ми...
Ами то какво има за чудене, то ако има ДС и тя предимно в Интернет работи. Всичко друго го изтърва. Проблемът е, че ако аз стана полицай, даже и в интернет ше успея да видя повече от някой такъв сержант.
А основното не е в Интернет.
Основното е, че за това ми изказване си има доста конкретна причина.
Само дето не мисля че я дължа на некоя безумна фуражка, или че въобще трявба да давам отчет къде кви ми били акаунтите и кво съм писал.
Лошото е, че това, коеот той обръща, може да донесе последствия, които да не са за него.
Което определено доказва, че е шапкар. Има трите най - често срещани качества: глупав, самовлюбен и интригант.
Ами то какво има за чудене, то ако има ДС и тя предимно в Интернет работи. Всичко друго го изтърва. Проблемът е, че ако аз стана полицай, даже и в интернет ше успея да видя повече от някой такъв сержант.
А основното не е в Интернет.
Основното е, че за това ми изказване си има доста конкретна причина.
Само дето не мисля че я дължа на некоя безумна фуражка, или че въобще трявба да давам отчет къде кви ми били акаунтите и кво съм писал.
Лошото е, че това, коеот той обръща, може да донесе последствия, които да не са за него.
Което определено доказва, че е шапкар. Има трите най - често срещани качества: глупав, самовлюбен и интригант.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
someone написа:Или пък пожарникар...или може би танкист...
Само като видя какво си назовал като професия и ми става ясно, некоя тежка фигура си

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3