Глоба по чл.20(1) от Закоза за движение по пътищата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Май 2008, 19:46

виждали сме доста контролиращи със строшени задни носачи в бордюри...!!! нека си "контролират" на писти или на пусти паркинги! щото там си плащат сами за грешките,а по улиците плащат и други.
мислех да не пиша в една тема с колегата дзвер,за да не дразниме модовете ,ма не се сдържах! :mhihi: ние продължаваме да праим усилия да ни разбереш ,приятелю!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 29 Май 2008, 22:27

D3BEP написа:Поздравления! Малко по малко поумнявате значи!

D3BEP си е!

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 29 Май 2008, 22:30

:OT: Мдам, това е най-дразнещото в него (освен, че е на всяка манджа ПО МНОГО мерудия) - винаги се мисли за прав :mhihi: :mhihi: :mhihi: ! Някой ден и той ще прогледне/поумнее...евентуално :mhihi: !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 29 Май 2008, 22:43

:OT:
Е, недай си боже да стана умен колкот вас, че трудно ще мога да се понасям. Нещо по - скромничко ми трябва на мене.
Maverick_VS, аз на тебе още не съм се издължил за простотията, която изсипа в темата за "Дявола". Мисля, че там доказа забележителния си ум и то точно на място, нали?
Знаеш ли, понякога и за интригант се иска поне малко акъл... Не мислиш ли?
Зная отговора де, въпросът е риторичен.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 29 Май 2008, 23:08

:OT: Издължавай ми се колкото искаш - досаден си ми като си вреш носа навсякъде и по много, и тогава си изпуснах пръстите, и дори си мислех да се занимавам с теб във всяка тема, но после като преомислих нещата -> това би било точно в твой стил, така че...не мерси! А ти продължавай да се опитваш да ми се "издължаваш" във всичките теми...предполагам се досещаш кое точно ме боли...!
Така или иначе, не можа да се сдържиш да не о*ереш и тая тема, нали, и да започнеш поредния безсмислен спам, след като дори се съгласих с твоето мнение....! Това е последното ми мнение свързано с твойта особа - можеш да си драскаш на спокойствие! Интересно ми е до кога ли ще те търпят модовете и кога ли ще те сполети съдбата на твоя "духовен" брат по спама bam-bam - не си му виждал мненията скоро, а...!

Аватар

Мнение от someone » 29 Май 2008, 23:37

Абе, Maverick_VS, не се дразни толкова...във всеки форум има по един такъв...да сме благодарни, че все още не ни е налетял самият Апостол Апостолов... Но и наш D3BEP му е достойна конкуренция - ето едно негово звездно изказване :mhihi:

D3BEP написа:От форума на www.bb-team.org
06.04.2007, 17:45
нагоре

ЦъЛъ-то бих го употребил и без да е Брабус smile С Брабус тва идва кола за полвин милион лева(и повече)… Само мога да я гледкам на картинка и да се надявам някой някога да ме повози, но тук няма и много собственици на такива. Като цяло и аз много се кефя на мерцедесите. Не обичам БМВ-тата. Харесвам също Волво и Сааб. Субару. От американските марки - може би кадилак. Ама само някои модификации - например грозният ескалейд.
А кола - нямам.... Надявам се скоро да имам.
Ама няма да е първата от горепосочените марки. Не ми се купува талига, а за повече нямам пари…

В тая връзка - Франко, бях хвърлил око на Алфи като твоята и даже 166. Как е Алфата? Имам предвид като поддръжка и разходи. Всички приказват колко били крехки и чупливи. От коя година е твоята?

И какво прави нашето момче малко (около два месеца) след това изказване...купува си е36 318 и се регистрира в нашия форум...така да се каже, мотивирано (както всяко негово мнение) си го купува :mhihi:

Ето линк към темата: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/24558/

Ето и скрийншот:
Изображение

Това мисля е едно от най-аргументираните и твърди мнения на D3BEP...

Може би се конкурира по съдържателност само с това...

Изображение

Само се чудя при наличието на такъв научен и интелектуален потенциал как е допуснато това явление:
Изображение

Усещам, че и тази тема ще я сполети катинар, ама просто не можах да се сдържа...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 30 Май 2008, 1:59

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 30 Май 2008, 8:29

ineedmoney написа:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не, не е вярно, сбъркал съм :)
Може ли да има спор, че сте елементарни интриганти? Аз не съм осирал темата, вие двамцата, мили хлапета, я осрахте. Но мисля, че вместо да се заключва е по - правилно да се стикне да ви види повече народ колко сте елементарни.
someone , в дълбока заблуда си... В bb-team доста са потребителите, които ме уважават и се допитват до мен, даже и днес, когато пиша само от време на време. Виж, такива като теб имат не повече акъл от това, което правиш в момента. То говори за теб, не за мен.
Ако някой я види тая ти простотия тука, мисля, че ше бъдеш лошо нахапан приятел. Сигурен съм, че доста хора ше нахлуят да ти кажат колко съм прост и ти колко си умен.
Що не пробваш да влезеш там и да ги кажеш тея работи? Ем да предупредиш хората да се пазят от мен... Тук е топло и сигурно, нали?
Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 30 Май 2008, 8:56

someone написа:Абе, Maverick_VS, не се дразни толкова...във всеки форум има по един такъв...да сме благодарни, че все още не ни е налетял самият Апостол Апостолов... Но и наш D3BEP му е достойна конкуренция - ето едно негово звездно изказване :mhihi:

D3BEP написа:От форума на www.bb-team.org
06.04.2007, 17:45
нагоре

ЦъЛъ-то бих го употребил и без да е Брабус smile С Брабус тва идва кола за полвин милион лева(и повече)… Само мога да я гледкам на картинка и да се надявам някой някога да ме повози, но тук няма и много собственици на такива. Като цяло и аз много се кефя на мерцедесите. Не обичам БМВ-тата. Харесвам също Волво и Сааб. Субару. От американските марки - може би кадилак. Ама само някои модификации - например грозният ескалейд.
А кола - нямам.... Надявам се скоро да имам.
Ама няма да е първата от горепосочените марки. Не ми се купува талига, а за повече нямам пари…

В тая връзка - Франко, бях хвърлил око на Алфи като твоята и даже 166. Как е Алфата? Имам предвид като поддръжка и разходи. Всички приказват колко били крехки и чупливи. От коя година е твоята?

И какво прави нашето момче малко (около два месеца) след това изказване...купува си е36 318 и се регистрира в нашия форум...така да се каже, мотивирано (както всяко негово мнение) си го купува :mhihi:

Ето линк към темата: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/24558/

Ето и скрийншот:
Изображение

Това мисля е едно от най-аргументираните и твърди мнения на D3BEP...

Може би се конкурира по съдържателност само с това...

Изображение

Само се чудя при наличието на такъв научен и интелектуален потенциал как е допуснато това явление:
Изображение

Усещам, че и тази тема ще я сполети катинар, ама просто не можах да се сдържа...

aaaa dоста забавно :mhihi: :mrgreen:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Май 2008, 9:05

Еййййййй, ДС-то работи с пълна пара да го ева :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 30 Май 2008, 9:08

///peter написа:Еййййййй, ДС-то работи с пълна пара да го ева :mhihi:

Извинете, от какво е Абревиатурата? "Дивна Селяния"?

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Май 2008, 9:15

Не, ДС е лек намек към колегата Христо Панев, вероятно действащ старши сержант или може би офицер от полицията, показвайки така разузнавателният си нюх, е меко казано не негова работа, кой какво е мислил преди време, а и всичко на този свят се променя.
Не мисля че е негова работа да следи който и да е било тук, нека оставим работата на страна :mhihi:

Аватар

Мнение от someone » 30 Май 2008, 9:30

///peter написа:Не, ДС е лек намек към колегата Христо Панев, вероятно действащ старши сержант или може би офицер от полицията, показвайки така разузнавателният си нюх, е меко казано не негова работа, кой какво е мислил преди време, а и всичко на този свят се променя.
Не мисля че е негова работа да следи който и да е било тук, нека оставим работата на страна :mhihi:

Или пък пожарникар...или може би танкист... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 30 Май 2008, 9:31

Ааааа. Не се сетих в кой бранш се среща чак толкова ниско ниво на интелигентност. Подсказваш ми...
Ами то какво има за чудене, то ако има ДС и тя предимно в Интернет работи. Всичко друго го изтърва. Проблемът е, че ако аз стана полицай, даже и в интернет ше успея да видя повече от някой такъв сержант.
А основното не е в Интернет.

Основното е, че за това ми изказване си има доста конкретна причина.
Само дето не мисля че я дължа на некоя безумна фуражка, или че въобще трявба да давам отчет къде кви ми били акаунтите и кво съм писал.
Лошото е, че това, коеот той обръща, може да донесе последствия, които да не са за него.
Което определено доказва, че е шапкар. Има трите най - често срещани качества: глупав, самовлюбен и интригант.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Май 2008, 9:34

someone написа:Или пък пожарникар...или може би танкист... :mhihi:

Само като видя какво си назовал като професия и ми става ясно, некоя тежка фигура си :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата