Дано да е за последно!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Май 2008, 22:55

земи си едно спрейче,бе!нищо ,че звучи женско!ема едни дето пише нато на тех-наеш къв цирк става като пръснеш...!!само се пази и бъди хладнокръвен ,да не ти го земат и да те пръснат тебе! аз пробвах на един пумияр на улицата с един такъв ,ма за пумияри-червен с лют пипер...!! дадох го на жената ,щото я е шубе от кучетата по улицата! наеш къв екшън настана като цъснах...!!
вие с тия разкази ,ше ме карате да си носа железото и на морето ,па може и да се гмурна с него...!баси дивият запад!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 29 Май 2008, 23:12

:idea:
Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 15:25, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 29 Май 2008, 23:15

acer написа:Тва с газовия е малко шибано, ти вадиш фалшив, ами, ако той изкара истински?
Най-важното е да не се панираш!!!
Опитваш се по всякакъв начин да му удариш/блокираш/дръпнеш китката много бързо, че да изпусне или отклони ножа, после светкавичен дясен и няма да мръдне копелето, а ако искаш да го убиеш, цапни го в гушата.
Ако не си сигурен, че можеш да се справиш, бягаш.
Мен преди някви 2-ма качулати ме погнаха миналата зима на улица, която нямаше жив човек това към 21:00.
Прецених, че в тая тъмна индия ще ме заколят като нищо и си плюх на петите, тръгнаха да ме гонят, ама добре че тичам често и бях във форма. :mhihi:
Ама е готско да си по-високичък по принцип не те закачат. :mhihi:

Колега, ако ставаше толкова лесно! Той колегата Тошо, ако ги владее тия номера, няма да седи и да ги гледа.

Моят съвет е подобен на този на СКИСА - но електрошок. Има едни, които са с размер на телефон. Един приятел си купи такъв и трябва да ти кажа, че последния път, когато се беше сдърпал с някъв герой, оня после се е клатил в ритъм сума време :)

Иначе и на мен навремето ми се е случвало, ама тогава още тренирах боксче и ги пердашех. После видях, че не става така все да си хабиш ръцете и сега вече съм с Валтер ;) Стреляш по капачките и ти дреме на махалото :)
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 30 Май 2008, 8:05

Аз така един много го бих навремето....беше се надрусал много и ми разправя колко е часът....аз се усетих за кво иде реч, но погледнах часа и му казах......А оня обаче ми вика ...."сега тихичко сваляй часовника.......????!!!! :shock: ....от там имаше боц в капачката на коляното и глава с всичка сила :arrow: последва яко кръв и сълзи и оня се опита даа бяга куцайки....хванахме го заедно с някакви хора набързо....и като си свалих колана - левис с голяма катарама така го положих че незнам как не го убих.....оня през цялото време викаше "убиват меееееее" та целите Петте Киошета се бяха насабрали да гледат..... Наглост и напаст голяма са тези наркомани
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 30 Май 2008, 13:53

Аз пък си имам една газова осичка,досега не ми се е налагало да я ползвам по хора но вярвам че ще ми спаси кожата някои ден. :D Пълно с ненормалници навсякъде да го ева. :(

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 30 Май 2008, 14:25

Само леко с капачките, целта е да го смажете от бой, не да го направите инвалид. :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Май 2008, 17:35

hemicharger написа:Аз така един много го бих навремето....беше се надрусал много и ми разправя колко е часът....аз се усетих за кво иде
То темата сериозна май,ама аз един път пиян,скарах се с мойта офца :mhihi: и имах кинта у джоба,ама реших от БИАД(cool horemag) до Щутгарт(ст.град) пеша,тфа е между 1 и половина и 2 и нещо през ноща.Подминават ме до колелото на 4ти км с една жигулка,огледаха ме ,спират.върнаха се ,две говеда,не бяха много високи или супер яки,ама трениращи фитнес,ли4еше.Както и да е ,мен да ме беше оплюл някой,щях да падна :lol: Викат колко е 4аса-викам няям 4есовник :( ..-А телефон нямаш ли?-Тц :lol: (наистина нямах)Тия само се спогледаха и викат накъде си,аре да те караме и вместо бой си изпросих безплатно возене :mhihi: .Сега преди месец пак пеша се прибирах от центъра до дружба 1,с почти 1к лева у джеба,неевтин телефон,цайси майси,и курец,жив 4овек нямаше :roll: Изкл.рядко праа такива тапотии,мисля да не повтарям,ама недай си боже беше станало нещо,вадя пари мари давам и кой откъде е..пари се пе4елят....Стиа да не са някой смешници,дето като ти каже дай парата и да се разсмееш отсърце :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 30 Май 2008, 17:53

Как така се прибираш пеша от центъра до дружба :shock: краката са ти станали сигурно като на морски пехотинец
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 30 Май 2008, 18:00

айде да не казвам за едни двама пияни герой с 2 бутилки вино от студ град до надежда със замезване в центъра :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 30 Май 2008, 18:02

тошка,ти печелиш оскар за каръщина бе..
кво е тва да хвърчи фотьол през прозореца :shock: ,като го разправям и всички падат от смях
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Май 2008, 18:07

hemicharger написа:Как така се прибираш пеша от центъра до дружба :shock: краката са ти станали сигурно като на морски пехотинец
редовно го праа :uups: ама геройствойто е като колегата-пиян да си,времето се удвоява :lol: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 30 Май 2008, 18:42

не се стреля току така ако тои е с нож и ти го гръмнеш приготви си 50000лв ако пукне де па и близките ще те .... по добре спреи 100% деиства супер :mhihi: само хората които нямат оръжие си мислят краи посегне ли ми стрелям а после ? аз предпочитам да ми вземат кинтите в джоба и к750и отколкото съд адвокати ....аз като имам ТТ та какво ходя с него на стрелби в финна механика и техника манете не го палете човека само да си хвърля кинтите залудо а с незаконно ако те хванат верваи ми литна ти къщата не се базикам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 30 Май 2008, 19:30

За това в перник си имат един надпис "пред винкела вси4ки са равни", то наи добре е сгъваема палка.С първото движение я отваряш ,с второто ПРАСССС

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 30 Май 2008, 19:36

t060 написа:виждал съм как човек се хвърля от 8 етаж на 5 етажен хотел на ДС

:mhihi: :mhihi:

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 30 Май 2008, 20:53

Alexi написа:
t060 написа:виждал съм как човек се хвърля от 8 етаж на 5 етажен хотел на ДС