Дано да е за последно!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
земи си едно спрейче,бе!нищо ,че звучи женско!ема едни дето пише нато на тех-наеш къв цирк става като пръснеш...!!само се пази и бъди хладнокръвен ,да не ти го земат и да те пръснат тебе! аз пробвах на един пумияр на улицата с един такъв ,ма за пумияри-червен с лют пипер...!! дадох го на жената ,щото я е шубе от кучетата по улицата! наеш къв екшън настана като цъснах...!!
вие с тия разкази ,ше ме карате да си носа железото и на морето ,па може и да се гмурна с него...!баси дивият запад!!!
вие с тия разкази ,ше ме карате да си носа железото и на морето ,па може и да се гмурна с него...!баси дивият запад!!!
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
acer написа:Тва с газовия е малко шибано, ти вадиш фалшив, ами, ако той изкара истински?
Най-важното е да не се панираш!!!
Опитваш се по всякакъв начин да му удариш/блокираш/дръпнеш китката много бързо, че да изпусне или отклони ножа, после светкавичен дясен и няма да мръдне копелето, а ако искаш да го убиеш, цапни го в гушата.
Ако не си сигурен, че можеш да се справиш, бягаш.
Мен преди някви 2-ма качулати ме погнаха миналата зима на улица, която нямаше жив човек това към 21:00.
Прецених, че в тая тъмна индия ще ме заколят като нищо и си плюх на петите, тръгнаха да ме гонят, ама добре че тичам често и бях във форма.
Ама е готско да си по-високичък по принцип не те закачат.
Колега, ако ставаше толкова лесно! Той колегата Тошо, ако ги владее тия номера, няма да седи и да ги гледа.
Моят съвет е подобен на този на СКИСА - но електрошок. Има едни, които са с размер на телефон. Един приятел си купи такъв и трябва да ти кажа, че последния път, когато се беше сдърпал с някъв герой, оня после се е клатил в ритъм сума време

Иначе и на мен навремето ми се е случвало, ама тогава още тренирах боксче и ги пердашех. После видях, че не става така все да си хабиш ръцете и сега вече съм с Валтер

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Аз така един много го бих навремето....беше се надрусал много и ми разправя колко е часът....аз се усетих за кво иде реч, но погледнах часа и му казах......А оня обаче ми вика ...."сега тихичко сваляй часовника.......????!!!!
....от там имаше боц в капачката на коляното и глава с всичка сила
последва яко кръв и сълзи и оня се опита даа бяга куцайки....хванахме го заедно с някакви хора набързо....и като си свалих колана - левис с голяма катарама така го положих че незнам как не го убих.....оня през цялото време викаше "убиват меееееее" та целите Петте Киошета се бяха насабрали да гледат..... Наглост и напаст голяма са тези наркомани

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Аз пък си имам една газова осичка,досега не ми се е налагало да я ползвам по хора но вярвам че ще ми спаси кожата някои ден.
Пълно с ненормалници навсякъде да го ева. 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
То темата сериозна май,ама аз един път пиян,скарах се с мойта офцаhemicharger написа:Аз така един много го бих навремето....беше се надрусал много и ми разправя колко е часът....аз се усетих за кво иде

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Как така се прибираш пеша от центъра до дружба
краката са ти станали сигурно като на морски пехотинец

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
айде да не казвам за едни двама пияни герой с 2 бутилки вино от студ град до надежда със замезване в центъра

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тошка,ти печелиш оскар за каръщина бе..
кво е тва да хвърчи фотьол през прозореца
,като го разправям и всички падат от смях
кво е тва да хвърчи фотьол през прозореца

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
редовно го прааhemicharger написа:Как така се прибираш пеша от центъра до дружбакраката са ти станали сигурно като на морски пехотинец

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
не се стреля току така ако тои е с нож и ти го гръмнеш приготви си 50000лв ако пукне де па и близките ще те .... по добре спреи 100% деиства супер
само хората които нямат оръжие си мислят краи посегне ли ми стрелям а после ? аз предпочитам да ми вземат кинтите в джоба и к750и отколкото съд адвокати ....аз като имам ТТ та какво ходя с него на стрелби в финна механика и техника манете не го палете човека само да си хвърля кинтите залудо а с незаконно ако те хванат верваи ми литна ти къщата не се базикам

- pandev22
- младши ентусиаст
-
За това в перник си имат един надпис "пред винкела вси4ки са равни", то наи добре е сгъваема палка.С първото движение я отваряш ,с второто ПРАСССС
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Alexi написа:t060 написа:виждал съм как човек се хвърля от 8 етаж на 5 етажен хотел на ДС
![]()
сигурно е паднал на 12-тия етаж

51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4