катастрофирал колага току що 13.30 + СНИМКИ ВЕЧЕ
Модератор: Общи модератори
- crypton86
- Потребител
-
- Кара: e36 328i
- Мечтае да кара: M5 e39
Не колега имам предвит че и 2мата имаме страхотен късмет и занапред трябва много да внимаваме .... (но тои има по голяма вина от мене) но да сме живи и здрави това е наи важното 

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
genezis написа:crypton86 написа: ... но уви не стана така и 2мата сме живи ...
надявам се нямаш това предвид???
Е обърка момчето употребата на "уви" - случва се - при всички случаи не е имал това предвид - сигурно не се е сетил за "слава богу"

- crypton86
- Потребител
-
- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
crypton86 написа:Моита тъпа грешка е че правя обратен завои на 2на непрекъсната ..... но кои няма да направи това в днешното движение на празна улица при това ... просто тоя е летял от др светофар с над 100 и е дошъл до мене за броени секунди .... !!!!
Дано това не ти изяде главата. Органите много се хващат за тая 2на непрекъсната - мисля, че взимат 10 точки за преминаване през такава. Не е лошо до го имаш като обица на ухото, но като имаш предвид нарушенията на оня с мотора ... дано всичко мине леко през застрахователите.
И да си купиш в пъти по-добра

Maverick_VS написа:genezis написа:crypton86 написа: ... но уви не стана така и 2мата сме живи ...
надявам се нямаш това предвид???
Е обърка момчето употребата на "уви" - случва се - при всички случаи не е имал това предвид - сигурно не се е сетил за "слава богу"!
да бе щото така казано ( написано ) прозвуча адски гадно

- crypton86
- Потребител
-
Дано да е в пъти по готина ... са в понеделник чакам 1 да я вкарат 97ма дигитален клим ... кожен салон 17ка джанта , спортно окачване и другите екстри за модела за 6000 и да не е е тая аз знам че ще е по добра
а за увито не се осетих и в бързината го пратих ...
а бе важното е че сме живи тенекии и ламарими бол , а живота е 1 безкомпромисен и това вече ми е обица която вечно ще помня 

като гледам снимките... просто си блеял... да не говориме че има двойна непресечена лента и ти си точно върху нея... ма ти си знаеш де... виновен си. и то много. просто имаш късмет че този е бил без книжка и е "бягал"...
като говориме за знаенето- ти нали знаеш за себе си че това не е удар със 160? ти виждал ли си удар със 160? две неща ще се случат при такава скорост - мотора ще е на части и ще е от другата страна на колата. и ти ще си със комоцио а моторджията ще е имал летателна фаза от 10-15 метра и ще се е приземил от другата страна на колата и най-вероятно ще се бори за живота си освен ако не е паднал както трябва и не се е плъзнал ако е бил със добра екипировка.
не съм особено горд със това, но съм виждал повече катастрофи със мотори от колкото ми се е искало- това на тези снимки е удар със 60-70км. не повече. и ти батка си виновен.
като говориме за знаенето- ти нали знаеш за себе си че това не е удар със 160? ти виждал ли си удар със 160? две неща ще се случат при такава скорост - мотора ще е на части и ще е от другата страна на колата. и ти ще си със комоцио а моторджията ще е имал летателна фаза от 10-15 метра и ще се е приземил от другата страна на колата и най-вероятно ще се бори за живота си освен ако не е паднал както трябва и не се е плъзнал ако е бил със добра екипировка.
не съм особено горд със това, но съм виждал повече катастрофи със мотори от колкото ми се е искало- това на тези снимки е удар със 60-70км. не повече. и ти батка си виновен.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
alx написа:като гледам снимките... просто си блеял... да не говориме че има двойна непресечена лента и ти си точно върху нея... ма ти си знаеш де... виновен си. и то много. просто имаш късмет че този е бил без книжка и е "бягал"...
Ааа и кво викаш тоя къде е минал през няколко кръстовища със 100-160 е разчитал на двойните непрекъснати ленти а?
///peter написа:alx написа:като гледам снимките... просто си блеял... да не говориме че има двойна непресечена лента и ти си точно върху нея... ма ти си знаеш де... виновен си. и то много. просто имаш късмет че този е бил без книжка и е "бягал"...
Ааа и кво викаш тоя къде е минал през няколко кръстовища със 100-160 е разчитал на двойните непрекъснати ленти а?
не. всеки моторджия които разчита на маркировката да го пази е наивен самоубиец. просто не е карал толкова бързо. научи се да гледаш със очите си а не със ушите си...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

ти откъде знаеш на какво растояние от мотора младежа е решил да му пробва рефлексите като е извил обратния през двойна непресечена лента?
всичко което знаеме като "факти" е от момчето което е причинило катастрофата. нали знаеш че това не винаги е задължително да е вярната гледна точка?
аз просто казвам че от снимката виждам две неща. една кола тръгнала неправилно да върти обратен и един мотор които дори не му се е смачкала предната вилка което е най-трошливото на един мотор при челен удар... и си правя изводите.
всичко което знаеме като "факти" е от момчето което е причинило катастрофата. нали знаеш че това не винаги е задължително да е вярната гледна точка?
аз просто казвам че от снимката виждам две неща. една кола тръгнала неправилно да върти обратен и един мотор които дори не му се е смачкала предната вилка което е най-трошливото на един мотор при челен удар... и си правя изводите.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Пич няма как да се удари в средата, ако кара с 60 км и то да не е бил на разтояние... при рязка маневра на кола до теб няма как да я натресеш в средата, по-скоро в предната част но да се удариш челно в страничната врата.. не е била никак изненадваща 

///peter написа:Пич няма как да се удари в средата, ако кара с 60 км и то да не е бил на разтояние... при рязка маневра на кола до теб няма как да я натресеш в средата, по-скоро в предната част но да се удариш челно в страничната врата.. не е била никак изненадваща
може да си е гледал във огледалата да види дали го гонят. може да се е бил обърнал да погледне. може да не е добър пилот (повечето не сме) и при появата на рязко препятствие да няма реакция а удар централно (повечето моторджии във такаква ситуация стисват предната спирачка и се удрят централно във препятствието защото упражнението "спиране със предна спирачка и завиване" не им е ясно...
може... може много неща. аз ти тълкувам крайния резултат и пораженията по колата и мотора.
и за да не съм голословен- ето ти типичен удар със 120км. да виждаш някакви разлики? вярно че колата е кашонест боклук и е36-цата е по-здрава ама... мисля че очевидното е било очевадно

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
///peter написа:Пич няма как да се удари в средата, ако кара с 60 км и то да не е бил на разтояние... при рязка маневра на кола до теб няма как да я натресеш в средата, по-скоро в предната част но да се удариш челно в страничната врата.. не е била никак изненадваща

Е30 на десен завой бензин НЯМА!