катастрофирал колага току що 13.30 + СНИМКИ ВЕЧЕ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: bmw е46

катастрофирал колага току що 13.30 + СНИМКИ ВЕЧЕ

Мнение от vladuicho » 27 Май 2008, 14:10

току що минах покрай катастрофирал колега с номер СА9592 .....като за СА не съм сигурен,тъмно син е36......един моторист се беше врязал в него,доста тежка беше :( дано няма жертви и колегата да е добре,това се случва в Люлин преди МОТО ПФОЕ

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 27 Май 2008, 14:16

колега от форума ли имаш в предвид или по принцип колега с БМВ, щот на обяд и една Е36 на жълтите павета беше сгънала някъв бакшиш леко отзад
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 27 Май 2008, 14:16

Кофти работа.....дано няма лошо пострадали....имаше ли стикери на клуба на колата?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 27 Май 2008, 14:29

ТОй май регистрира тройката заедно с мен в КАТ в петък...една 320ка синя...ако е наистина е същия колега - кофти случка не и се е нарадвал още.....

Аватар

Мнение от vladuicho » 27 Май 2008, 14:32

не видях стикери,не знам дали пише във форума ,може да е от люлин момчето.....може някои по номера да се сети ако го познава :roll: затова реших да го напиша тук,да 320ка синя беше с лети джанти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 27 Май 2008, 14:36

кофти случка преди малко минах оттам. Данно няма жертви защото удара си беше бая сериозен. Аз живея на близо и сестра ми каза, че са се чували доста линейки от тази посока

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от margit0 » 27 Май 2008, 14:37

снощи имаше и още един колега с бимър който вече не прилича на такъв на бул.Прага пред басейна. Мн лошо беше ударена е36-цата челно в нещо ама не се знае какво,само мога да кажа че каквото и да е било-БИЛО Е МНОГО ЗДРАВО

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 27 Май 2008, 15:08

Дано са добре всички. Но мотористите просто се навират сами между шамарите, сега лятото заминават като мухи, което е много тъжно. Много от тях карат супер безотговорно, разбият се в някоя кола и после лежат на съвестта на шофьора дори да не е бил виновен.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 27 Май 2008, 15:11

Иво написа:Дано са добре всички. Но мотористите просто се навират сами между шамарите, сега лятото заминават като мухи, което е много тъжно. Много от тях карат супер безотговорно, разбият се в някоя кола и после лежат на съвестта на шофьора дори да не е бил виновен.

не съм много съгласен с теб адаш.....
грозната истина е че ние който сме зад волана на мпс с 4 гуми не сме научени да пазим мотористите...
нямаме манталитет на каране за подобен род трафик,кадето в секи един момент може да мине нещо много ниско летящо покрай теб...а най лошото е че почти никой не се сеща,че ако мине един на 90% по него идва поне още един и тея огледала ги използваме само кога на нас ни е кеф

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Май 2008, 15:15

айде почна се...!!!!
почти мога да се обзаложа ,че е станало следното: колегата с колата е излязъл от някоя прека,моториста е "летял ниско" ...!! и е станало бам!!! поради това ,че и двамата са си имали вина вече обсъждахме ,че е поради пораженията ,които са по-големи върху моториста винаги той трябва да внимава повече от непогледналия в огледалата или не видял в ляво...!!! ма кой ти слуша...!!независимо от вината познайте кой е в травматология и кой е само уплашен...

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 27 Май 2008, 15:18

SKISA написа:айде почна се...!!!!
почти мога да се обзаложа ,че е станало следното: колегата с колата е излязъл от някоя прека,моториста е "летял ниско" ...!! и е станало бам!!! поради това ,че и двамата са си имали вина вече обсъждахме ,че е поради пораженията ,които са по-големи върху моториста винаги той трябва да внимава повече от непогледналия в огледалата или не видял в ляво...!!! ма кой ти слуша...!!независимо от вината познайте кой е в травматология и кой е само уплашен...

за това че трябва да се внимава то си е ФАКТ
за това че моториста почти винаги ( да не кажа винаги ) е с по тежки наранявания също е ФАКТ
нямам намерение да обвинявам никой в случая
станалото станало,дано моториста е добре,а ламарината на Бмв-то се прави
но има и един друг ФАКТ...... просто вече стана страшно и всеки си кара как си му е кеф и не се съобразява с другите на пътя,били те мотористи рацери или каручкари

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 27 Май 2008, 15:25

Да, аз не искам да обвинявам никой. Самият аз карах МПС много безотговорно доста дълго време. Но тук сме на принципа: имаме две ленти и две коли в тях. Някой обаче е с малка количка и си казва ами като място защо да не се завра между тях :roll: Та оттам се тръгва. Аз лично съм си обещал никога да не подкарвам пистов мотор, защото първо ми липсва каквото и да било възпитание на пътя, второ ще ми прищрака и не искам да си изкарам живота в количка. Ако съм на мотор ще внимавам адски, а с голяма скорост трудно можеш да избегнеш сблъсък или падане. Да не забравяме, че и тези в МПС-тата имат една така наречена мъртва зона. Абе всички имаме вина. Пак казвам, дано всички са добре и си вземат нужните поуки.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Май 2008, 15:42

genezis написа:
Иво написа:Дано са добре всички. Но мотористите просто се навират сами между шамарите, сега лятото заминават като мухи, което е много тъжно. Много от тях карат супер безотговорно, разбият се в някоя кола и после лежат на съвестта на шофьора дори да не е бил виновен.

грозната истина е че ние който сме зад волана на мпс с 4 гуми не сме научени да пазим мотористите...
нямаме манталитет на каране за подобен род трафик,кадето в секи един момент може да мине нещо много ниско летящо покрай теб...а най лошото е че почти никой не се сеща,че ако мине един на 90% по него идва поне още един и тея огледала ги използваме само кога на нас ни е кеф

Така, айде да ти кажа нещо, моториста и той е участник в движението и той трябва да спазва всички закони. Ще ти дам един пример днес, понеже съм от Младост днес пътувам обикновенния си маршрут от младост 3 до дондуков, като на кръговото се включвам по цариградско, е точно преди да се включа на самия завой, едно лайненце с някво моторче да ме изпреварва точно докато влизам в завоя, а той ми седи в мъртвата зона, някак си такъв не заслужава да има книжка, добре че го видях и реагирах се размина на сантиметри от багажника ми.....
А си представи че бях погледнал малко по-рано и за по-кратко?

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 27 Май 2008, 15:48

///peter написа:
genezis написа:

Така, айде да ти кажа нещо, моториста и той е участник в движението и той трябва да спазва всички закони. Ще ти дам един пример днес, понеже съм от Младост днес пътувам обикновенния си маршрут от младост 3 до дондуков, като на кръговото се включвам по цариградско, е точно преди да се включа на самия завой, едно лайненце с някво моторче да ме изпреварва точно докато влизам в завоя, а той ми седи в мъртвата зона, някак си такъв не заслужава да има книжка, добре че го видях и реагирах се размина на сантиметри от багажника ми.....
А си представи че бях погледнал малко по-рано и за по-кратко?

но има и един друг ФАКТ...... просто вече стана страшно и всеки си кара как си му е кеф и не се съобразява с другите на пътя,били те мотористи рацери или каручкари

аз казах какво мисля,пак ще подчертая,че и двамата са виновни,а това че никой не внимава вече по пътя си е ФАКТ

Аватар

Мнение от vladuicho » 27 Май 2008, 16:25

за мен мотористите са си виновни в повечето от случаите,винаги изпреварват изневиделица карат в насрешното засичат,това че са на 2 гуми не им дава предимство,бмв то беше ударено точно в шофьорската врата,така че и на 4 гуми не си застрахован

Следваща

Назад към Извън Темата