катастрофирал колага току що 13.30 + СНИМКИ ВЕЧЕ
Модератор: Общи модератори
катастрофирал колага току що 13.30 + СНИМКИ ВЕЧЕ
току що минах покрай катастрофирал колега с номер СА9592 .....като за СА не съм сигурен,тъмно син е36......един моторист се беше врязал в него,доста тежка беше
дано няма жертви и колегата да е добре,това се случва в Люлин преди МОТО ПФОЕ

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
колега от форума ли имаш в предвид или по принцип колега с БМВ, щот на обяд и една Е36 на жълтите павета беше сгънала някъв бакшиш леко отзад

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Кофти работа.....дано няма лошо пострадали....имаше ли стикери на клуба на колата?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
ТОй май регистрира тройката заедно с мен в КАТ в петък...една 320ка синя...ако е наистина е същия колега - кофти случка не и се е нарадвал още.....
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
кофти случка преди малко минах оттам. Данно няма жертви защото удара си беше бая сериозен. Аз живея на близо и сестра ми каза, че са се чували доста линейки от тази посока
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Дано са добре всички. Но мотористите просто се навират сами между шамарите, сега лятото заминават като мухи, което е много тъжно. Много от тях карат супер безотговорно, разбият се в някоя кола и после лежат на съвестта на шофьора дори да не е бил виновен.

Иво написа:Дано са добре всички. Но мотористите просто се навират сами между шамарите, сега лятото заминават като мухи, което е много тъжно. Много от тях карат супер безотговорно, разбият се в някоя кола и после лежат на съвестта на шофьора дори да не е бил виновен.
не съм много съгласен с теб адаш.....
грозната истина е че ние който сме зад волана на мпс с 4 гуми не сме научени да пазим мотористите...
нямаме манталитет на каране за подобен род трафик,кадето в секи един момент може да мине нещо много ниско летящо покрай теб...а най лошото е че почти никой не се сеща,че ако мине един на 90% по него идва поне още един и тея огледала ги използваме само кога на нас ни е кеф
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
айде почна се...!!!!
почти мога да се обзаложа ,че е станало следното: колегата с колата е излязъл от някоя прека,моториста е "летял ниско" ...!! и е станало бам!!! поради това ,че и двамата са си имали вина вече обсъждахме ,че е поради пораженията ,които са по-големи върху моториста винаги той трябва да внимава повече от непогледналия в огледалата или не видял в ляво...!!! ма кой ти слуша...!!независимо от вината познайте кой е в травматология и кой е само уплашен...
почти мога да се обзаложа ,че е станало следното: колегата с колата е излязъл от някоя прека,моториста е "летял ниско" ...!! и е станало бам!!! поради това ,че и двамата са си имали вина вече обсъждахме ,че е поради пораженията ,които са по-големи върху моториста винаги той трябва да внимава повече от непогледналия в огледалата или не видял в ляво...!!! ма кой ти слуша...!!независимо от вината познайте кой е в травматология и кой е само уплашен...
SKISA написа:айде почна се...!!!!
за това че трябва да се внимава то си е ФАКТ
за това че моториста почти винаги ( да не кажа винаги ) е с по тежки наранявания също е ФАКТ
нямам намерение да обвинявам никой в случая
станалото станало,дано моториста е добре,а ламарината на Бмв-то се прави
но има и един друг ФАКТ...... просто вече стана страшно и всеки си кара как си му е кеф и не се съобразява с другите на пътя,били те мотористи рацери или каручкари
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Да, аз не искам да обвинявам никой. Самият аз карах МПС много безотговорно доста дълго време. Но тук сме на принципа: имаме две ленти и две коли в тях. Някой обаче е с малка количка и си казва ами като място защо да не се завра между тях
Та оттам се тръгва. Аз лично съм си обещал никога да не подкарвам пистов мотор, защото първо ми липсва каквото и да било възпитание на пътя, второ ще ми прищрака и не искам да си изкарам живота в количка. Ако съм на мотор ще внимавам адски, а с голяма скорост трудно можеш да избегнеш сблъсък или падане. Да не забравяме, че и тези в МПС-тата имат една така наречена мъртва зона. Абе всички имаме вина. Пак казвам, дано всички са добре и си вземат нужните поуки.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
genezis написа:Иво написа:Дано са добре всички. Но мотористите просто се навират сами между шамарите, сега лятото заминават като мухи, което е много тъжно. Много от тях карат супер безотговорно, разбият се в някоя кола и после лежат на съвестта на шофьора дори да не е бил виновен.
грозната истина е че ние който сме зад волана на мпс с 4 гуми не сме научени да пазим мотористите...
нямаме манталитет на каране за подобен род трафик,кадето в секи един момент може да мине нещо много ниско летящо покрай теб...а най лошото е че почти никой не се сеща,че ако мине един на 90% по него идва поне още един и тея огледала ги използваме само кога на нас ни е кеф
Така, айде да ти кажа нещо, моториста и той е участник в движението и той трябва да спазва всички закони. Ще ти дам един пример днес, понеже съм от Младост днес пътувам обикновенния си маршрут от младост 3 до дондуков, като на кръговото се включвам по цариградско, е точно преди да се включа на самия завой, едно лайненце с някво моторче да ме изпреварва точно докато влизам в завоя, а той ми седи в мъртвата зона, някак си такъв не заслужава да има книжка, добре че го видях и реагирах се размина на сантиметри от багажника ми.....
А си представи че бях погледнал малко по-рано и за по-кратко?
///peter написа:genezis написа:Иво написа:Дано са добре всички. Но мотористите просто се навират сами между шамарите, сега лятото заминават като мухи, което е много тъжно. Много от тях карат супер безотговорно, разбият се в някоя кола и после лежат на съвестта на шофьора дори да не е бил виновен.
Така, айде да ти кажа нещо, моториста и той е участник в движението и той трябва да спазва всички закони. Ще ти дам един пример днес, понеже съм от Младост днес пътувам обикновенния си маршрут от младост 3 до дондуков, като на кръговото се включвам по цариградско, е точно преди да се включа на самия завой, едно лайненце с някво моторче да ме изпреварва точно докато влизам в завоя, а той ми седи в мъртвата зона, някак си такъв не заслужава да има книжка, добре че го видях и реагирах се размина на сантиметри от багажника ми.....
А си представи че бях погледнал малко по-рано и за по-кратко?
но има и един друг ФАКТ...... просто вече стана страшно и всеки си кара как си му е кеф и не се съобразява с другите на пътя,били те мотористи рацери или каручкари
аз казах какво мисля,пак ще подчертая,че и двамата са виновни,а това че никой не внимава вече по пътя си е ФАКТ