Аман от сръчни колеги

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 24 Май 2008, 11:20

бай ганю обича да пипа

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 24 Май 2008, 19:29

Гледам, че си от Варна :( . За съжаление не си единственият- на мен няколко пъти са ми крали лайсни. Да им изсъхнат ръцете. Даже последния път като са натискали с отверката, са надрали боята. Ако държиш колата пред къщи, някой, дето минава често те е набелязал и през нощта е дръпнал лайсничката. От такива е.ани тарикати, дето нямат пари да си ги купят нещата и крадат, ми е писнало. Колкото и да съм толерантен и търпелив, хвана ли такъв, пише му се лошо. :evil:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 25 Май 2008, 9:29

ktv написа:Гледам, че си от Варна :( . За съжаление не си единственият- на мен няколко пъти са ми крали лайсни. Да им изсъхнат ръцете. Даже последния път като са натискали с отверката, са надрали боята. Ако държиш колата пред къщи, някой, дето минава често те е набелязал и през нощта е дръпнал лайсничката. От такива е.ани тарикати, дето нямат пари да си ги купят нещата и крадат, ми е писнало. Колкото и да съм толерантен и търпелив, хвана ли такъв, пише му се лошо. :evil:

А ти от къде си ги намираш после ... :roll: Щото и аз имам същия проблем ... :evil: Че халогените и на едната джанта емблемата загоряха покрай лайсната :evil:

Изображение
Изображение
M - The most powerful letter in the world

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 25 Май 2008, 9:35

От къде ги намирам после ли? Ако бях задник като тия, дето крадат от нас, бих откраднал от някой друг. Обикновено си ги купувам от форума, от някоя автоморга или от Варна карс.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 25 Май 2008, 14:26

интересно-колата ми е уличница в Софиа- живея в раион с много наркомани- до мола - в центъра-ама колата не ми е пипана- ама миналото лято- във Варна- през деня в една уличка до една пицария с някакъв динозавър ми гепиха 3 лаисни- и едната беше зверски изкривена и следи от отверка имаше по боята :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата