Аман от сръчни колеги
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Гледам, че си от Варна
. За съжаление не си единственият- на мен няколко пъти са ми крали лайсни. Да им изсъхнат ръцете. Даже последния път като са натискали с отверката, са надрали боята. Ако държиш колата пред къщи, някой, дето минава често те е набелязал и през нощта е дръпнал лайсничката. От такива е.ани тарикати, дето нямат пари да си ги купят нещата и крадат, ми е писнало. Колкото и да съм толерантен и търпелив, хвана ли такъв, пише му се лошо. 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
ktv написа:Гледам, че си от Варна. За съжаление не си единственият- на мен няколко пъти са ми крали лайсни. Да им изсъхнат ръцете. Даже последния път като са натискали с отверката, са надрали боята. Ако държиш колата пред къщи, някой, дето минава често те е набелязал и през нощта е дръпнал лайсничката. От такива е.ани тарикати, дето нямат пари да си ги купят нещата и крадат, ми е писнало. Колкото и да съм толерантен и търпелив, хвана ли такъв, пише му се лошо.
А ти от къде си ги намираш после ...

M - The most powerful letter in the world
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
От къде ги намирам после ли? Ако бях задник като тия, дето крадат от нас, бих откраднал от някой друг. Обикновено си ги купувам от форума, от някоя автоморга или от Варна карс.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
интересно-колата ми е уличница в Софиа- живея в раион с много наркомани- до мола - в центъра-ама колата не ми е пипана- ама миналото лято- във Варна- през деня в една уличка до една пицария с някакъв динозавър ми гепиха 3 лаисни- и едната беше зверски изкривена и следи от отверка имаше по боята 

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3