Аман от сръчни колеги

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 23 Май 2008, 16:44

:OT: -работя на прословутия Симеон в магазин за нови авточасти- на половината форум съм помогнал за нови части-да се слагат хората под един знаменател-меко казано е ГАДНО- ама и аз да ви кажа някои впечатления- ИДВА КЛИЕНТ И МУ КАЗВАМ ЦЕНА ЗА НОВА ЛАИСНА ИЛИ БЪБРЕК ИЛИ ХАЛОГЕН- 90% знаете ли какво отговарят-АБЕ ТИ СИ ЛУД-АЗ ПРЕЗ НОЩА ЩЕ СИ СВАЛЯ ПРЕЗ НОЩА ИЛИ НА СЪСЕДА НАРКОМАН ЩЕ ДАМ 5 ЛВ. :shock: :shock: :shock: - а и други впечатления- тук във форума често срещам обявички със лаисни , халогени и други лесно сваляеми части-нека видим първо във нашия двор каква е хавата-после в другия..........-че сигурно има некоректни колеги-сигурен съм че има-ама не всички под един знаменател......- А И ПОЛИЦИЯТА НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА- 2 пъти ловя крадци-в квартала които живея- на следващия ден- оня ми се хили победоносно в лицето-в кварталното кафе!!!- ЗАТОВА СЪМ СИ КАЗАЛ- ХВАНА ЛИ ВЕЧЕ НЯКОИ-ЩЕ МУ СЧУПЯ ГЛАВАТА- ПЪК НЕКА МЕ СЪДЯТ :evil: :evil: :evil:
BMW-маниак
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 23 Май 2008, 17:38

Ае това според мен не е на колега работа. Тъй си мисля. По - вероятно някой крадец те е започнал, че от тая лайсна се почва по - лесно, ма са го съпнали...
Иначе е порочен кръг. Шси крадем едни на други лайсната а от оборота ше печелят наркоманите . А ние шси въртим липсващата лайсна :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 23 Май 2008, 17:47

Никва полиция гепи ли се крадец предлагам да му се изреждаме 100 човека по 1-2 шамара да видиме после дали ще пипне пак.

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 23 Май 2008, 19:36

Мен пък днес ми ойде дясното огледало... Нещо се урочасах като писах в тая тема или съм засегнал някой от Симеон, който продава крадени неща. Кво да ви кажа? Българистан.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 23 Май 2008, 20:33

Какво да ви кажа в къща се живее по-спокойно, още повече, ако имате поне малко дворче, който иска да влиза, ама не знам дали ще излезне. :mhihi: http://asdasdfag.hit.bg/bau.JPG
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 23 Май 2008, 20:58

acer написа:Какво да ви кажа в къща се живее по-спокойно, още повече, ако имате поне малко дворче, който иска да влиза, ама не знам дали ще излезне. :mhihi: http://asdasdfag.hit.bg/bau.JPG

Ако си с джипка ще влезеш или трябва да мине снегорин преди това :D Иначе за кучетата не разчитай толкова на съседите им бяха приспали териерите много качествено и хоп нема я черната техника :help:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 23 Май 2008, 21:11

Това е разходка пеш. За кучетата уж ги обучавахме да не вземат храна от чужди хора, но на практика не знам дали действа, само знам, че преди като му вдигнах крак, а той явно мразел (не знаех), така ми се наежи, че щях се насера на място, а той беше в клетка. :lol:
Не искам и да си помисля, какво ще стане, ако скокне на непознат.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 23 Май 2008, 21:18

За жалост не всеки колега които кара любимата марка е 4овек с добро сърце, ставал съм свидетел на супер кокошкарски изцепки :uups:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 23 Май 2008, 22:51

Иво написа:Мен пък днес ми ойде дясното огледало... Нещо се урочасах като писах в тая тема или съм засегнал някой от Симеон, който продава крадени неща. Кво да ви кажа? Българистан.

верно ли ве :shock:
и аз бех решил да напиша нещо ама не смея .. да не ме докачат и мен :lol:
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 23 Май 2008, 22:58

acer написа:Това е разходка пеш. За кучетата уж ги обучавахме да не вземат храна от чужди хора, но на практика не знам дали действа, само знам, че преди като му вдигнах крак, а той явно мразел (не знаех), така ми се наежи, че щях се насера на място, а той беше в клетка. :lol:
Не искам и да си помисля, какво ще стане, ако скокне на непознат.

Е, ония не ги упоиха с храна, а с някви стрелички :shock: Но все пак да си имаш куче винаги е добре, аз имам две и също живея в къща ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 23 Май 2008, 23:04

Колега на мен също ми откраднаха така лайсната миналата година само, че мойта си е най-обикновена. Аз живея в къща и нямам проблеми ама 1 вечер колата преспа в люлин 4 и хоп на сутринта няма я лайсната. Ама мойта беше евтина та ми беше все тая.
п.с. нещо май зачестиха оплакванията за откраднати части от колите ще трябва да се прави хайка скоро

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 23 Май 2008, 23:25

Ей така се тлее злоба в мен, че ако набарам някой крадец мога и да го ........
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M52B20 96 coupe

Мнение от The Shadow » 24 Май 2008, 2:13

И аз живея в къща и имам 2 кучета - немска овчарка и пудел. Смело обаче мога да твърдя, че и никога неспящатата ми нощем леля с карабината в комбинация с кучетата е незаменима - от години си държиме отворени колите и приятелите ни все пред нас спират и са спокойни - "Йовка Секюрити" дебне :mhihi:

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 24 Май 2008, 2:21

The Shadow написа:И аз живея в къща и имам 2 кучета - немска овчарка и пудел. Смело обаче мога да твърдя, че и никога неспящатата ми нощем леля с карабината в комбинация с кучетата е незаменима - от години си държиме отворени колите и приятелите ни все пред нас спират и са спокойни - "Йовка Секюрити" дебне :mhihi:

Хаххах ти утрепа с Йовка секюрити.........мен жената ме кара да хода да спя в студентски град ама несмея да не остана на трупчета. Треа цяла нощ да не спя и да паркирам под прозореца и да се залагам отгоре с пушка купена от Йовка Секюрити :mhihi:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 24 Май 2008, 5:35

Аз, за това постоянно като я оставям някъде, винаги трябва да имам поглед над нея иначе не я оставям и .... :mhihi:
Кофти, опарих се веднъж и повече не искам :(
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата