Аман от сръчни колеги
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- robert1975
- младши ентусиаст
-

BMW-маниак

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ае това според мен не е на колега работа. Тъй си мисля. По - вероятно някой крадец те е започнал, че от тая лайсна се почва по - лесно, ма са го съпнали...
Иначе е порочен кръг. Шси крадем едни на други лайсната а от оборота ше печелят наркоманите . А ние шси въртим липсващата лайсна

Иначе е порочен кръг. Шси крадем едни на други лайсната а от оборота ше печелят наркоманите . А ние шси въртим липсващата лайсна

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Мен пък днес ми ойде дясното огледало... Нещо се урочасах като писах в тая тема или съм засегнал някой от Симеон, който продава крадени неща. Кво да ви кажа? Българистан.

Какво да ви кажа в къща се живее по-спокойно, още повече, ако имате поне малко дворче, който иска да влиза, ама не знам дали ще излезне.
http://asdasdfag.hit.bg/bau.JPG

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Иво
- шПерко
-
acer написа:Какво да ви кажа в къща се живее по-спокойно, още повече, ако имате поне малко дворче, който иска да влиза, ама не знам дали ще излезне.http://asdasdfag.hit.bg/bau.JPG
Ако си с джипка ще влезеш или трябва да мине снегорин преди това

Това е разходка пеш. За кучетата уж ги обучавахме да не вземат храна от чужди хора, но на практика не знам дали действа, само знам, че преди като му вдигнах крак, а той явно мразел (не знаех), така ми се наежи, че щях се насера на място, а той беше в клетка.
Не искам и да си помисля, какво ще стане, ако скокне на непознат.

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
За жалост не всеки колега които кара любимата марка е 4овек с добро сърце, ставал съм свидетел на супер кокошкарски изцепки 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Иво написа:Мен пък днес ми ойде дясното огледало... Нещо се урочасах като писах в тая тема или съм засегнал някой от Симеон, който продава крадени неща. Кво да ви кажа? Българистан.
верно ли ве

и аз бех решил да напиша нещо ама не смея .. да не ме докачат и мен

- Иво
- шПерко
-
acer написа:Това е разходка пеш. За кучетата уж ги обучавахме да не вземат храна от чужди хора, но на практика не знам дали действа, само знам, че преди като му вдигнах крак, а той явно мразел (не знаех), така ми се наежи, че щях се насера на място, а той беше в клетка.![]()
Е, ония не ги упоиха с храна, а с някви стрелички

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Колега на мен също ми откраднаха така лайсната миналата година само, че мойта си е най-обикновена. Аз живея в къща и нямам проблеми ама 1 вечер колата преспа в люлин 4 и хоп на сутринта няма я лайсната. Ама мойта беше евтина та ми беше все тая.
п.с. нещо май зачестиха оплакванията за откраднати части от колите ще трябва да се прави хайка скоро
п.с. нещо май зачестиха оплакванията за откраднати части от колите ще трябва да се прави хайка скоро
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Ей така се тлее злоба в мен, че ако набарам някой крадец мога и да го ........
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
И аз живея в къща и имам 2 кучета - немска овчарка и пудел. Смело обаче мога да твърдя, че и никога неспящатата ми нощем леля с карабината в комбинация с кучетата е незаменима - от години си държиме отворени колите и приятелите ни все пред нас спират и са спокойни - "Йовка Секюрити" дебне 

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
The Shadow написа:И аз живея в къща и имам 2 кучета - немска овчарка и пудел. Смело обаче мога да твърдя, че и никога неспящатата ми нощем леля с карабината в комбинация с кучетата е незаменима - от години си държиме отворени колите и приятелите ни все пред нас спират и са спокойни - "Йовка Секюрити" дебне
Хаххах ти утрепа с Йовка секюрити.........мен жената ме кара да хода да спя в студентски град ама несмея да не остана на трупчета. Треа цяла нощ да не спя и да паркирам под прозореца и да се залагам отгоре с пушка купена от Йовка Секюрити

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Аз, за това постоянно като я оставям някъде, винаги трябва да имам поглед над нея иначе не я оставям и ....
Кофти, опарих се веднъж и повече не искам

Кофти, опарих се веднъж и повече не искам

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3