Когато явно и нахално ни лъжат на бензиностанцията....
Модератор: Общи модератори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
johnniewalker написа:1. Аз като зареждах на дизелстанция (зареждахме само с нафта) редовно лъжехме клиентите между 100 и 500 мл. на зареждане.
2. Аз карам 325 ТД зареждам 10 л. дизел на ЕКО и карам 160 км.градско, а когато заредя 10 л. от ОМВ карам около 110 км. ?
те ти парадокс ....

Колега тая кола не я продавай

Аз на извънградско с малкия ТДС- не мога да хвана 6.25л на 100 ти градско го правиш

- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
vld написа:johnniewalker написа:1. Аз като зареждах на дизелстанция (зареждахме само с нафта) редовно лъжехме клиентите между 100 и 500 мл. на зареждане.
2. Аз карам 325 ТД зареждам 10 л. дизел на ЕКО и карам 160 км.градско, а когато заредя 10 л. от ОМВ карам около 110 км. ?
те ти парадокс ....
![]()
![]()
![]()
Колега тая кола не я продавай![]()
Аз на извънградско с малкия ТДС- не мога да хвана 6.25л на 100 ти градско го правиш
sorry

- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
Лукоил зареждаме 15литра бензин 95 в колата имаше около 3/4литра бензин влизам в колата и гледам да видя колко бензин ще ми поже стрелката показа че е под 15 като го видях ми стана ясно колко е пропаднала бензиностанцията нестига че искат една камара пари за бензин а и ни лъжат 

re
Alexi написа:то и аз където и да заредя много гори баси мошениците
По-добре да гори като ЗИЛ и да върви като Бойнг,отколкото да върви като ЗИЛ и да гори като БОЙНГ ....нали знаете че печелившият е САМО собственика на бензиностанцията ...като в казината

- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
Незнам но моето мнение за Ромпетрол е точно обратното..излъгах се да сипя веднъж там и стрелката ми не помръдна изобщо след това...даже се обаждах на баща ми да му кажа че имам явно проблем с датчиците...но на следващото зареждане си беше ок...иначе след Ромпетрол най-много мразя Шел...там сякаш 5 литра отговарят на 3... и други съм чувала да се оплакват от Шел поради същата причина..доволна съм от Еко...
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Elle написа:Незнам но моето мнение за Ромпетрол е точно обратното..излъгах се да сипя веднъж там и стрелката ми не помръдна изобщо след това...даже се обаждах на баща ми да му кажа че имам явно проблем с датчиците...но на следващото зареждане си беше ок...иначе след Ромпетрол най-много мразя Шел...там сякаш 5 литра отговарят на 3... и други съм чувала да се оплакват от Шел поради същата причина..доволна съм от Еко...
Е та ти колко си сипала? 5 литра???
Датчиците определено не мерят много прецизно... Особено тези на стрелка...
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
друг е въпроса какви лайна сипваме вместо гориво! само да минеш на запад от р.Елба и сипнеш тамошен бензин имаш чувството че си получил и безплатен чип тунинг
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Elle написа:...иначе след Ромпетрол най-много мразя Шел...там сякаш 5 литра отговарят на 3... и други съм чувала да се оплакват от Шел поради същата причина..доволна съм от Еко...
Най обичам да зареждам в ШЕЛ...........................със служебната карта разбирасе

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
D3BEP написа:Elle написа:Незнам но моето мнение за Ромпетрол е точно обратното..излъгах се да сипя веднъж там и стрелката ми не помръдна изобщо след това...даже се обаждах на баща ми да му кажа че имам явно проблем с датчиците...но на следващото зареждане си беше ок...иначе след Ромпетрол най-много мразя Шел...там сякаш 5 литра отговарят на 3... и други съм чувала да се оплакват от Шел поради същата причина..доволна съм от Еко...
Ми то пълен резервоар на мини- то е толкоз някъде

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
bum_bum написа:D3BEP написа:Elle написа:Незнам но моето мнение за Ромпетрол е точно обратното..излъгах се да сипя веднъж там и стрелката ми не помръдна изобщо след това...даже се обаждах на баща ми да му кажа че имам явно проблем с датчиците...но на следващото зареждане си беше ок...иначе след Ромпетрол най-много мразя Шел...там сякаш 5 литра отговарят на 3... и други съм чувала да се оплакват от Шел поради същата причина..доволна съм от Еко...
Ми то пълен резервоар на мини- то е толкоз някъде
ми те просто са и капнали с капкомера в резервоарчето и са и пръднали в гумичките...

иначе по темата: аз на шел отдавна съм се отказал да зареждам-сега сипвам на лукойл-щото с карта...! обаче нафта от наща си ведомствена бензиностанция е направо елексир!явно доста наливат боклуци и къращисват и в самите бензиностанции след доставка,щото като сипя на наща и после баничарката лети направо...!!
има са някакво ново гориво на омв-карера...някой сипвал ли е ,има ли смисъл...!?!?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Карерата е страшна боза. Налях към 56 литра от нея за проба, направо имах чувството, че съм напълнил багажника с картофи 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
карера горивата са обикновено гориво с добавка ,като В-пауър на Шел .. файда .. и да има .. е малка ..