Когато явно и нахално ни лъжат на бензиностанцията....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 23 Май 2008, 13:54

А 5 литрова тубичка от масло не мога ли да ползвам?

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 23 Май 2008, 14:06

johnniewalker написа:1. Аз като зареждах на дизелстанция (зареждахме само с нафта) редовно лъжехме клиентите между 100 и 500 мл. на зареждане.
2. Аз карам 325 ТД зареждам 10 л. дизел на ЕКО и карам 160 км.градско, а когато заредя 10 л. от ОМВ карам около 110 км. ?
те ти парадокс .... :dunno:

:shock: :shock: :shock:
Колега тая кола не я продавай ;)
Аз на извънградско с малкия ТДС- не мога да хвана 6.25л на 100 ти градско го правиш :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 23 Май 2008, 18:01

vld написа:
johnniewalker написа:1. Аз като зареждах на дизелстанция (зареждахме само с нафта) редовно лъжехме клиентите между 100 и 500 мл. на зареждане.
2. Аз карам 325 ТД зареждам 10 л. дизел на ЕКО и карам 160 км.градско, а когато заредя 10 л. от ОМВ карам около 110 км. ?
те ти парадокс .... :dunno:

:shock: :shock: :shock:
Колега тая кола не я продавай ;)
Аз на извънградско с малкия ТДС- не мога да хвана 6.25л на 100 ти градско го правиш :mhihi:

sorry :uups: 15литра са - градско 10/100, извънградско 6,5/100

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 324TD '88
Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,

Мнение от dancenation » 23 Май 2008, 18:09

това е друго нещо :mhihi: Хубу че каЗА тамън тръгнах да я продавам мойта
----Митко Тодоров Христов----
GSM:0886150079
ИзображениеИзображение
E30 - M21 + M50 = Ultimate Driving Machine
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от to6i_Racing » 23 Май 2008, 21:40

Лукоил зареждаме 15литра бензин 95 в колата имаше около 3/4литра бензин влизам в колата и гледам да видя колко бензин ще ми поже стрелката показа че е под 15 като го видях ми стана ясно колко е пропаднала бензиностанцията нестига че искат една камара пари за бензин а и ни лъжат :evil:

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от NESH » 24 Май 2008, 1:14

Alexi написа:то и аз където и да заредя много гори баси мошениците :mhihi:

По-добре да гори като ЗИЛ и да върви като Бойнг,отколкото да върви като ЗИЛ и да гори като БОЙНГ ....нали знаете че печелившият е САМО собственика на бензиностанцията ...като в казината :mhihi: ...така че ще се оправим като свикнем да ни е*ат или като ходим пеш..зареждам където ми падне и карам ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: mini cooper 91
Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited

Мнение от Elle » 25 Май 2008, 18:50

Незнам но моето мнение за Ромпетрол е точно обратното..излъгах се да сипя веднъж там и стрелката ми не помръдна изобщо след това...даже се обаждах на баща ми да му кажа че имам явно проблем с датчиците...но на следващото зареждане си беше ок...иначе след Ромпетрол най-много мразя Шел...там сякаш 5 литра отговарят на 3... и други съм чувала да се оплакват от Шел поради същата причина..доволна съм от Еко...
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 25 Май 2008, 19:57

Elle написа:Незнам но моето мнение за Ромпетрол е точно обратното..излъгах се да сипя веднъж там и стрелката ми не помръдна изобщо след това...даже се обаждах на баща ми да му кажа че имам явно проблем с датчиците...но на следващото зареждане си беше ок...иначе след Ромпетрол най-много мразя Шел...там сякаш 5 литра отговарят на 3... и други съм чувала да се оплакват от Шел поради същата причина..доволна съм от Еко...

Е та ти колко си сипала? 5 литра???
Датчиците определено не мерят много прецизно... Особено тези на стрелка...

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 25 Май 2008, 23:01

друг е въпроса какви лайна сипваме вместо гориво! само да минеш на запад от р.Елба и сипнеш тамошен бензин имаш чувството че си получил и безплатен чип тунинг

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 26 Май 2008, 16:53

Elle написа:...иначе след Ромпетрол най-много мразя Шел...там сякаш 5 литра отговарят на 3... и други съм чувала да се оплакват от Шел поради същата причина..доволна съм от Еко...

Най обичам да зареждам в ШЕЛ...........................със служебната карта разбирасе :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Май 2008, 19:57

D3BEP написа:
Elle написа:Незнам но моето мнение за Ромпетрол е точно обратното..излъгах се да сипя веднъж там и стрелката ми не помръдна изобщо след това...даже се обаждах на баща ми да му кажа че имам явно проблем с датчиците...но на следващото зареждане си беше ок...иначе след Ромпетрол най-много мразя Шел...там сякаш 5 литра отговарят на 3... и други съм чувала да се оплакват от Шел поради същата причина..доволна съм от Еко...

Ми то пълен резервоар на мини- то е толкоз някъде :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 26 Май 2008, 21:57

bum_bum написа:
D3BEP написа:

Ми то пълен резервоар на мини- то е толкоз някъде :mhihi:

ми те просто са и капнали с капкомера в резервоарчето и са и пръднали в гумичките... :mhihi:
иначе по темата: аз на шел отдавна съм се отказал да зареждам-сега сипвам на лукойл-щото с карта...! обаче нафта от наща си ведомствена бензиностанция е направо елексир!явно доста наливат боклуци и къращисват и в самите бензиностанции след доставка,щото като сипя на наща и после баничарката лети направо...!!
има са някакво ново гориво на омв-карера...някой сипвал ли е ,има ли смисъл...!?!?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Май 2008, 22:04

Карерата е страшна боза. Налях към 56 литра от нея за проба, направо имах чувството, че съм напълнил багажника с картофи :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 26 Май 2008, 22:18

карера горивата са обикновено гориво с добавка ,като В-пауър на Шел .. файда .. и да има .. е малка ..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 26 Май 2008, 22:21

OMV 100 има ли го още и внос ли е от Австрия както преди

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата