За ел. стаклата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
За ел. стаклата
имам еди проблем с ел стаклата :
на този адрес има вапрос за сащия проблем но никой не е дал отговор от какво е дали някой може дами помогне
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5733
flober написа:някои може ли да ми помогне , прозореца от страната на шофьора слиза и се ка4ва само на интрвали трагва и след 5 см. сира и трябва да пусна коп4ето и пак да го натисна и още 5 см. и така докато го затворя или отворя каква може да е при4ината ?
на този адрес има вапрос за сащия проблем но никой не е дал отговор от какво е дали някой може дами помогне
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5733
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Re: За ел. стаклата
otgowora е ясен -има и др теми в който е разгледан подробно! изядено ти е пласмасовото колело!
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
tsurata написа:otgowora е ясен -има и др теми в който е разгледан подробно! изядено ти е пласмасовото колело!
Я обясни по подробно ако обичаш че и при мен е така
НЕВОЛЯТА УЧИ........

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
furnata написа:tsurata написа:otgowora е ясен -има и др теми в който е разгледан подробно! изядено ти е пласмасовото колело!
АМИ неодавна го оправих тоя проблем типичен за наште купета.Проблема е вътре в машинката за ел стъклата ,разнитва се ,разглабя се пласмасовата машинка ,за която е закрепено моторчето и вътре има зъбни колела ,от които 1но е пласмасово и то се изяжда обикновено както се сещаш и само то се сменя и работата се оправя (само трябва да си намериш колеленцето щот нз дали ще стане на фреза -и такъв вариант има )
надявам се да съм бил полезен!!!

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
ami
сигурен ли си че е от това препорачай ми от каде мога да си закупя такова нещо мног още сам ти благодарен благодаряти мн предварително
:):)
имам и още едно вапросче стаклата дали ще започнат да се качват сами както трябва като се натисне и да се качат сами догоре и после така и занадоло

имам и още едно вапросче стаклата дали ще започнат да се качват сами както трябва като се натисне и да се качат сами догоре и после така и занадоло
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
Re: ami
PNR написа:сигурен ли си че е от това препорачай ми от каде мога да си закупя такова нещо мног още сам ти благодарен благодаряти мн предварително:):)
еми точно такова колело не се продава за съжаление .продава се целия механизъм примерно 2ра употреба щот за ново ми искаха 400++ лв и се сменя само тази част ! и тоя механизъм има значение дали е за модел преди или след '93 година колата -различни са машинките!
на 2рия въпрос: ще се вдигат но не сами а с 1но продължително задържане на копчето ,а не на няколко етапа както е било!
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Аз ел. стъклата ги псувам откакто съм си купила колата. На шофьорската смених моторчето защото спираше да реагира изобщо, даже един път ми блокира отворено до половината
Ходих при едни момчета, приятели на баща ми, уж го оправиха, пак блокира. Всъщност обяснението им, че са криви шините и че евентуално след смяна на шините. Освен това и двете понякога като ги качвам в един момент спира и слиза малко надолу. Трябва да го "лъжеш" и да го качиш на интервали. Накрая ще си сложа врътки 

- furnata
- ентусиаст
-
tsurata написа:furnata написа:tsurata написа:otgowora е ясен -има и др теми в който е разгледан подробно! изядено ти е пласмасовото колело!
АМИ неодавна го оправих тоя проблем типичен за наште купета.Проблема е вътре в машинката за ел стъклата ,разнитва се ,разглабя се пласмасовата машинка ,за която е закрепено моторчето и вътре има зъбни колела ,от които 1но е пласмасово и то се изяжда обикновено както се сещаш и само то се сменя и работата се оправя (само трябва да си намериш колеленцето щот нз дали ще стане на фреза -и такъв вариант има )
Нямаш ли нещо снимчици че се смахвам вече с тия джамове

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
furnata написа:tsurata написа:furnata написа:tsurata написа:otgowora е ясен -има и др теми в който е разгледан подробно! изядено ти е пласмасовото колело!
Нямаш ли нещо снимчици че се смахвам вече с тия джамове
имам 1на разглобена машинка трябва да я намеря и да направя снимки ,ако още си седи в гаража ще снимам до края на седмицата !
- furnata
- ентусиаст
-
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- furnata
- ентусиаст
-
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
furnata написа:Добре де а ти как го направи колелцето на струг ли що ли
извадих късмет ,колегата "nqkoisi" ми продаде 1на машинка ,на която и беше изгоряло моторчето и всичко останало даже и колелото беше наред и само него взех ...

м/у другото ако намериш добър стругар/фрезист може да ти о направи -поне така ми беше казал 1ин на мен ама само на приказки нз иначе дали става щот не ми се и наложи!така че попитай в сф трябва да има добри в тази област!(цената беше нещо около 20 лв)
Успех!!!
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2