електролуминисцентен проводник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- belial
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 320
електролуминисцентен проводник
Искам да си направя Angel Eyes и прочетох една тема в полезни http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=21474 и се спрях на електоролуминисцентни проводници, само че никъде не мога да намеря къде се продават. Единствено в интернет намерих в Болид комерс, но като им звъннах казаха че нямат такива неща. Та мисълта ми е някой ако знае къде се продават да пише. 

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Понякога е доста по интересно да си го направиш сам колега. Не става въпрос за парите, а за ентусиазма 

- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
значи колега ако имаш познат или познат на твоя познат които се занимава с реклами,осветителни табели и т.н.т. могат да ти помогнат
аз имам един комшия дет с тва се занимава и има сякакви такива джиджавки дето искаш . Трябва да попитам
аз също се бях надъхал да си правя ,но ми мина мерака бърже бърже По принцип ще излезе горе доло като да си купиш от магазина
виж доло в галерията моето дело
тва е на голф 2 със диодите и пвц пръчката[/img]

- belial
- младши ентусиаст
-
bmw 318 is написа:значи колега ако имаш познат или познат на твоя познат които се занимава с реклами,осветителни табели и т.н.т. могат да ти помогнатаз имам един комшия дет с тва се занимава и има сякакви такива джиджавки дето искаш . Трябва да попитам
аз също се бях надъхал да си правя ,но ми мина мерака бърже бърже По принцип ще излезе горе доло като да си купиш от магазина
виж доло в галерията моето дело
тва е на голф 2 със диодите и пвц пръчката[/img]
ами питай го ако можеш и пиши после

- vasildavid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW318i 93г М40
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: BMW318i 93г М40
колега и аз като теб бях мераклия да си правя и даже взех та си и направих тая снимка на подписа ми в тъмното е резултата,ама после се почна ха един диод ха друг на другия фар , а тва всичко е сваляне и отваряне на фарове,и накрая ми писна взех си едни CCFL сложих ги и забравих как се свалят фарове вече 1 година. пък и светят доста подобре и се виждат през деня (в подписа ми средната снимка ама на живо са много по добре).не знам дали иаз бих послушал някой като почвах да си ги правя ама си загубих 3-4 вечери по 5 часа ,и накрая се оказа че братята китайци са по кадърни от мене

той няма да ги прави от диоди а от електролуминисцентен проводикvasildavid написа:колега и аз като теб бях мераклия да си правя и даже взех та си и направих тая снимка на подписа ми в тъмното е резултата,ама после се почна ха един диод ха друг на другия фар , а тва всичко е сваляне и отваряне на фарове,и накрая ми писна взех си едни CCFL сложих ги и забравих как се свалят фарове вече 1 година. пък и светят доста подобре и се виждат през деня (в подписа ми средната снимка ама на живо са много по добре).не знам дали иаз бих послушал някой като почвах да си ги правя ама си загубих 3-4 вечери по 5 часа ,и накрая се оказа че братята китайци са по кадърни от мене
BMW POWER
- belial
- младши ентусиаст
-
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
колега и аз страдам от този ентусиазъм. От доста време работя по това. Исках да се получи като на новите серии, но още не съм намерил този цвят диод, които да е топла жълта светлина. Преди това имах идея за неонови тръбички ,но от фирмата в която питах ме убедиха че не си струва. Явно се оказва че ЦЦфЛ е наи чистия варянт. Ако са диодни може да не се уцели нещо и да се налага да отваряш фаровете често като горят после, а определено е много изнервящо.. поялници и тн. Аз реших да слагам ЦЦФЛ.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
10 мнения
• Страница 1 от 1