Всичко за електрическите автомобили
Модератор: Общи модератори
Re: Всичко за електрическите автомобили
Spunky написа:Nickelback написа:Тесла, след спирането на S и X, не ми вдъхват доверие накъде ще ги завее вятъра автомобилному
Някой да е чувал нещо за фундаментно нов модел, някакъв роудмап, продуктова линия, нещо..?
Няма план за нови коли, цялата компания работи в посока роботи и мащаба е невиждан. Работя с тях по новите линии, където седмичните бройки на някои компоненти са в стотици милиони. На фаза пруф ъф консептИзмисляме нови технологии и процеси, защото това никога не е правено.
Проблема е, че това е хроника на една предизвестена смърт. Върнах се преди месец от Китай… ние сме обречени да ти кажа…
От една страна Илон се бори с ей такива работи:
https://x.com/NarutoNolimits/status/208 ... deo/1?s=46
В това време китайците ми показаха екзоскелет управляван от маймунски мозък. Разбираш ли за какво става въпрос?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:В това време китайците ми показаха екзоскелет управляван от маймунски мозък. Разбираш ли за какво става въпрос?
Това го има при нас от 10+ години и първите такива разработки също са били в Америка, в Duke Neuroscience Lab ако не се лъжа…
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:alx написа:В това време китайците ми показаха екзоскелет управляван от маймунски мозък. Разбираш ли за какво става въпрос?
Това го има при нас от 10+ години и първите такива разработки също са били в Америка, в Duke Neuroscience Lab ако не се лъжа…
Друга ми беше мисълта. Проблема е в рамката- законова, социална… морална ако щеш. Ограниченията в Америка са безброй. За да изстреляш ракета трябва дс правиш изследване дали нвма да се стресират тюлените, да не падне върху кит или акула… А в Китай тези препятствия ги няма. Каквото има там е безкраен резерв от умни хора, яко бачкане за относително малко пари, никакви ограничения на държавно ниво. Не се занимавам с развойна дейност от вчера за да знам накъде са наклонени везните. Въпрос на време. Да не кажа, че вече това време е настанало.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила