Всичко за електрическите автомобили
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Всичко за електрическите автомобили
Тюф баце.... като гледаш кви бангии се движат по наще пътищата явно минали гтп кво те учудва. Тва ако го видят швабите ще си направят сепуко
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
alx написа:... новия с63 амг .... … разнобой някакъв. Затова просто си поръчах още една Тесла …
Тва не ми го побира главата,.... да предпочетеш тесла пред новия S63 ...
Нищо не разбирам аз

seimo написа:Аз мисля че говори за ц63 понеже s63ката още си е с м177 уж
Дори не съм гледал да ти кажа новия с къв в8 код се води. Но да- говоря за 2025 s63…
Едит: сега погледнах- новия е М177.980Б се води щото нещо било по- различно заради хибрида… не знам. Стария го водят 177.980… начи са горе долу еднакви, но както казах не ми хареса достатъчно, че да си го помисля.
А за предпочитанията- за ежедневка не се сещам нещо дето АМГ-то да е съществено по- добро от Плад-а… не се шегувам- говоря за неща като надеждност, инфотейнмънт, звук на уредбата, леснота за живеене с колата като цяло… Плад-а просто не го мислиш… it is just there… докато при немеца винаги винаги има някаква механична или електрическа драма независимо на колко км е … такава драма е “позволена” само за фън/ уйкенд колите… която с63 със сигурност не е поне в моят тефтер…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила