Кой е фен на марката?
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Re: Кой е фен на марката?
И с маслената помпа имат драми. Не е чак толкова розово колкото се пише масово.

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Генерално говорех кое е по-податливо на чупене и защо. Физиката си е физика.
Маркучът беше просто един пример. Винаги охладителната система ползвам за отправна точка когато стане върпос за части и техните цени, без значение дали говорим за E12 или G30.
Качеството на материалите на охладителната система при БМВ може да се каже, че е непреходно и онзи дух на "старите" си е все там.
пп. Верига на В58 ще ми е интересно да видя жив човек, който е сменял.
пп2. За маслената помпа е вярно, но не е чак толкова често срещан проблем. Лошото е, че не дава много симптопи преди да стане МЯУ!
пп3. Розовото е в темата за електричките при алехандро масачузецкиЙ!
Маркучът беше просто един пример. Винаги охладителната система ползвам за отправна точка когато стане върпос за части и техните цени, без значение дали говорим за E12 или G30.

Качеството на материалите на охладителната система при БМВ може да се каже, че е непреходно и онзи дух на "старите" си е все там.
пп. Верига на В58 ще ми е интересно да видя жив човек, който е сменял.
пп2. За маслената помпа е вярно, но не е чак толкова често срещан проблем. Лошото е, че не дава много симптопи преди да стане МЯУ!
пп3. Розовото е в темата за електричките при алехандро масачузецкиЙ!

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
empar написа:пп. Верига на В58 ще ми е интересно да видя жив човек, който е сменял.
мой приятел отвори м140и на 210к+ да сменява всичко ... всичко вътре беше като чисто ново , и вериги, и лагери и све
смени нещата, защото вече ги беше купил и бяха извадили мотора
кво да се прави

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Слагат го и в Супра и Инеос Гренадир но си остават трупането на нагар по клапаните и при long life обслужване е възможно компреметиране на алусила по цилиндрите. Като цяло е от малкото успешни агрегати на БМВ от последните години.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
vicho написа:empar написа:пп. Верига на В58 ще ми е интересно да видя жив човек, който е сменял.
мой приятел отвори м140и на 210к+ да сменява всичко ... всичко вътре беше като чисто ново , и вериги, и лагери и све
смени нещата, защото вече ги беше купил и бяха извадили мотора
кво да се прави
Това си го споделял и друг път, не го броим.

alx написа:vicho написа:парите не правят фена... фенщината за мен се мери с емоцията и историята, която имаш с марката. Цял живот с БМВ е фенщина пък било то и е36-ца на газ на 30+ години. :
Е това… аз като се замисля, съм бил най- голям фен за всичко когато съм нямал пари да се усмихна и всичките си пари съм ги давал за фенщината.
Парите определено изкривяват всичко. Понякога за добро, но повечето пъти - за зло.
Ти затова ли купи Джетата?
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
От първото Е34 до днес не мога да си се представя в друг автомобил.
Много пъти съм се замислял дали да не си купя нещо друго и тая мисъл изкарва около 10 минути
Просто се сещам как съм карал най-различни коли, по-нови, по-скъпи и т.н. и не ми идва нещо
Сещам се сега за най-дългите преходи от по 1500 км. на ден с БМВ из Европа. Ехххх....
Мдам, няма как да е друга, само ша ги замоля да не правят всичките модели таблетизирани тесли без копчета за китайци,
че ще им *** ******* ***** *********** прокажена!

Много пъти съм се замислял дали да не си купя нещо друго и тая мисъл изкарва около 10 минути

Просто се сещам как съм карал най-различни коли, по-нови, по-скъпи и т.н. и не ми идва нещо

Сещам се сега за най-дългите преходи от по 1500 км. на ден с БМВ из Европа. Ехххх....

Мдам, няма как да е друга, само ша ги замоля да не правят всичките модели таблетизирани тесли без копчета за китайци,
че ще им *** ******* ***** *********** прокажена!

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4