Последно за 01.11.2003г. -> ДАРЕНИЯ -> с. Гуцал!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Последно за 01.11.2003г. -> ДАРЕНИЯ -> с. Гуцал!!!

Мнение от Иво » 28 Окт 2003, 0:22

Време е да уточним за последно как ще процедираме за 01.11.2003г. И моля ви хора пишете!!! В миналата първата тема се отзоваха толкова много хора, а сега всеки си мълчи все едно ще извършваме престъпление... За бира и возене всеки се отзовава, а тук никой. По-този начин можем да изложим и целия клуб. Остават няколко дена, в които трябва да досъберем нужните пари, да уточним точния момент на тръгване и хората, които ще участват с каквото и да било. Ако искате драснете едно мнение, дори, че не бихте могли да присъствате. Поне да отбележим някаква активност в тази тема. Желаещите да дойдат да си отбележат в графиците -> 01.11.2003г. ( Събота ) 09:30ч. пред Метро - Младост! направил съм сметка за нужните продукти и ще ги напазаруваме направо на място. След това потегляме. Правим го толкова рано, защото хората от дома имат нужда от повече време, за да приготвят храната. За парите ще има специална среща този Четвъртък ( 30.10.2003г. ) в 21:00 на добре познатото ЕКО. Който има възможност да даде по 5-10лв. ще бъде идеално! Аз лично съм взел по някой лев и от познати, които винаги са готови да дадат по простата причина, че знаят къде точно ще отидат тези пари. Други варианти старите дрешки, играчки, книжки и всичко, за което се сетите. Знаете в какво положение са повечето домове в България. Аз обещавам да нося касичка :) За Четвъртък ще има отделна тема! Моля ви за последно кажете кой има и кой няма възможност да дойде. Дори това ще е от полза! Темата е видяна от огромен брой хора, а имаме само няколко мнения... Благодаря ви предварително! :)

На кратко:

30.10.2003г., Четвъртък - 21:00ч. -> ЕКО -> Събиране на пари и пиене на бира ( последното, за да примамим повече народ :) )

01.11.2003г., Събота - 09:30ч. -> пред Метро - Младост -> Последно събиране на пари, пазаруване и заминаване :)

Запишете си! :)

Стари теми относно даренията:
1. http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=3425
2. http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=4516
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

графика е точен

Мнение от Любо Мегов » 28 Окт 2003, 0:41

програмата е повече от ясна :lol:
така че колеги стягайте се !!!

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 28 Окт 2003, 8:06

Съгласен съм с Иво за бира всички отгоеаряме тука няма и 10 мнения, момчета стягаите се това са даца без път в живота и без никакви възможности, НЕКА ИМ ПОМОГНЕМ :!: :!: :!:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 28 Окт 2003, 9:42

Съжалявам, че няма да мога да дойда, но мога да пусна едно колетче по Биомета до София (за моя сметка, естествено), само някой да се навие да го посрещне.
Имам син на 6 г. и мога да пратя доста дрешки и играчки за децата.
Така че, ако някой се навие за пратката, да пусне едно ЛС или пост и да даде някакъв телефон за връзка.
Чао!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 28 Окт 2003, 12:10

Май е време да дойда на това прословуто ЕКО :) хем да се запознаем хем да дам някой лев и аэ.Дано само да не ме пратят в некоя шибана командировка до тогава :evil: :evil: , иначе съм на линия.

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 28 Окт 2003, 18:06

chefo_E30 написа:Съжалявам, че няма да мога да дойда, но мога да пусна едно колетче по Биомета до София (за моя сметка, естествено), само някой да се навие да го посрещне.
Имам син на 6 г. и мога да пратя доста дрешки и играчки за децата.
Така че, ако някой се навие за пратката, да пусне едно ЛС или пост и да даде някакъв телефон за връзка.
Чао!

Ето така се прави :D Специални благодарности :yes:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Може ли ...

Мнение от koko » 28 Окт 2003, 18:52

Тъй като нямам възможност да присъствам - може ли да пратя пари по банкова сметка ?

Ако да- дайте координати.

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 28 Окт 2003, 19:31

Ние сме напълно "ЗА" насъбрали сме страшно много дрехи и играчки,само засега се явява проблема ,че баща ни по това време ще има някакъв конгрес и не е напълно сигурно дали ще дойдем.Ако някой за всеки случай ни подсигури да ни вземе ако бащата няма да е на линия ще сме много благодарни :roll:
В четвъртък ще дойде BMW///M-ma6inata да спонсорира с някой лев :)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 28 Окт 2003, 19:47

Мисля, че организацията Метро-пазаруване-пътуване я бяхме разработили още преди 2 седмици, така че сега остава само да действаме. не знам още дали ще дойда лично, но в четвъртърк ще се вкключа с пари, ще опитам и с някоя дрешка или играчка. Но ще направя всичко възможно да пътувам и аз! Няма да се излагаме!
Never mistake motion for action...

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 28 Окт 2003, 21:11

И аз съм с вас. Смених се и не съм на работа в събота, така че ме бройте. Ако има някой ентусиаст който иска да дойде но няма МПС да пусне по едно съобщение и да се разберем кой къде ще пътува, мисля че почти във всяка кола ще има по 1-2 свободни места.
Само едно уточнение:
На каква възраст са децата в дома за да знам какви дрешки и обувки да взема?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 29 Окт 2003, 9:34

X-citer децата са от 6години нагоре до 18
Само да предложа неможе ли да се пазарува в петак щото в събота кое по напред да се саберете ли,пари ли да сабирате ,да пазарувате ли,да стигнете на време ли........само предлагам
Иначе аз съм на линия ще ви чакам в Самоков и ще ви заведа до там но маи ще се наложи да си тръгна по-рано
Опитаи смъртта но не умираи

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 29 Окт 2003, 9:45

Четвъртък събираме пари, а в Събота само ако има някой останал :) Мисля, че ще смогнем :) На останалите съм пратил Л.С. с интересуващите ги въпроси :wink:
Изображение
Изображение

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 29 Окт 2003, 22:22

Нас със малката машинка ще има ли кой да ни вземе с колата си, понеже тогава бащата се оказа че ще бъде зает и няма да идва.
Ако има някой в района на ЕКО който да ни вземе ще е много добре, щото сме насъбрали много дрехи и играчки и незнам как ще ги мъкнем по транспорта до МЕТРО. Ще сме много благодарни ако се намерят някъде 2 места :roll: :D

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 30 Окт 2003, 1:05

BMW///M-ma6inata написа:Нас със малката машинка ще има ли кой да ни вземе с колата си, понеже тогава бащата се оказа че ще бъде зает и няма да идва.

Нямате никакъв проблем, добре дошли сте при мен ако искате! :wink:
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 30 Окт 2003, 1:36

Пускам пак банковата сметка на клуба. Все още има време :)

БАНКОВА СМЕТКА НА BMW CLUB BULGARIA В БУЛБАНК АД:

БАНКОВ КОД: 62196214

СМЕТКА НОМЕР: 1065916408

:)
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Основен Форум