Филтър климатик
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
Затваряш клапата така че да върти въздуха само в купето за да може съдържанието от спрея да мине няколко пъти през климатика.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...в бриколаж на цариградско няма такива спрейчета- не ходете! днес проверих! утре ще мина през практикер и шел...
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
alexsch написа:...в бриколаж на цариградско няма такива спрейчета- не ходете! днес проверих! утре ще мина през практикер и шел...
Има ги на Кауфланд, цената е 19.99 лв.
Тази вечер проверих.
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
aleks_al написа:Колега, а тази циркулация при включен компресор ли се прави и има ли значение на колко градуса да се настрои климатика?/ASTERIX/ написа:Затваряш клапата така че да върти въздуха само в купето за да може съдържанието от спрея да мине няколко пъти през климатика.
Значи,прави се при включен компресор,вентилатора на макс и минимални градуси(16).Аз го държах около 10 мин.
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Колеги, забелязах, че минималната температура на климатика, която споменавате в някои теми е 16 градуса, даже видях и една снимка от темата за "изключване на ASC то" ! При мен обаче под 18 градуса не мога да намаля
Тази опция мога ли сам да я оправя или трябва закачане на компютър ???

stay tuned

- TorK
- Потребител
-
- Кара: '99 E46 320i
Re: Филтър климатик
Здравейте колеги. Някой може ли да отговори на въпроса
Наистина ми е интересно колко са тези филтри, понеже наскоро като ходих да си допълвам фреона на климатика разбрах че имало някакъв филтър в купето който се сменял след като се смъкне жабката? Става въпрос за купе E46.Четох из нета и във форума, но намерих само информация за такъв филтър но за купе E36.
Иначе съм сменил микро филтъра под чистачките, но за друг филтър незнаех. Тa не ми се разглобява сега жабката, кажете E46 320i -1999г има ли втори филтър вътре в купето както E36?
klita написа:Здравейте колеги. Търсих с търсачката ама нещо не можах да открия подходяща тема за моя въпрос, а той е:
Колко филтъра има климатика, в смисъл чувал съм че имало 2 един за купето и един отвън някъде под чистачките, ако не се лъжа?
Наистина ми е интересно колко са тези филтри, понеже наскоро като ходих да си допълвам фреона на климатика разбрах че имало някакъв филтър в купето който се сменял след като се смъкне жабката? Става въпрос за купе E46.Четох из нета и във форума, но намерих само информация за такъв филтър но за купе E36.
Иначе съм сменил микро филтъра под чистачките, но за друг филтър незнаех. Тa не ми се разглобява сега жабката, кажете E46 320i -1999г има ли втори филтър вътре в купето както E36?

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Re: Филтър климатик
Точно така,и са на различна цена от 20-до 60 лева,зависи от марката производител и дали са с активен въглен .
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3