шибани крадци

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

шибани крадци

Мнение от Tankata » 21 Май 2008, 9:27

Отивайки на работа тази сутрин видях БМВ петичка разбито брутално със свалени фарове,направо побеснях!!!Баварката е синьо комби в Дружба до Глобал Индъстри. :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от soldier » 21 Май 2008, 10:37

гадна работа,на мен един наркоман се опита да ми сваля стъклата на страничните огледала пред МОЛА но в същия момент се озовах зад него и познайте какво му су случи,копелето се навря под колата да се спасява ама не му върза :lol: извади късмет че една бабка извика полицаите,които се правеха че не ме виждат и се подхилкваха на 100ина метра от нас

Потребител
Аватар

Мнение от Tankata » 21 Май 2008, 11:05

soldier написа:гадна работа,на мен един наркоман се опита да ми сваля стъклата на страничните огледала пред МОЛА но в същия момент се озовах зад него и познайте какво му су случи,копелето се навря под колата да се спасява ама не му върза :lol: извади късмет че една бабка извика полицаите,които се правеха че не ме виждат и се подхилкваха на 100ина метра от нас

Да го беше вързал с една верига и така 2 квартала да го влачиш :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 21 Май 2008, 11:39

soldier написа:гадна работа,на мен един наркоман се опита да ми сваля стъклата на страничните огледала пред МОЛА но в същия момент се озовах зад него и познайте какво му су случи,копелето се навря под колата да се спасява ама не му върза :lol: извади късмет че една бабка извика полицаите,които се правеха че не ме виждат и се подхилкваха на 100ина метра от нас

поне после полицаите обгрижиха ли го едно хубаво и те ?

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 21 Май 2008, 13:59

Мда и до нас на Ивайло и Ботев има една разбита Алфа 156 сива. сега я видях, даже пуснах тема във Форума им.

Назад към Извън Темата