проблем с клаксона.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Skorostrelko
- Потребител
-
- Кара: BMW E61 525d
проблем с клаксона.
Здравейте,
имам проблем с клаксона на мойта тдс-ка(325).проверих бушона си е наред,самия клаксон също.Предполагам,че проблема е някаде във волана,но с тоя еърбег хич не ми се иска да го пипам.някой може ли да даде съвет какво мога да направя.И още едно въпросче относно климатроника.не е дигитанел,а си е с врътките там,но на колкото и градуса да го пусна си духа все едно и също?
имам проблем с клаксона на мойта тдс-ка(325).проверих бушона си е наред,самия клаксон също.Предполагам,че проблема е някаде във волана,но с тоя еърбег хич не ми се иска да го пипам.някой може ли да даде съвет какво мога да направя.И още едно въпросче относно климатроника.не е дигитанел,а си е с врътките там,но на колкото и градуса да го пусна си духа все едно и също?
Последна промяна Skorostrelko на 21 Май 2008, 13:26, променена общо 2 пъти
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Пише се КЛАКСОН!Има един лентов кабел във волана дето е за еърбега, но мисля че и клаксона минава от там.Ако е прекъснат не подлежи на ремонт, а нов е доста скъп.Относно климатика най-добре да посетиш сервиз може просто фреон да няма.
като се заговорихме за клаксон може и да греша за тва питам......струва ми се че има два източника на звук единия по силен и басов докато другия е по слаб и двата се смесват докато един ден силния звук изчезна и сега ме е срам да си бибиткам щото звучи....гейско някакси
проверих си бушоните но всичко е ок.....някакви идеи?
проверих си бушоните но всичко е ок.....някакви идеи?

Only House can save our souls.......
- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
от лентовият кабел колега!!! клаксона и той е към него и подлежи на ремонт!!! само майстора да е по-сръчен

4 мнения
• Страница 1 от 1