Колеги, дайте съвет...
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
По каталозите на бмв като гледам щото и аз мисля да сменям джанти направо с гумите се предлагат 20 модела и са обути сGaD написа:Също така японските гуми - тоуо и уокахама, както и фалкен са много добри! изобщо не ги подценявай!
1 Dunlop 60%
2 Continental 30%
3 Goodyear 10%
така 4е прави си сметката, аз ли4но сам карал 50000км с Bfgodrich продадох я и оня я препродаде с 70000км или 120000км и имаха още хляб в тях, тва за мен е много добра гума
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
аз искам да питам кое е по-добро игъл асиметрик или игъл ф1, за асиметрика ми казаха, че е по-добър за коли с абс, ноз а коли без абс пак ли те са по-добрите 

Tux0 Ca !

Вземи Continental SportContact 3. Баща ми вече смени два чифта SC2, аз от това лято карам с SC3 и съм страшно доволен. Много добра гума. От Potenza RE050 съм чувал много хора да се оплакват. Goodyear Eagle F1 са добри, но се износват страшно бързо. От asymetric намям впечатления. Новата гума на Pirelli Zero (не Rosso и т.н.) определено засега се очертава да бъде една много добра гума. Поне по тестовете се представя страхотно. Цената и също е малко по-висока и за съжаление все още не се предлага в абсолютно всички размери. Michelin Pilot Sport PS2 също е много хубава гума, но е по-слаба на дъжд.
Аз лично съм страшно доволен от SC3 и след време бих я сменил единствено, ако излезе нещо по-добро или просто от любопитство.
Аз лично съм страшно доволен от SC3 и след време бих я сменил единствено, ако излезе нещо по-добро или просто от любопитство.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
DrivinGGoD написа:SKISA написа:моят съвете е: откажи се от рънфлата-ше се возиш удобно!
не си зимай нищо различно от мишлен,бриджстоун,гудиър или пирели...
![]()
Тук да добавя и Континентал...КонтиСпорт контакт 2 също е доста добра гума...
Сега се сетих че Потенца RE050 беше с доста добри показатели...
предишните летни ми бяха потенца РЕ050 и държат добре,но са доста твърди и друсат здраво! нямат никакъв конфорт на возене...! за тва ги забравих. континентала не съм карал от повече от 4г и не знам новите как са...
във всеки случай проблема ти е с размера ,а не с марките...!!!търси размера.
- SKISA
-
-
SpUd3r написа:аз искам да питам кое е по-добро игъл асиметрик или игъл ф1, за асиметрика ми казаха, че е по-добър за коли с абс, ноз а коли без абс пак ли те са по-добрите
не съм чул да се говори за разлики с и без абс!! а говорих с доста хора,които разбират и внасят гуми. гумата е важна да и държи борда при завои с висока скорост,да спира добре на дъжд и на сухо и да има добра устойчивост и издръжливост като километри!естествено това се постига доста трудно и мойто мнение е ,че мишлена е много добра гума и за това е мека-да държи добре ,но се износва доста бързо. компромиса е някъде по средата като издръжливост ,цена и достойнства на пътя. засега мисля,че тези изисквания най-добре ги изпълнява гумата ,която избрах и аз - гудиър Ф1 асиметрик. мога да кажа ,че е и доста по-тиха гума от бриджстоуна...!!
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
- SKISA
-
-
absix написа:Някой с отстъпки в Диана?
Диана са пед..аси и пе..раски!!
висях им близо час да говорим за отстъпки ,че ше купувам за 15-18 камиона гуми и оная овца ми вика-земи са да ги обуеш първо така и после ше говорим за отстъпки!!! а -мерси!! едно обуване е 4бона! аз фирма за гуми си имам-друга!!!
Последна промяна SKISA на 01 Юни 2008, 20:49, променена общо 1 път
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Тойото е малко шумно!На най-добра цена идваше Адван спорт от Диана или Спорт контакт 3.В някои размери Пирелите е евтино в други не.Не лоши са и Вредстеин ултрак сесанса и новия Нокиан
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series