Кажете си мненията
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- boricha
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 525e, e34 520, e36 316,next иде
- Мечтае да кара: Всичките които не са описани горе
Дрема ми че е старо, имам е28 525е и не е мръднало (автомат), само седалката на шоефра е малко скъсана ама сега един пич от форума каза че има едни и ще ги сменя и него никога няма да го продам
пък и е34 много по вече ми харесва като кола от е36, е39 няма да си купя защото парите ще ми стигнат за някаква гробница. От първото издание на модела с бъгове колкото си искаш. Решил съм го просто питах за какво да гледам при избора на колата.

пък и е34 много по вече ми харесва като кола от е36, е39 няма да си купя защото парите ще ми стигнат за някаква гробница. От първото издание на модела с бъгове колкото си искаш. Решил съм го просто питах за какво да гледам при избора на колата.
boricha написа:Дрема ми че е старо, имам е28 525е и не е мръднало (автомат), само седалката на шоефра е малко скъсана ама сега един пич от форума каза че има едни и ще ги сменя и него никога няма да го продам
Май е тая тема търсиш, ако не си я намерил вече де...

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=22316
- boricha
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 525e, e34 520, e36 316,next иде
- Мечтае да кара: Всичките които не са описани горе
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2