325TD трудно пали при по дълъг престой!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от to6i_Racing » 20 Май 2008, 13:28

ilief написа:моля препоръчаите ми сервиз кадето да си направя 'рециклиране' на помпата на 2.5 ТДС :) 10кс предварително !

няма смисал! от това.. по добре си вземи чип които ще ти направи колата 173к.с за 350лв и даваи газ

м/д и аз имам същия проблем като е студен мотора пали от раз а като е топал нема палене,казаха ми,че било от ГНП сега в четвъртък ще я сменявам и след това ще пиша какво е станало ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 20 Май 2008, 17:52

to6i_Racing написа:
ilief написа:моля препоръчаите ми сервиз кадето да си направя 'рециклиране' на помпата на 2.5 ТДС :) 10кс предварително !

няма смисал! от това.. по добре си вземи чип които ще ти направи колата 173к.с за 350лв и даваи газ

м/д и аз имам същия проблем като е студен мотора пали от раз а като е топал нема палене,казаха ми,че било от ГНП сега в четвъртък ще я сменявам и след това ще пиша какво е станало ;)

Здравейте,
колегата с 10кс май искаше да каже 10х (благодаря :mhihi: ), а не конски сили ;) . И затова ако не иска няма нужда от чип, той няма да помогне за рециклирането на помпата.
Интересувам се и аз, ако знае някой в София който се занимава с ГНП'та нека да сподели.
Поздрави

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 20 Май 2008, 20:07

При мен проблема се реши, като смених (смениха ми, в сервиза :mhihi: ) маркучите за обратната нафта. Бяха се напукали и от там е смучело въздух. 50лв с труда ми излезе.
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

Предишна

Назад към E36