Затъмняване на прозорците и каране на заден ход?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
65 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Затъмняване на прозорците и каране на заден ход?
Мисля да си затъмня прозорците на комбито, но не знам дали това ще попречи много на паркирането и карането на заден ход, особено вечер?
Така и не се научих да паркирам назад само на огледала и нямам представа през затъмнените стъкла каква е видимостта.
Колко % потъмняване е добре да се използва?
И още един въпрос - къде извършват тази услуга качествено и какво фолио да избера?
Мерси!
Така и не се научих да паркирам назад само на огледала и нямам представа през затъмнените стъкла каква е видимостта.
Колко % потъмняване е добре да се използва?
И още един въпрос - къде извършват тази услуга качествено и какво фолио да избера?
Мерси!
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Четох някъде тема за затъмняване на прозорците с фолио. Мисля, че беше в продава. Един млдаж го разпънаха на кръст заради обявените цени
Имаше и адреси за такива услуги.
А при каране на заден ход, от споделени мнения съм слушал предимно за големи неудобства с видимостта. Но от друга страна зависи от мерака - може да се преживее

А при каране на заден ход, от споделени мнения съм слушал предимно за големи неудобства с видимостта. Но от друга страна зависи от мерака - може да се преживее

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Мойте са затъмнени всичките незнам колко процента , но задните са яко тъмни може би около 70-80% и вечерта не се вижда нищичко през тях като правиш маневри.. ма аз така или иначе не съм свикнал да гледам назад като маневрирам гледам само през външните огледала. Според мен силно се увеличава шанса на тъмно да не забележиш някой опасни препятсвия по пътя като ламарини, дънери на дървета, стърчащи тръби и прочие 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
и на моита са затъмнени но така я докарах от германия, ито са леко затъмнение, та като е тъмно нямам НИКАКВи проблеми
имам много познати с по тъмни стъкла и чувството при тях е всякаш се возиш в баничарка /на тъмно/ без прозорци отзад и отстрани
слагаи смело фолио но гледаи да е наи светлото и няма никакви грижи после на тъмно,
пак имам авер с наи тъмните маи беше, и като е вечер отзад зад него като караш на дълги виждаш само 2 лилаво червени точки вместо фарове

имам много познати с по тъмни стъкла и чувството при тях е всякаш се возиш в баничарка /на тъмно/ без прозорци отзад и отстрани
слагаи смело фолио но гледаи да е наи светлото и няма никакви грижи после на тъмно,
пак имам авер с наи тъмните маи беше, и като е вечер отзад зад него като караш на дълги виждаш само 2 лилаво червени точки вместо фарове

- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
Хубавото фолио (25 евро/кв.м) е с мембрани които взаимодействат със светлината,от вън изглежда много тъмно, а от вътре с 50-60% по-светло. За това избора е твой.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Е аз паркирам само на страничните така съм свикнал от баничарката ....а тя е и на задния джам със тъмни стъкла ...слагаи фолио и едн партраник ако ти е толко проблем и си готов

- Karlo
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 Е39 M52B20
И най-вече, вземи си рефлексно (ако така се казваше) фолио - да реагира
на светлина, за да може като те напече да стъмва, а вечер да са по-светли джановете. Аз мойта я взех с такова фолио, но не знам какво е.
Но ема ефект - вечер са доста по-прозрачни.
на светлина, за да може като те напече да стъмва, а вечер да са по-светли джановете. Аз мойта я взех с такова фолио, но не знам какво е.
Но ема ефект - вечер са доста по-прозрачни.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
моито можеш да го видиш в галерията колко е затъмнено (така го взех) и нямам проблеми вечер с карането назад
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
на моята фолиото можеш видиш в галерията дадох 700 кинта за всички прозорци и куките като ме спрат се чудиха дали не оригинално
ама свалях прозорците и ги полирах първо

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Мерси много за отговорите - не знаех, че има фолио, което си променя затъмняването според външната светлина, но сигурно ще е голяма "цифра"
Ако някой ми прати линк или адреси в София на фирми за такива услуги, както и какви марки фолио да търся ще съм благодарен.

Ако някой ми прати линк или адреси в София на фирми за такива услуги, както и какви марки фолио да търся ще съм благодарен.
- karo_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Колеги може ли да ви попитам като ви стопират ченгетата, не викат ли нещо за задния и прозорците на предните врати когато са затъмнени??
Като че ли мен само това ме спира да си затъмня всичко без предния джам с некво нормално тъмно фолио.
Като че ли мен само това ме спира да си затъмня всичко без предния джам с некво нормално тъмно фолио.
Ааааа предните странични недейkaro_1 написа:Колеги може ли да ви попитам като ви стопират ченгетата, не викат ли нещо за задния и прозорците на предните врати когато са затъмнени??

- iii
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: www.transmaks.com
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Мисля, че най светлото фолио е 15% и с него не би трябвало да се заяждат полицаите. А относно паркирането, сложи си парктроник и си ОК 

65 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5