имам един важен вьпрос?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
имам един важен вьпрос?
значи аз смених гарнитурата на главата и двигатела ми почна да чука шлаифах главата и сложих съштата дебелина гарнитура може ли да е от това или трябваше да сложа по дебелата моля ви се отговорете

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Чука е мн общо,имаш предвид да ти опират буталата в клапаните ли?
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
Re: имам един важен вьпрос?
sevosevo1 написа:значи аз смених гарнитурата на главата и двигатела ми почна да чука шлаифах главата и сложих съштата дебелина гарнитура може ли да е от това или трябваше да сложа по дебелата моля ви се отговорете![]()
![]()
![]()
По добре да кажеш каде по то4но 4ука.
Щом е шлайфана са сваляни клапаните, повдига4и кобилици...и...
дали после вси4ко е сложено там откъдето е свалено

sevosevo1 написа:значи от горе се чува леко тракене всичко си е вред и на мястото аз си мисля 4е ако бяха клапани досега штеше да ги изкриви?
Ми най-вероятно са се раз4укали повдигачите, някои пати се полу4ава и детонационен ефект като минава маслото през отворите на гарнитурата(ако е мазана с грес преди да се сложи ) ма това едва ли е така в слу4ая.Просто след като е отварян един път не може да се събере както е бил в завода.Нема страшно сички почукват по-малко.
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
Значи на е30 съм шлаифал глава и знам че щом се шлаифа се слага друга гарнитура На мен ми казаха да сложа същиа размер и нямах проблем
Не всичко което лети се яде
7 мнения
• Страница 1 от 1