Oтносно "Angel Eyes"!
Модератор: bum_bum
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Аве не бях влизал 4 дена , влизам да чета темите и във всяка тема , превърната в говорилня и поне по 10 мнения на тоя Пионер , ако е на някои човек да го предопреди да не пуска в една тема по 10 излишни мнения 

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
ми аз за една друга дивотия по колата ползвах едни сини с лупички отпреде.концентрират светлината и правят петно..кат фенерче ..те са бели ама светят сини..и си взех едни съпротивления на око...и ето вече 3 месеца ми светят...кажи на магазинера ще ти даде нещо хубаво...

8.32
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Някъде около женския пазар има едно магазинче там има 10-12000 мкд бели. Не мога да ти обесня точно къде е, но ако разпиташ в магазините за ел. компоненти там ще те упътят. Най-ярките диоди в момента са белите и зелените мисля, заради самата технология по която се правят. Най-добре си сложи регулатор на напрежението, а не съпротивление, защотото ще имаш проблеми с температурата. Има и някакви американски сини ама те са в огромен корпус.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
[steeN] написа:Някъде около женския пазар има едно магазинче там има 10-12000 мкд бели. Не мога да ти обесня точно къде е, но ако разпиташ в магазините за ел. компоненти там ще те упътят.
знам го магазинчето... моите бяха 9000мкд.
[steeN] написа:Най-ярките диоди в момента са белите и зелените мисля, заради самата технология по която се правят. Най-добре си сложи регулатор на напрежението, а не съпротивление, защотото ще имаш проблеми с температурата.
През деня белите се виждат най-слабо, дори по слабо от жълтите крушки в момента. Какви проблеми мога да имам с температурата?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Sorry, че недоизясних. Метода с резистора е ефтин и ефективен, но има 1 проблем, че напрежението в колата не е постоянно. Ти смятяш резистора за 12В но има моменти когато напрежението е 14В примерно и тогава през резисторите ще минава твърде голям ток и това скъсява живота на диодите драстично, защото почват да работят при доста висока температура.
http://www.otherpower.com/otherpower_lighting_leds.html
Тук е доста добре описано...
За цвета не знам, наистина и аз се чудя много какво да правя... Мисля да пробвам с по 4 диода на ринг. Само не знам как ще ги събера.
----
мда и това го има (имам предвид поста на цанков)
http://www.otherpower.com/otherpower_lighting_leds.html
Тук е доста добре описано...
За цвета не знам, наистина и аз се чудя много какво да правя... Мисля да пробвам с по 4 диода на ринг. Само не знам как ще ги събера.
----
мда и това го има (имам предвид поста на цанков)
Последна промяна steeN на 17 Авг 2004, 17:37, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
Съпротивленията са температуро зависими .. и от нагряването на крушките може да се появи проблем ...

R.I.P Landikar
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
По думи на продавача няма проблем да ги "светнеш" на 30мА ..
П.С. извинявам се за късния отговор но преинсталирах .. и много теми са ми като прочетени .. по неясни за мен причини
П.С. извинявам се за късния отговор но преинсталирах .. и много теми са ми като прочетени .. по неясни за мен причини

R.I.P Landikar
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2