Разход?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
- D3BEP
- старши ентусиаст
-

Да не са те прецакали в някой сервиз?
Едва ли има точен отговор, но моята бензинка при една компютърна диагностика за около посоченото време хвърли между около литър и два. Сметката е доста груба и е по средния разход и сипаното гориво.
За дизелите не знам как е.
Но все ще е малко.
- pakata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2005/525D
- Мечтае да кара: Carrera GT
- Детайли за колата: Е61
325ТД не искам да ви баламосвам но в момента на дълго ми гори 6 / 100 а градско 8 / 100
Интересно ми беше какъв е разхода на място защото не обичам да гася колатамного много
Интересно ми беше какъв е разхода на място защото не обичам да гася колатамного много

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Незнам и аз колко гори, но и аз не обичам мн мн да е гася за щяло и нещяло,нека си работи хаиванчето. колкото по топла толкова по барзо настапваш до краи

Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
pistata9889 написа:Незнам и аз колко гори, но и аз не обичам мн мн да е гася за щяло и нещяло,нека си работи хаиванчето. колкото по топла толкова по барзо настапваш до краи![]()
![]()
При 6-те цилиндъра, дори след 1 час (даже и след повече време) пак е достатъчно топла за да настъпваш до край

Поздрави.
Красимир Дянков
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
на октавията 2.0 тди като е загряла изкарва 0.6л нафта на час.Колата е 2007 се пак ама може да си направиш някакви изводи.
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Мойта по борд компа гори 1.2 на час, ама някой ми подхвърли че не е читава (което е вярно) и трябва да гори по-малко при загрял мотор - 0.8-0.9
- KickingKing
- ентусиаст
-
2.50лв на час 

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
Здравейте,
Горе долу там някъде идва.
На моя ТД вече достигнала работната температура без консуматори, по борда показва 0.8 лт/ час. По незнайни причини понякога увеличава до 1.0-1.1 лт/час(което не трябва да е така защото чуствам нестабилна работа при тези стойности). С климатик е около 1.4-1.5 лт/час. При студен двигател е много относително през зимата съм наблюдавал даже по 3-4 лт/час при първоначално запаляне, през лятото около 1.6-1.7 лт/час зависимо от времето(външната температура)
Поздрави
KickingKing написа:2.50лв на час

Горе долу там някъде идва.
На моя ТД вече достигнала работната температура без консуматори, по борда показва 0.8 лт/ час. По незнайни причини понякога увеличава до 1.0-1.1 лт/час(което не трябва да е така защото чуствам нестабилна работа при тези стойности). С климатик е около 1.4-1.5 лт/час. При студен двигател е много относително през зимата съм наблюдавал даже по 3-4 лт/час при първоначално запаляне, през лятото около 1.6-1.7 лт/час зависимо от времето(външната температура)
Поздрави
15 мнения
• Страница 1 от 1