Въпросче за КАТ
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпросче за КАТ
Колеги взеха ми книжката преди 3м и тия дни вече трябва да ми я връщат...
глобата е 250лв, обаче имам и още 250лв глоби ама за стари нарушения?
мога ли да платя само последната и да си взема книжката?или трябва всичко...?
благодаря
глобата е 250лв, обаче имам и още 250лв глоби ама за стари нарушения?
мога ли да платя само последната и да си взема книжката?или трябва всичко...?
благодаря

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Всичко трябва да платиш. Я кажи, имаше ли възпитателна стойност това взимане на книжка? Ще караш ли по правилата вече?
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Anthony_J написа:Всичко трябва да платиш. Я кажи, имаше ли възпитателна стойност това взимане на книжка? Ще караш ли по правилата вече?

Да, наистина, кажи!

"... _ _ _ ..."
- pandev22
- младши ентусиаст
-
- Liverpool`fen
- Потребител
-
pandev22 написа:актовете имат давност 3 год. ако е преди това само последната глоба плащаш
2години са.Преди 1 месец си взех талона и имах стари актове от преди 2 години и ми казаха,че са загубили давност...(което беше доста хубаво)

- pandev22
- младши ентусиаст
-
Liverpool`fen написа:pandev22 написа:актовете имат давност 3 год. ако е преди това само последната глоба плащаш
2години са.Преди 1 месец си взех талона и имах стари актове от преди 2 години и ми казаха,че са загубили давност...(което беше доста хубаво)
ми още по-добре
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
pandev22 написа:актовете имат давност 3 год. ако е преди това само последната глоба плащаш

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
bmw28 написа:Anthony_J написа:Всичко трябва да платиш. Я кажи, имаше ли възпитателна стойност това взимане на книжка? Ще караш ли по правилата вече?
Съмнявам се...
А и не съм карал с 300
поредната грешка на КАТ..... на такъв смирен рацер да му вземат книжката за три месеца...та той прости си се возел разбираш ли ме значи...
изобщо да не ти я връщат най-добре...с подобно мислене си потенциално опасен на пътя.....тебе че ще се утрепаш ми е се тая,ама и невинни ще земеш с тебе е там е проблема
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
genezis написа:bmw28 написа:Anthony_J написа:Всичко трябва да платиш. Я кажи, имаше ли възпитателна стойност това взимане на книжка? Ще караш ли по правилата вече?
Съмнявам се...
А и не съм карал с 300
поредната грешка на КАТ..... на такъв смирен рацер да му вземат книжката за три месеца...та той прости си се возел разбираш ли ме значи...
изобщо да не ти я връщат най-добре...с подобно мислене си потенциално опасен на пътя.....тебе че ще се утрепаш ми е се тая,ама и невинни ще земеш с тебе е там е проблема
е поне е искрен .. а не да ни замаже очите и утре пак да реве че са му я зели пак ... евала

пък то накрая ще се найграе по тая логика .. само да не стане нещо кофти

Абе, незнам......
на едно приятелче му взеха книжката за немане на точки разбира се
ама понеже е луда глава и оня ден му се докарало (4 месеца не беше се качвал на кола) и пак простотията е на лице, лек удар
Така че, не смятам това да води до някакви възпитателни цели (със отнемането на книжката де), щото вчера беше на листовки и го скъсаха
По-скоро, като си земеш пак книжката със някакви точки в контролния талон, те нахъсва и навява на простащини, щото нали вече има некоя друга точка и така.........
Това е мое мнение де, не че аз съм така, ама от наблюденията, които имам........

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Според мен има възпитателна стойност (не и при колегата явно
)
Когато си без книжка няколко месеца, има голяма вероятност да разбереш, че този закон не е само за "другите" и да почнеш да спазваш ограниченията. Е, има и непоправими, като познатият на колегата bmwmania, но там нищо не може да се направи

Когато си без книжка няколко месеца, има голяма вероятност да разбереш, че този закон не е само за "другите" и да почнеш да спазваш ограниченията. Е, има и непоправими, като познатият на колегата bmwmania, но там нищо не може да се направи

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз пък вчера им набих 500 лева на тия галфони и съм чист като сълза
31 точки в книжката и следва само колата да ми стане готова

31 точки в книжката и следва само колата да ми стане готова

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
_65536_kb_sec_ написа:аз пък вчера им набих 500 лева на тия галфони и съм чист като сълза
31 точки в книжката и следва само колата да ми стане готова![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2